Zeer slechte en onjuiste communicatie

De berichtgeving vanuit Cycloon luidde dat mijn pakket bezorgd zou worden op vrijdagavond tussen. 17-22u. Ik zou na inplannen nieuwe mail ontvangen. Geen nieuwe mail en geen pakketje op vrijdagavond, zogenaamd door 'vertragingen'. Maar op mijn postcode was geen vertraging volgens de site van Cycloon! De medewerker beweerde dat het pakket dan op maandag geleverd zou worden... Zaterdag, zonder enige aankondiging, is het afgeleverd (bij de buren). Maandagochtend ontvang ik mail dat het pakket op maandag is afgeleverd. Ok, misschien intern de agenda's eens gelijk zetten en geen dingen beweren die je niet na kunt komen of onjuist zijn. Voetbal dus geen bezorgers was eerlijker geweest.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Erg fijn hoef er niet voor thuis te blijven

Slecht

Op de afgesproken tijd 9 dec tussen 17 en 22 uur was ik wel thuis, maar er is niet gebeld/klopper gebruikt. 2e bezorging zou zijn 12 dec tussen 17 en 22 uur, maar kwam om 11.06 uur

Jammer hoor

Is aanbellen, pakketje op de stoep in de regen achterlaten en maken dat je wegkomt de bezorgnorm van tegenwoordig? Deze sociale bezorgexpert slaat wat mij betreft de plank volledig mis.

Slechte service

Bericht gekregen dat m’n pakketje bezorgd was (om 22.50u). Helaas niet bij mij. Geen bericht waar dan wel. Vriendelijke medewerker van de klantenservice zegde toe het uit te zoeken en binnen 3 werkdagen te reageren. Er zijn nu 7 werkdagen voorbij en niets meer gehoord. Ik snap dat dit een drukke tijd is; als je je toezegging niet waar kunt maken dan moet je geen toezegging doen.

Slechte service

Bericht gekregen dat m’n pakketje bezorgd was (om 22.50u). Helaas niet bij mij. Geen bericht waar dan wel. Vriendelijke medewerker van de klantenservice zegde toe het uit te zoeken en binnen 3 werkdagen te reageren. Er zijn nu 4 werkdagen voorbij en niets meer gehoord. Ik snap dat dit een drukke tijd is; als je je toezegging niet waar kunt maken dan moet je geen toezegging doen.

Slechte onbetrouwbare bezorgdienst

Onbetrouwbare info over levertijden. Ontzettend traag. Niet juiste info ontvangen bij contact met klantenservice.

Slecht

Moest ik drie dagen thuis blijven om mijn bestelling te ontvangen en elke dag in de avond kreeg ik melden dat het niet door is gegaan met bezorgen daarom vind ik niet duidelijk afspraak voor volgende keer hoop ik dat als jullie afspreken maken met klant beter ook na komen want klant heeft ook werk te doen gewoon duidelijkheid vind ik heel erg jammer

2 avonden 10 uren tevergeefs gewacht!

Ondanks tracking helaas veel te laat over het niet bezorgen geïnformeerd gedurende 2 avonden.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Zonder melding terwijl thuis bezorgd op ander adres

Zonder iets te melden was het pakketje bezorgd op een ander adres, terwijl ik thuis was en het pakketje werd als afgeleverd vermeld. Gelukkig kende de mensen mij en kwamen ze het zelf brengen.

Was helemaal niet op mijn adres bezorgd

Zonder te melden was het pakketje, terwijl er gewoon mensen thuis waren op een heel ander adres bezorgd. Gelukkig kennen die mensen mij en kwamen ze zelf het pakketje brengen. Maar erg naar dat dat zo gaat zonder melding waar het pakketje is.

Was helemaal niet op mijn adres bezorgd

Heerlijk ik geniet iedere morgen.

Korte intens smaakfeest, door de snelle bezorging door een vriendelijke koerier.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ik ben tevreden tot nu toe.

Het apparaat doet het goed en is best wel een mooi design.