Netjes en vriendelijk bezorgd

Keurig op tijd en vriendelijk bezorgd.

Ge-wel-dig!

Geheel CO2 neutraal kwam hij als Lance Armstrong (maar dan zonder EPO en hoogtestage) de drempel over geraced om het pakketje te bezorgen. Perfect op tijd.

Fantastisch

Fantastisch!

Gewoon goed

Wederom mooi dat het pakje op de fiets is bezorgd! Gewoon goed maar dat zijn we wel gewend van Cycloon. Uiterst vriendelijke bezorger die rustig wachtte tot er open gedaan werd.

Kan beter

Brievenbus pakket bij buren afgegeven.

Niet op afgesproken tijdstip

Uiteraard ben ik blij met mijn levering maar jullie hadden aangegeven dat het pakketje tussen 17:00uur en 22:00uur zou worden geleverd. Pakket bezorger is om 15:38uur aan de deur geweest en heeft dus niemand thuis aangetroffen. Pakket is hierdoor bij mijn buren afgegeven en bij mijn thuiskomst was deze niet thuis. Hoe laat de buren thuis komen is niet bekend. Ik heb mijn dag gepland om uiterlijk 17:00uur thuis te zijn. 1 1/2 uur eerder dan normaal. Niet fijn om dit mee te maken.

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Graag helemaal in de bus doen

Pakje hing half nog buiten waardoor het nat geregend was. Graag volgende keer volledig door de brievenbus doen.

Snelle levering,

Snel, makkelijk, handig en aardige meneer. Toppie

Slecht

Er werd niet aangebeld en mijn pakket licht nu bij de buren terwijl ik gewoon thuis was

vriendelijke en snelle bezorging

Fijn dat pakjes ook op een duurzame manier kunnen worden bezorgd!

Slechtste bezorging ooit

Ik kreeg een bericht dat ik niet thuis was en dat mijn pakketje bij de buren is afgegeven. Ik was zelf wel thuis op dat moment en ik krijg een melding wanneer de deurbel gaat. De deurbel is niet af gegaan en mijn pakketje is niet bij de buren nu moet ik zelf gaan zoeken naar mijn pakketje. Ik vind dat dit niet moet gebeuren!!!

Het kan beter!

Ik kreeg mail dat het pakket bij mij thuis bezorgd was. En dat was niet zo. Heel raar want ik was gewoon thuis. Tips: - bel aan op het juiste nummer - vermeld waar je het pakket wel hebt afgeleverd Tof dat het pakket met de fiets bezorgd werd en uiteindelijk aangetroffen werd. Daarom zou ik jullie op zich wel aanbevelen.

Niet tevreden

Mijn pakket werd voor de deur achtergelaten. Ik was niet thuis, wanneer het bezorgd werd. Iedereen had het zo mee kunnen nemen. Ik had er geen idee van. Ik betaal geld voor en als het weg is door iemand, kan ik niet eens bewijzen dat ik het pakket helemaal niet ontvangen heb. Dit is trouwens niet de eerste keer.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Op tijd, vriendelijk, goed voor het milieu, gewoonweg TOP.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Zoals afgesproken en leuke bezorger.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Het pakket is keurig bezorgd, alleen had ik lieftallige een bericht gekregen welke het zou komen.

De bezorger heeft het netjes afgeleverd. Helaas niet van Thermolife of Cycloon vooraf melding ontvangen op welke dag. Gelukkig waren mijn buren thuis

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Dikke prima

Zoals ze beloven ik ben dik tevreden, stoer en sportieve gasten, compliment!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Goeie communicatie en uiterst vriendelijke bezorger

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging en men kwam de afspraken ook na. Extra tot was de bezorger die ons heel vriendelijk feliciteerde, omdat er verjaardag slingers in de tuin hangen. Had hij niet hoeven doen, maar zoiets wordt wel erg gewaardeerd!

Exact op tijd en vriendelijke bezorger

Exact op tijd en vriendelijke bezorger

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf. Vorige week 2 keer een afspraak ingepland voor een retour en ze zijn 2 keer in de avond niet op komen dagen, m.a.w. 2 avonden verprutst door deze partij, helaas is de retourtermijn wel bijna verstreken. Uiteindelijk zojuist nog geprobeerd om voor de 3e x een afspraak te plannen, maar na 30 minuten in de wacht te hebben gestaan, uiteindelijk de telefoon opgehangen, wat een r.. bedrijf. Helaas moet ik de bestelling wel via deze onprofessionele partij retourneren, omdat zij het ook bezorgd hebben. Een tip: mocht je in staat zijn om bij het bestelproces van je online aankoop te kunnen kiezen uit verschillende koeriersbedrijven, kies dan in ieder geval niet voor Cycloon

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Op tijd geinformeerd en bezorgd.

Netjes op de hoogte gehouden en bezorgd.

geweldig

Correct af geleverd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Bezorgd op het juist e adres!!

Ondanks dat ik mijn adres wel juist op de website heb aangegeven, gelaat is de letter weggevallen, heeft de fietsbezorger, mijn pakje op het juiste adres afgegeven. Helaas was hij wel een beetje boos, maar dat vergeven wij hem!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Netjes binnen de tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Top!

Mooi binnen 1 dag bezorgd.