Prettig persoonlijk en verrassend!
De bezorger kwam helemaal de trap op naar boven om het pakketje af te leveren.
komen iedere keer op andete tijd terwijl tijd afgesproken was.
Goedemiddag Helma, Bedankt voor uw bericht. Als wij heel veel pakketten hebben, kan het voorkomen dat wij een aantal zendingen alvast in de middagroute meenemen om vertraging voor de ontvanger te voorkomen. Dit wordt lastminute ingepland en daarom ziet u dat niet in uw T&T. We streven er naar om de volgende keer weer op het afgesproken tijdstip te bezorgen. Fijne dag! ^T
Bezorging op tijd en goede info verstrekking.
Ik had dit 14 nov al besteld, het was bedoeld als kerstcadeau. En dan komt het na de feestdagen pas aan. Zware teleurstelling dus.
Hi Maartje, Wat vervelend dat jij zo lang op jouw pakket hebt moeten wachten, Soms duurt het heel lang voor wij iets van de verzender ontvangen. Kwam jouw pakket misschien uit het buitenland? Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we voor je uitzoeken wat de reden van de vertraging is, dat geeft misschien iets meer duidelijkheid. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Zie hierboven
Hi Loes, Wat fijn dat jij net als wij, ook zo blij wordt van groene bezorging. Leuk dat je ons dit laat weten, dankjewel! ^T
Even een briefje in de brievenbus dat het bij de buren is bezorgd zou duidelijker zijn.
Hi Marleen, Wij laten jouw weten je via je T&T link op welk huisnummer je pakket bezorgd is. Staat het daar ook niet in? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met onze klantenservice, dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en kunnen we het met het depot bespreken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] Alvast bedankt! ^T
Goed initiatief / vriendelijke koeriers / snelle bezorging / van te voren goed bericht wanneer het pakket geleverd wordt. Zeer tevreden.
Hi Sivak, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
het zou 4-6 dagen duren voordat m’n pakket bezorgd zou worden en na 10 dagen moest je de klantenservice pas inschakelen. op dag 9, 4 januari, werd mijn pakket bezorgd. op dag 7 stond mijn pakket pas als verzonden vermeld. ook kreeg ik op 2 januari al een afleverbon in mijn mail waarop de ontvangstdatum stond: 2 januari. aangezien ik mijn pakket niet had belde ik de klantenservice van h&m die zei dat zij blijkbaar wel de werkelijke ontvangstdatum kon zien. geen mail dat mijn pakket onderweg was, de verwachte datum of de verwachte tijd.
Goedemorgen Salome, Wat vervelend dat de bezorging zo onduidelijk is verlopen. Helaas kunnen wij jouw pakket pas bezorgen als wij het ontvangen van H&M. Het kan zijn dat wij het iets later hebben ontvangen en daardoor niet eerder bij je konden bezorgen. En misschien ligt de reden wel bij ons. Om dat uit te zoeken en je meer duidelijkheid te geven wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Prima bezorgd door een vriendelijke koerier
Hi Emine, Fijn om te lezen, daar doen we het voor! Leuk dat je de tijd hebt genomen om ons dit te laten weten, dankjewel! Fijne dag! ^T
Prima afgeleverd
Goedemorgen, Wat fijn om te lezen E.K.! Daar doen we het voor! ^T
his a friendly delivery man..still smiling even his delivering all the packages with a bad weather... Good Job!
Hi Glady! Thank you for taking the time to let us know, we always try to deliver with a smile :-) thank you! Nice day! ^T
Fijn dat het pakje in de brievenbus kan.
Groen bezorgen is geweldig. Erg vriendelijke vrouw. Kortom. Prima
Prima, keurig bezorgd, aardige bezorger.
Super vriendelijk bezorger!
Top altijd vriendelijk zijn de fietsbezorgers Dank jullie wel ga zo door Oja Nig de beste wensen
Heel fijn
Vraag: met welk transportmiddel is het pakketje van de verzender naar jullie distributie punt vervoerd???
Hi Manfred, Bedankt voor je vraag. Dat ligt er aan waar jouw pakket vandaan komt maar binnen Nederland streven we er naar om het met groene auto's te distribueren. Ik hoop dat je zo voldoende antwoordt hebt op jouw vraag! Fijne dag! ^T
op de fiets pakjes bezorgen en lekker snel ook, wat wil je nog meer??
Ik heb het pakketje ontvangen zoals het plan was, maar het was een beetje onduidelijk, omdat ik geen verzendbevestiging van de origineel site had gekregen, en toen cycloon een mail stuurde met je pakketje komt dan en dan aan
De bezorging verliep geheel volgens afspraak. Prettig dat je indien nodig ook aanvullende instructies aan de bezorger kunt geven.
Wij waren net even een blokje om en om de hoek van onze straat toen de bezorger belde. Hij heeft het pakketje onder aan de straat overhandigd. Fijn meegedacht en super vriendelijk!
Een brievenbus pakje dat helemaal onbeschadigd is bezorgd door een fietskoerier. Dat is top