Netjes optijd bezorgd

Netjes laten weten dat ze dag later waren. Was veel ijs. En dag later netjes optijd bezorgd

Pakketje doorweekt

Door de regen was mijn pakketje helemaal doorweekt, wat erg onhandig was want er zaten zeepjes in. Die kan ik dus weggooien.

Bewondering

In de regen Wat zijn jullie een bikkels Keurig gewacht of ik thuis was En toen pas het pakket uit de fietskar gehaald Wat een klantvriendelijkheid Dankjewel voor het brengen Vriendelijke Groet Anita

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Correct afgeleverd door een vriendelijk persoon.

N.v.t.

Pakket bezorgd zonder bericht

Vanwege de gladheid was er enige vertraging. Daar hadden wij een mail over gekregen. Daarna hebben wij niks meer gehoord en stond de koerier ineens voor de deur!! Gelukkig was er iemand thuis.

Super snel

Super snel en transparant. En dat net voor de kerst. Top.

Aardige koerier

Prima bezorgd

Prima bezorging

Goed op de hoogte gehouden wanneer er bezorgd zou worden. Prima!

Helemaal prima!

Mooi binnen afgesproken tijd, vriendelijke bezorger. Uitstekend!

uitstekend bezorgd

prima op tijd, netjes afgeleverd door vriendelijke koerier. Dikke prima dus.

Hele fijne bezorging

Ik schrok dat ik een bericht kreeg dat er vertraging was opgetreden Met de inzet van de fietser heb ik het pakket alsnog dezelfde dag voor 19u binnen gekregen echt helemaal top!

Vriendelijk en sportief

Positief, altijd vriendelijk en natuurlijk goed voor het milieu

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Helaas, niet op tijd geleverd

Meteen nadat ik een bevestiging had gekregen van de webwinkel dat mijn pakket de volgende dag zou worden bezorgd, kreeg ik een mailtje van Cycloon dat ze een onbekende vertraging hadden opgelopen. Daarna werd het stil. Via invoeren track and trace code iedere keer een ander excuus dat pakket niet was bezorgd. Uiteindelijk na een week ontvangen. Als ik van te voren geweten had dat webwinkel met Cycloon werkte had ik andere webwinkel gekozen. Duurzaam is niet altijd beter. Zeker als het om snelheid gaat.

Volgens plan, vriendelijk

Keurig binnen de tijd, vriendelijk

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Op tijd en aardige bezorger

Pakketje werd geleverd in het afgesproken tijdvak en de bezorger was vriendelijk toen hij het pakketje overhandigde.

volgens afspraak

Keurige bezorger en droog pakket ondanks de gure regen! Top!

Slecht!

1,5 week gewacht op een pakketje die normaal binnen 2 dagen werkdagen binnen moest zijn. tevens werd er via de whatsapp ook verkeerde info gegeven over de koerier etc. Zeer slechte ervaring met cycloon.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Binnen de afgesproken tijd bezorgd

Nvt

Pakket voor de deur neergezet terwijl dat we thuis waren. Het is dat we de honden om 23 uur uitlaten anders was het niet opgemerkt

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Bezorging buiten de aangegeven tijd

Voor bezorging had ik gekozen voor twee dagen later. Evengoed kwam een bericht dat het pakketje nog een dag later zou komen. Dat paste niet, dus gekozen voor een andere dag. Bij de keuzes was alleen tussen 17 en 22 uur mogelijk. Het pakketje wordt om 11.30 uur bezorgd. Gelukkig was er iemand thuis.

Slecht

Ondanks verzoek dit niet te doen toch bij buren bezorgd.Alleen avondbezorging erg vervelend voor mensen met avonddienst als je niet zelf het tijdstip kunt bijstellen en je ook liever niet hebt dat het bij de buren bezorgd wordt,ook lag er geen bericht in de brievenbus.Geen aanrader dus.Een afhaalpunt is ook een advies.

Helemaal toppie

Echt heel goed dat mijn bestelling door Cycloon is bezorgd. Normaal ben ik op werk van 7:30 tot 16:30. Dan is er niemand thuis. Met Cycloon geen zorgen meer. Dan weet ik dat ik thuis ben. Top werk jongens. Nette en vriendelijke bezorger. Ga zo door jongens.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Een duurzame bezorging van pakketten, ga zo door!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Je wordt goed geïnformeerd omtrent de bezorging

Omtrent het tijdstip van de bezorging wordt je goed geïnformeerd.

Super snelle bezorging

Ik had mijn pakketje binnen 48 uur! Bezorger wachtte netjes bij de deur, ondanks dat het iets langer duurde