Ondanks het late uur en slechte weer een zeer vriendelijke bezorger.
Op woensdag besteld voor levering vrijdag. Bericht van levering vrijdag. Vervolgens bericht van levering maandag. Was een verjaardagscadeau voor zondag. Dus niet blij voor de jarige.
Hi Ruud, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat vervelend is. Ik weet niet wat de reden van de vertraging is. Ik kan geen T&T code zien bij een review dus ik kan je hier helaas geen opheldering geven. Om je meer duidelijkheid te kunnen geven wil ik je vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan ga ik het meteen voor je uitzoeken! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^T
Fijne communicatie en track & trace. Prima op tijd geleverd.
Ga zo door. Eerder met jullie gewerkt bij een oud werkgever.
Milieu vriendelijke bezorging
Bezorger belt aan bij het appartement maar komt vervolgens niet het pakje afgeven. Alleen een melding gekregen dat mijn pakje is bezorgd maar ik weet niet waar
Hi Tanja Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Anders wil ik je vragen contact op te nemen, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Als ik had geweten dat het pakje door de brievenbus paste had ik niet thuis hoeven blijven.
Pakket vertraagd. Pakket vervolgens bij buren bezorgd en niet kunnen achterhalen waar omdat er geen briefje in de bus zat en er niets in de mail te vinden was. Dus langs de deuren geweest. Geen aanrader dit!!
Hi Ilona, Als het goed is kun jij via je T&T link zien bij welke buren het is bezorgd. We doen dit inderdaad niet meer met een briefje, het staat ook niet in de mail. Je kunt dit alleen zien als jij je T&T link aanklikt. Ik hoop dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^T
Alles goed gegaan
Goed contact en vriendelijk bezorgster
Ik had voor een bestelling twee pakken gekregen eentje heeft de bezorger bij de hand aan geven en de andere in brievenbus gedaan tenzij hij aan ons kon geven .
Hi Nora, I.v.m. jouw privacy wil ik je adviseren om je T&T code te verwijderen uit deze review. Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Anders wil ik je vragen contact op te nemen, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^T
Originele beoordeling
Mijn pakket is niet bezorgd, en er wordt aangegeven dat is ingeleverd. Pakket nummer HMPL00000034764
Top geleverd op een duurzame manier!
Ik heb tot nu toe alleen maar goeie en fijne ervaringen met de bezorging via fietskoeriers. Ik vind de personen die komen bezorgen bijzonder vriendelijk. Ook een fijn idee dat er een busje minder rijdt in de stad Arnhem. Groet Annette
mijn pakket is bezorgd op nr 30, tereijl ik op nr 20 woon, dit staat ook juist bij de verzender ( g-star) bij jullie is het veranderd naar nr 30….,,, heel vreemd
Hi Esther, Wat vervelend dat het verkeerd bezorgd is. Echter voeren wij geen adressen in, wij bezorgen enkel het pakket. De afzender vult het adreslabel in. Dat het in jouw account correct staat kan kloppen, maar waarschijnlijk is het met invoeren toch verkeerd gegaan. Fijn om te lezen dat jij in ieder geval je pakket in goede orde hebt ontvangen! ^T
zie boven
Te vaak aan gebeld
gewoon goed afgeleverd en op de afgesproken tijdstip
Vaste bezorger van Okimono, nog een reden om hier mijn shirts te bestellen ;)
Een nette vriendelijke bezorger.!
Prima en milieu vriendelijk bezorging, wel sneu voor de bezorger want het was donker, koud en het regende.
Tevreden over de vlotte afhandeling van de bestelling door de fietskoerier van Cycloon
Op een of andere manier gebeurd dit altijd allleen bij bezorgers