Geen T&T updates + geen bezorging aan huis

Ik heb eenmalig een Track & Trace gekregen die aangaf: levering tussen 17:00-22:00h. Later heb ik zelf nog eens de link gecheckt en zag ik dat de tijd hetzelfde was gebleven, maar vertraagd naar 1 dag later. Uiteindelijk is het pakket niet die avond geleverd, maar al om 11:10h. Ik heb hier nooit updates over ontvangen. Daarnaast zijn wij de hele dag thuis i.v.m. zwangerschapsverlof en thuis werken. Toch heeft er nooit iemand bij ons aangebeld, maar is het pakketje meteen op nr. 63 bezorgd. Geen idee waarom. Gelukkig stond dit wel aangegeven op de site van de T&T link. Anders had ik nooit bij die buren gezocht.

Geen T&T updates + geen bezorging aan huis

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

De instructie om het pakket in een zak te doen en op één afgesproken plek te leggen werd opgevolgd! Super!

Prima , goede bezorging

Prima , goede bezorging

Altijd fijne levering

Nooit problemen, altijd vriendelijk

Altijd fijne levering

Nooit problemen, altijd vriendelijk

Ontzettend trage bezorging met onduidelijke bezorginformatie

3 opeenvolgende dagen kreeg ik een melding dat het pakket zou worden bezorgd. Dat gebeurde niet. Toen is het pakket de dag erna overdag bezorgd. En nu krijg ik vandaag een melding dat het pakket gisteren is bezorgd terwijl het vorige week vrijdag al was. Ik had via de app contact opgenomen en dat werd verteld dat de fietskoeriers het heel druk hebben. Maar het pakket was nog niet eens aangekomen in onze stad. Dus dat duurde sowieso al heel lang. Jammer dat het zo ging.

Ontzettend trage bezorging met onduidelijke bezorginformatie

Verkeerd bezorgd

Pakket werd bezorgd op nummer 24, ik woon op 20, dat stond ook op het pakket, en ik was gewoon thuis.

Netjes bezorgd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Fantastisch, door regen en wind!

Fantastisch, door regen en wind!

Keurig binnen tijdslot bezorgd

Ondanks dat het pakketje door de brievenbus kon, werd het boven aan de voordeur bezorgd.

Keurig binnen tijdslot bezorgd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Binnen de afgesproken tijd bezorgd

Ondanks dat het pakketje door de brievenbus kon, boven aan de voordeur gebracht.

Slechte service

Bericht gekregen dat m’n pakketje bezorgd was (om 22.50u). Helaas niet bij mij. Geen idee waar dan wel. Vriendelijke medewerker van de klantenservice zegde toe het uit te zoeken en binnen 3 werkdagen te reageren. Er zijn nu 4 werkdagen voorbij en niets meer gehoord. Ik snap dat dit een drukke tijd is; als je je toezegging niet waar kunt maken dan moet je geen toezegging doen.

Slechte service