zou op 16/12 bezorgd worden, was ook in Leiden op 16/12 om 13:58, maar is niet bezorgd Werd toen beloofd op zaterdag, maar komt uiteindelijk op maandag. Had toch sneller gekund, en de communicatie is ook op z'n minst rommelig te noemen
Hoi Herman, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Not 10, because it was twice rescheduled, but the service was very convenient, I received all the information and apologies for the delay. The package came in excellent condition and on promised time!
Mijn pakket zou volgens een mail bezorgd moeten zijn. Niets of niemand gezien, geen briefje. Sta nu 10 minuten in de wacht bij de klantenservice met een stom muziekje, zonder informatie hoeveel mensen er voor mij zijn.. Vlgd x maar weer post, nl
Hoi, Je geeft aan dat we slecht bereikbaar zijn. Wist je dat we naast de telefoon ook per Whatsapp en per e-mail bereikbaar zijn? We zitten iedere doordeweekse dag klaar met een team enthousiaste mensen om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Helaas is door de drukte onze reactietijd langer dan je normaal van ons gewend mag zijn. ^I
I didn't receive my package at all. Even though we corrected my address with customer service manager by WhatsApp last week. where is my package?!!
Hello Evgenia, Would you like to contact our customer service? Then we ask for your T&T code and we will find out for you asap. We are available every working day from 09:00 to 22:00. Please contact us on: Telephonenumber: 085-273 74 42 (Only WhatsApp) +31 6-14 43 51 93 Mail: [email protected] Thanks
vriendelijke aflevering . Top!
Heb geen pakket ontvangen, krijg wel een e-mail dat mijn pakket net is bezorgd.
Hoi, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Pakket is niet aangekomen en ik krijg moeilijk contact met klantenservice
Hoi Vian, Je geeft aan dat we slecht bereikbaar zijn. Wist je dat we naast Whatsapp ook per telefoon en per e-mail bereikbaar zijn? We zitten iedere doordeweekse dag klaar met een team enthousiaste mensen om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Helaas kan het zijn dat onze reactietijd door de drukte iets langer is dan dat je gewend mag zijn van ons. ^I
Zou bij de buren zijn afgeleverd maar er wordt geen huisnummer vermeld. Dus tot op heden geen pakket. :(
Hoi An, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Netjes afgeleverd bij de buren, kennisgeving in de bus.
Netjes
Dit product heb ik niet besteld
Hoi Anthony, Voor vragen over de inhoud van je pakket zou ik je willen vragen om contact op te nemen met de afzender. Als je je ervaring over onze bezorging of klantenservice wilt delen, dan wil ik je vragen de review aan te passen. Gaat het over de inhoud van jouw pakket? Zou je dan jouw review willen verwijderen? Alvast bedankt ^I
Lekker vlot en vriendelijk.
Verpakking is stuk! Dit kan ik niet meer als cadeau geven!!
Hoi Monique, Dat is heel vervelend om te lezen, allereerst mijn excuses voor deze vervelende situatie. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Dan kunnen we de situatie bespreken en kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Fijn gevoel om CO2-neutraal een pakketje te ontvangen!
Xxx
De belofte dat de bestelling in 1 tot 2 dagen bezorgd zou worden is niet waar gemaakt. Op zich begrip voor. Daarna kreeg ik bericht dat de bezorging een dag later zou plaatsvinden. Ook niet waargemaakt. Door overmacht. Kan gebeuren. Alleen ik zat nog steeds zonder cadeau voor mijn kleinzoon. Moest uiteindelijk uitzoeken waar het nog te koop was en daar gaan halen. Het bezorgde cadeau moet ik nu in de winkel gaan retourneren. Jammer en helaas lichtelijk balen. Sorry.
Hoi, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Prima en snel
Zou bij de buren geleverd zijn, maar dit is niet zo.
Hoi Joëlle, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Ik zou gisteren een pakket hebben ontvangen en krijg een email binnen dat het pakket gisteren avond om 22.36 uur is bezorgd, maar is helemaal niets bij mij bezorgd en waren gewoon thuis
Hoi Wilma, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Onthutst
Arrived good friendly couriers
Ik heb respect voor de bezorger die zelfs na 23.00 uur bezorgd heeft met deze weersomstandigheden. Top!
Wat een snelle service en dat met de spekgladde wegen! Respect!!!
Had wel medelijden met de bezorger op de fiets Het was namelijk erg glad !
Keurige bezorger. Jammer dat ze alleen in de avonduren bezorgen.