ik ben blij met de ontvangst van mijn 2 hamamdoeken ... ze zijn mooi en fijn om te hebben ... we gaan ze veel gebruiken op het strand in Zeeland waar we ons chalet gaan hebben ...
Bij de bezorging kreeg ik het bericht dat ik niet thuis was en dat m’n pakket weer mee terug genomen was. Daar klopt niks van. Ik heb hier de hele dag voor thuis gezeten. Er was niet eens bij mij aangebeld.. hoe de conclusie getrokken kon worden dat ik niet thuis was is me een raadsel..
Bij de eerste levering waren was er heel de dag iemand thuis, en "buren" ook. Geen pakketje. (Was slecht weer, veel regen, wind) Bij tweede levering, snel naar beneden gerend, en de koerier was al weer bezig met zijn fiets. Toen ik aan gaf dat ik er was, gaf hij aan dat hat protocol was dat je binnen 30 sec moest reageren en dat hij dan weg kon. Vervolgens gaf hij aan dat het pakje op de grond bij de voordeur lag. Ik sprak hem daar op aan....dat ik dit erg vreemd vond....dat hij ook bij de buren had kunnen proberen (aardig lange straat). En een pakje zo voor de deur, waar iedereen het mee kon nemen vindt ik niet echt een fijn idee. Hij schoof het allemaal af op protocol. (De baas wilt dit) Ik weet niet of deze bezorger dezelfde was als bij de eerste bezorging, maar ik denk dat hij het niet zo nauw neemt met de regels. Erg vervelend voelde dit aan. Erg jammer
Beste Aajj. Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Bergen op Zoom gestuurd en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst!
Op vrijdag werd pakket geleverd. Ik was 2 minuten niet thuis en pakket werd niet bij buren afgeleverd. Waardoor ik tot maandag moest wachten voor definitieve levering. Slecht en geen moeite doen om het op tijd te leveren.
Beste Wim, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Deventer gestuurd en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst!
In verkeerde brievenbus
Beste Ruben, Wat vervelend dat het in de verkeerde brievenbus is gedaan. Mijn excuses voor het ongemak, ik zal je review naar ons depot in Groningen sturen. Bedankt dat je ons dit laat weten, hier leren we weer van! ^T
netjes op tijd afgeleverd
Ik had 2 pakketjes en ze zijn allebei gewoon voor de deur neer gelegd en verregend toen ik thuis kwam was het zeik nat
IKben duurzaam voor alles indien mogelijk,fijn dat Cycloon streeft om zo duurzaam mogelijk te zijn op naar een schonen wereld.
goede snelle acurate bezorging
Erg lastig dat cycloon alleen s,avonds bezorgd, als je als keuze een andere dag wil dan kan dat b.v niet op maandag?? Ik werk s,avonds dus moet dan buren belasten met het aannemen van pakje. Bezorging tot s,avonds tien uur is voor sommige mensen echt te laat, die vinden het niet prettig dan nog open te doen
Pakketje zou afgeleverd zijn bij nr 13 dit was dus niet het geval. Na enige tijd aanbellen bij een ander huisnr bezorgd… veel ongemak ervaren hierdoor
Pakket niet ontvangen in brievenbus en staat niet waar dan wel?
Hi Sanne, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Ik heb niks ontvangen dus ben niet tevreden over de service. Er staat dat het is geleverd maar ik heeb geen pakketje en er is ook geen briefje dat het bij mijn buren zou liggen.
Hoi David, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
zie boven
top
Lange levertijd, terwijl er wordt beloofd, dat de levering binnen 5-7 werkdagen plaatsvindt. De kwaliteit van het artikel valt erg tegen!
Hi Gerda, De bezorgtijd is afhankelijk van wanneer wij het product krijgen aangeleverd van de verzender. De kwaliteit is helaas iets waar wij geen invloed op hebben. Wij zijn enkel de bezorgende partij. Ik wil je adviseren dit te bespreken met hebt bedrijf waar je het product hebt besteld. ^T
Ondanks een mail.dat het pakket is afgeleverd is er niks afgeleverd.
Goedemiddag Ursula, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Met de fiets bezorgen met harde wind en op tijd. Respect!!
Keurig op tijd
Vriendelijk, duurzaam en sportief!
goede ervaring en gaaf dat het pakket per fietskoerier naar mij toe kwam
de bezorger was op tijd en vriendelijk
Vriendelijke bezorger.
Van tactisch