Super aardige bezorger, altijd vriendelijk en op tijd

Super!!

Gelukkig was ik thuis want de koerier moest wel degelijk aanbellen. Er staat namelijk een hek om onze flat en dat gaat om 17:53 uur al dicht. De brievenbussen staan achter dat hek. Dus mocht u in de toekomst nog weer een pakket bij mij moeten bezorgen dan liever overdag. Niet al mijn buren zijn bereid om 's avonds het hek open te doen ook al kan dat vanuit de woonkamer.

Een tien is een tien

Fijn zo’n frisse fietsbezorging

pakket is onbeheerd in het buitenportiek gezet. Ik was thuis er is niet aangebeld.

Kordate levering

Prima, snelle bezorging.

Niks bezorgd!

Waardeloos

Perfect.

Precies zoals afgesproken.

Milieu en klantvriendelijk

Op tijd netjes bezorgd.

Prima informatie betreffende bezorging.

Goede informatie omtrent het volgen van het te bezorgen pakket.

Te lang tijdsbestek

Niet fijn dat het tijdsbestek zo lang is. Liever inkorten, en/of de mogelijkheid om het pakket een andere dag te laten bezorgen, aan kunnen geven om het achter het huis te leggen en het niet bij de buren af te geven.

uitstekend

Vlot accuraat netjes

Positief

Bezorger is vriendelijk en beleefd.

Pakketje is niet bezorgd.

Ik kreeg de melding dat het pakketje om 19.37 in de brievenbus is bezorgd. Maar dat is niet zo. Ik ben furieus. Het zou eerst gisteren komen, toen vandaag. Het gaat om een uniek boekje. Ik wil dat u nu actie onderneemt!

Gewoon ***!

Dit bedrijf bezorgt niet! Gewoon niet! Na meerdere mails naar de klantenservice, die onbeantwoord blijven, ben ik er helemaal klaar mee! Deze "bezorgers" kijken niet verder dan hun neus lang is. Ze fietsen de straat door, kunnen het niet gelijk vinden, zetten het pakketje op "niet thuis" en fietsen vrolijk door. Moet ik eens wagen op m'n werk om zulke fouten af te leveren! Dan volgt ontslag!! DOE EENS AAN WEGENKENNIS OF VOEG EEN TELEFOONNUMMER TOE AAN HET MAILADRES!!! IK BEN THUIS !!!! ***!!!!!!!!!

Op tijd en nette bezorging.

helemaal blij

Dank voor de bezorging!

Bezorgen van een boek

Mats Haarlenbeek is een goede bezorger!

Dank voor de snelle bezorging

Geweldig dat u dit boek nog ergens in uw magazijn kon vinden.

Fantastisch, de service en het boek!

Idem

Keurig op tijd en heel vriendelijke jongen!

Prima.

Ik zou niet weten hoe het beter zou kunnen. Helemaal top !

Verkeerde tijd,foute plek

Niet tussen 16 en 22 uur,zoals aangekondigd, maar tussen 12 en 12.30 uur. Aan de deur niet aangebeld maar pakket op de galerij achtergelaten. Alweer !

De dienstverlening was goed, er is een tijdafspraak gemaakt en daar is aan voldaan.

Helemaal prima. Track and trace is duidelijk en een aardige jongen overhandigde het pakketje