Bezorger zet pakket voor gesloten deur.
Hoi Eline, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je voor de deur heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Vlot, beleefd en goed voor de natuur.
geweldig
Pakket kwam veel later aan dan aangegeven. Verder zijn er te weinig updates.
Hoi, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
15 dec zou het pakket snel komen, uiteindelijk 19 dec. Eerst vrijdag 16 dec, toen weer onbekend, toen weer ma 19 dec, tijd ergens tussen 9.00 en 18.00, zou een bericht krijgen hoe laat ongeveer, niet gekregen, bij faq staat dat er bezorgd wordt tussen 17.00 en 22.00 uur. Ontvangen om 16.45. Ik begrijp er dus niets van!!!! Zeer onduidelijk
Hoi Leo, Bedankt voor je bericht. Als we veel pakketten hebben, proberen we de pakketten soms ook overdag af te leveren als we in de buurt van uw huis zijn. Dit om verdere vertragingen te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat de berichtgeving over het bezorgen van dit pakket erg verwarrend was. Mijn excuses voor het ongemak. ^I
Lieve, hard werkende mensen.
Perfect !
Ik krijg net bericht dat mijn pakket is bezorgd, maar ik heb niets ontvangen…
Hoi Annelies, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Ik ben al dagen aan het wachten elke keer wordt het verzet en zojuist een mail gekregen dat het bezorgd is en ik NIETS ontvangen!! Ik verwacht zsm een oplossing
Hoi, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en waar jou pakket bezorgd is. Alvast bedankt. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Zie boven
Levering was vertraagd ivm de plotselinge ijzel. Ik kreeg daar keurig een bericht over en een nieuwe datum/tijd voor de bezorging. En de koerier was keurig op tijd. Pakketje paste niet door de brievenbus en hij zei dat hij er een melding van zal maken. Kortom: keurige levering!
Thanks he
Helaas geen aflevering punt, maar met enige vertraging toch positief over de bezorging
Geen opmerkingen verder
De fietsbezorger was erg vriendelijk en bracht het pakketje naar boven. De service is snel en fijn!
De meeste pakketjes staan best prima een kort moment veilig in de eigen omgeving. Dus ideaal dat het even neergezet kan worden als je nog net niet thuis bent. Zouden meer bedrijven moeten doen ipv zeggen dat ze je "gemist" hebben terwijl je de deur niet uit bent geweest en geen busje hebt gezien.
Mijn pakket is 2x fout gesorteerd. 1x ging het naar hengelo en 1x naar Amersfoort. Daar woon ik dus niet. En ook verder geen mail om het te melden mer excuus ofzo, moest het zelf uit de track en trace halen op de dag dat de bezorging zou zijn...
Hoi, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
- Geen afdoende communicatie, verwarrende info over stand van zaken. - de geadresseerde wordt in de mails steeds aangesproken, terwijl ik de opdrachtgever ben. Kijk eens naar mijnemail adres! - Een excuus zou op z’n plaats zijn, maar zelfs dat niet.
Goede avond Dick, onze excuses voor de gang van zaken. Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice, dan gaan we dit voor je uitzoeken. Onze medewerken van klantbeheer zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 Mail: [email protected]
Ik kreeg een mail dat mijn pakket is bezorgd, terwijl er niks bezorgd is..
Hoi Valerie, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Het is jammer dat ik de bezorger niet altijd tref om hem te bedanken.
pakketje was bezorgd , maar ik was niet thuis ok dus denk zal wel briefje leggen wat en waar dus NIET na enig zoeken zag ik dat pakje bij buren was afgegeven echter GEEN nr niet echt handig
Hoi Ron, Inderdaad onhandig dat er geen niet-thuiskaartje is achtergelaten. Weet je dat je online jou track and trace pagina kan controleren? De koerier laat hier informatie achter over de bezorg locatie van je pakket. Onze excuses en alsnog veel plezier gewenst met je bestelling. ^I
Goed proces van bestellen tot Levering op een duurzame manier EN volgens afspraak
Niks op aan te merken! Een aardige bezorger.
Dit is de 1e keer dat ik van de fietskoerier gebruik maak. Geweldig. Moet helaas de blazer ruilen. Ga eerst even naar de instructies
Ik had aanvankelijk bericht gekregen dat de levering vertraging had ondervonden, maar was verrast dat de levering alsnog op de toegezegde dag plaats vond.