Goed en snel
Goed en snel
ondanks kou, keurig op tijd en vriendelijk
ondanks kou, keurig op tijd en vriendelijk
Kreeg van tevoren al bericht wanneer ik de zending kon verwachten. Lag omstreeks 20.30 uur in de brievenbus. Ook dat was er keurig bij vermeld, dat het pakje door de brievenbus paste en ik er niet voor thuis hoefde te blijven Alles prima geregeld dus.
Snel bezorgd , lieve bezorgen
Ondanks de enorme vrieskou was de bezorger keurig op tijd. Blij dat bezorgen ook op deze manier kan!
zeer tevreden
zeer tevreden
Het pakje zou 's avonds na 17 uur bezorgd worden, dan zou ik thuis zijn maar het werd uiteindelijk in de ochtend al bezorgd. Gelukkig konden de buren het pakje aannemen.
Pakket is bij de buren geleverd. Geen briefje of iets dergelijks. ZOu wel fijn zijn als bezorger dat kon doen. Via de mail is niet handig. Kijk namelijk zelden in mn mail en zo kan het dus zijn dat men er VEEL later pas achter komt dat bestelling bezorgd is bij de buren.
Ik was niet thuis, maar volgens jullie kon mijn pakketje door de brievenbus. Kreeg om 18:09 op smartphone de melding dat het was bezorgd, meer niet. Thuis geen pakketje, geen kaartje in de bus. ****. Opende later m’n laptop met een ander bericht: ‘Gelukt! Je pakket is bezorgd bij de buren op nummer 33.’ Fijn, maar hoezo twee verschillende berichten?! Handig om dat laatste ook op m’n mobiel te melden. En misschien toch een kaartje in de bus?