Snel en goed

Ontving het pakket eerder dan verwacht en alles was ok.

Snel en goed

Ondanks de drukte alles op tijd en goed afgeleverd.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

ondanks de kou een vrolijke bezorgster

Probeer zelf zo bewust mogelijk te leven en vind dit, zeker als mensen met afstand tot de arbeidsmarkt zo ook kunnen werken, een prima idee.

Pakket nooit gekregen!!!

Pakket staat als afgeleverd ik heb mijn pakket nooit gekregen.... Zeer slechte service!!! Nooit meer via deze voor een aflevering van een pakket

zeer tevreden

ben onder de indruk van de klantvriendelijkheid van de bezorger die laat op de avond door weer en wind op de fiets,vriendelijk mij het pakje overhandigt.

zeer tevreden

Snel en goed

Ondanks de drukte alles op tijd en goed afgeleverd.

Goed hoor

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

En… respect voor de bezorger die door weer en ontij komt

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Op tijd, snel en vriendelijke bezorger!

Zeer tevreden, en wat heerlijk dat het milieu op deze wijze wordt gespaard!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Op tijd, snel en vriendelijke bezorger!

Zeer tevreden, en wat heerlijk dat het milieu op deze wijze wordt gespaard!

Prima!

Op de hoogte gehouden van fietsbezorging. Afgevoerd conform wens. Fijn dat het per fiets was. Dank!

Slechte service

Bericht gekregen dat m’n pakketje bezorgd was (om 22.50u). Helaas niet bij mij. Geen bericht waar dan wel. Vriendelijke medewerker van de klantenservice zegde toe het uit te zoeken en binnen 3 werkdagen te reageren. Er zijn nu 4 werkdagen voorbij en niets meer gehoord. Ik snap dat dit een drukke tijd is; als je je toezegging niet waar kunt maken dan moet je geen toezegging doen.

Niet geweest en zegt ik heb u gemist

Op dinsdag 6 dec. zou mijn pakket bezorgd worden, ( het kon door de brievenbus). Om 19.53 uur krijg ik een email. "We hebben je gemist". Gek, ik heb geen bel gehoord, Ik check de bel... deze doet het gewoon... ik check de brievenbus..... niks dus. Het bericht wat ik kreeg was het volgende: Da's pech, je was weg! Onze fietskoerier stond voor een dichte deur met jouw pakket...... HIJ IS HELEMAAL NIET GEWEEST!!!!!!! De ander dag wordt om 16.40 uur mijn pakket in de brievenbus gedaan..... Dit was de 1e keer en tevens de laatste keer dat jullie iets bij mij bezorgen...... ik heb niets aan een onbetrouwbare pakketbezorger die ook nog liegt.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

De instructie om het pakket in een zak te doen en op één afgesproken plek te leggen werd opgevolgd! Super!

Zeer slecht

Ik heb namelijk helemaal geen pakket ontvangen