Topbezorger

Ondanks de kou mijn pakketje optijd bezorgd

NIETS ONTVANGEN !!!!

In de mail staat "Bezorgd op 13 december tussen 17.37". Maar ik heb niets ontvangen terwijl ik de gehele dag thuis was. Bij de buren navraag gedaan maar zonder resultaat.

Prima info en ruim binnen de tijd

Dapper zo koud op de fiets vanavond, maar hij was goed aangekleed met 3 laagjes! Echt top zo milieuvriendelijk!

Prima info en ruim binnen de tijd

Goede bezorging

Gezonde manier om te bezorgen per fiets, maar het is wel een beetje koud voor de koerier, respect voor het werk.

Hele vriendelijke bezorger(ster)s.

Heel wat beter dan alle andere bezorgdiensten.

Hele vriendelijke bezorger(ster)s.

Heel wat beter dan alle andere bezorgdiensten.

Levering conform planning

Heel fijn als een aangegeven planning ook gerealiseerd wordt!!

Levering conform planning

Heel fijn als een aangegeven planning ook gerealiseerd wordt!!

Heel slecht

Het pakje is bij de buren bezorgd zonder dat de bezorger bij mij is geweest, dus gewoon bij de verkeerde in de bus gestopt. Gelukkig heb ik een aardige buurbrouw dus ze kwam het brengen. Ik had geen flauw idee waar mijn pakje was.

Heel slecht

Mooi op tijd!

Altijd een vriendelijke bezorger!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Pakje ligt bij de buren. Pakje is ongeschonden afgeleverd, conform het mailbericht.

Erg tevreden: het pakje lag bij de buren, conform het e-mailbericht.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Erg tevreden: het pakje lag bij de buren, conform het e-mailbericht.

super

bezorgster met een glimlach