Snelle levering Vriendelijke bezorger
Netjes gebeld om te vragen hoe hij bij ons adres kon komen.
kwam netjes op de dag van bezorging aan. Alles liep perfect.
Krijg een mail dat mijn pakket is bezorgd. Niet dus.
Hi Ruud, Ik wil je adviseren contact op te nemen met onze klantenservice. Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 WhatsApp: 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
doe wat je beloofd onthoud je van beloften die niet na gekomen worden.
Stond vandaag op de postbode te wachten en zag toen pas dat het pakje meer buiten de bus dan in de bus lag……
Hi Stieneke, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Den Haag gestuurd en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst! ^T
Op email stond het bezorgmoment tussen 17-22 uur. Ik krijg een email om 15.00, dat mijn pakket ligt bij de buren. Het is niet de bedoeling dat mijn buren continu mijn pakket moeten binnenkrijgen. Als het vanaf 17.00 uur staat , verwacht ik dan het pakket vanaf 17.00 uur.
Hi Alina, Bedankt voor je bericht. Als we veel pakketten hebben, proberen we de pakketten soms ook overdag af te leveren als we in de buurt van jouw huis zijn. Dit om verdere vertragingen te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat het verwarrend is, mijn excuses voor het ongemak. ^T
Wasn't home and there is no information to who or where my package was delivered to.
Hi Gabriel, We are sorry that there are ambiguities about the delivery of your package. We hope that you have received your package by now. Otherwise, I would like to ask you to contact customer service and we will sort it out for you as soon as possible. We can be reached every working day from 9 a.m. to 10 p.m. via: Telephone number: 085 -273 32 73 (WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Er wordt verteld dat het pakketje tussen 17:00 en 22:00 word bezorgd maar dat was 2 keer niet zo. Vond het juist fijn als het 's avonds bezorgd werd
Goed keurig afgegeven.
Zeer vriendelijk en als ik een goeie tip kan geven niet zo laat in de avond bezorgen. En ook duidelijk aangeven voor welk bedrijf je komt. Heb me hoofd lopen breken van welk bedrijf jullie zijn. Toen ik het in ontvangst kreeg wist ik het weer.
Ik kreeg een mail dat het pakket zojuist bij mij bezorgd was. Ik was de hele avond thuis, en moest er via de klantenservice achter komen dat het bij een van de buren was bezorgd.
Hi Melissa, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Den Haag. Fijne dag!
Ik heb in het verleden ook bezorgd ga niet zeggen welke bedrijf,Maar ik vind dat de bezorger wel een wat meer kunnen krijgen en meer waardering want in de meeste gevallen doen ze niks...
Bericht gehad dat mijn pakketje vanmiddag is bezorgd in de brievenbus. Bij thuiskomst geen pakketje te vinden
Hi Sanne, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Er kwam een hele sympathieke, knappe, vriendelijke bezorger keurig netjes bezorgen.
Teleurstellend, geen pakketje afgeleverd.
Hi Irene, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Helaas zijn deze sloffen me te klein. Ik had ze bij m’n schoondochter gezien. Dacht dat is wat voor mij. Ik stuur ze, helaas, terug. Ga wel met m’n zoon naar de winkel. Ik loop moeilijk dus online bestellen is voor mij een uitkomst.
Top netjes op tijd en beleefd!!
Snel en zorgvuldig geleverd
Prima service, ook bij afwezigheid
Betrouwbaar, vriendelijk door weer en wind, punctueel en netjes!
Mooi dat het zo kan!
Zeggen komen tussen 09.00 en 17.00 maar bedoelen. Tussen 17.00 en …
Mijn bestelling is niet bezorgt. Maar daar staat de verzending wel op… Ook niet bij de buren bezorgt. Geen idee waar ik hem terug kan halen. Daar gaat me kalender voor aankomend jaar… kak