bestelling zou afgeleverd zijn bij de buren, maar dat is niet gebeurd

Ik heb nu geen idee waar mijn bestelling wel is. Er zal iets afgeleverd zijn, maar niet op nr 19. Ik kan toch moeilijk de hele straat afgaan.

Uitstekende levering

Niks laten weten

Ze hebben niet goed neergezet waar het pakket is geleverd en van te voren geen goede update gegeven

Perfect!!!

Zeer vriendelijk en netjes!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

bestelling en bezorging is prima verlopen

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Foutieve leveringsinfo plus ****** vake verschuiving van levering

* Mail ontvangen dat om 6:12 in de ochtend mijn pakket geleverd is, terwijl dit niet het geval * Het leveringsmoment werd verzet, terwijl ikzelf de keuze had gemaakt dat ik pas vier dagen na de koop het item wilde ontvangen. Cycloon had dus vier dagen de tijd om de levering keurig in te plannen. * Hetzelfde geschiedde met mijn vervangende leveringsmoment, zonder dat een nieuw leveringsmoment kenbaar werd gemaakt. * Tot de foutieve ontvangst melding. * Vervolgens een melding gemaakt, waarop ik een reactie kreeg dat ik 8 werkdagen moet wachten op een respons, dit terwijl er enkel een belletje gepleegd hoeft te worden naar de bezorger die beweerd dat hij/zij vanmorgen het pakketje heeft afgeleverd. Nu weet hij/zij dat nog, maar over 8 werkdagen uiteraard niet meer.

Prima levering

Pakje netjes afgeleverd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Aflevering correct, beetje gehaast. Wel prima

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Top, met dit weer op de fiets bezorgen. Petje af

Houden je prima op de hoogte van de voortgang betreffende de bezorging. Ook fijn dat ze s'avonds bezorgen

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Na wat vertraging en contact toch de volgende dag geleverd Top

Beste koffie Jongens, Bedankt voor de aflevering van de koffie, voor het eerst besteld bij jullie en morgen gaan we proeven hoe de koffie smaakt, ik hoop dat we het lekker vinden zodat we de volgende keer weer bestellen bij jullie. Ik laat het jullie weten. Nogmaals bedankt dat het vanavond geleverd is ook al is het een dag later, eerst dacht ik waar ben ik aan begonnen maar jullie hebben het toch waar gemaakt. Met vriendelijke groet, Jacqueline Berkenbosch

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Doen waar ze voor staan,weer of geen weer?

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Vind het goed dat jullie zo om gaan met het milieu

Ik vind het jammer dat het niet in de mail vermeld staat dat het een brievenbus pakketje is

Denken mee

Ik was thuis, maar kon geen pakje aannemen. De koerier heeft netjes uitgevoerd wat ik op een briefje voor hem/haar had geschreven. Kanjer!

Heel goed

Prima!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Prima ervaring deze groene bezorging.

Netjes en op tijd bezorgd ondanks het slechte weer . Chapeau !

Milieuvriendelijk

Prima op tijd bezorgd en toch milieuvriendelijk

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Zeer vriendelijke bezorger

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Dank U hartelijk voor de PRIMA bezorging van mijn pakketje. Keurig op de hoogte gehouden, en netjes op tijd bezorgt. Mijn complimenten.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Super dat het pakket met de fiets bezorgd wordt

Duidelijke info en goed bezorgd.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

top: Koffiejongenspakket toch door de brievenbus

Deze bezorger heeft vandaag onze pakketten van De Koffiejongens door de brievenbus geduwd. Dat klinkt niet bijzonder, maar is het wel. Tot nu belden ze toch altijd aan met deze pakketten en moesten we dus toch thuisblijven voor De Koffiejongens. Door onze anti-tochtborstels in onze brievenbus lijkt het alsof deze dozen er niet passen: het vergt echter doorduwen. En doorduwen, dat heeft deze bezorger gedaan! *** Bedankt! *** We hopen natuurlijk dat dat voortaan altijd gebeurd met pakketten van De Koffiejongens.

Erg netjes en vriendelijk

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Niet verwacht en toch gekregen.

Top, dat ik mijn pakketje toch nog bezorgd kreeg.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Keurige bezorging en volgens aankondiging

Een keurige bezorging in het aangekondigde tijdvak.

Uitstekend!

Prima volgens afspraak

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Mooi op tijd in de stromende regen..

Mooi op tijd in de stromende regen..