Vriendelijk, vlot.

Vriendelijk en vlot

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Niet bezorgd terwijl ik een mail krijg met 'Gelukt, vandaag is je pakket bezorgd'

Een aantal keer was de bezorging al uitgesteld en kreeg ik een mail dat de bezorging helaas niet gelukt was. Waarom werd niet duidelijk. Na een paar dagen kreeg ik een mail dat mijn pakket bezorgd was op mijn adres, alleen heb ik het pakket nooit ontvangen. De bezorger had ook niets vermeld, alleen dat het pakket bezorgd was op het juiste adres, wat dus niet het geval was. Na telefonisch contact met de klantenservice wordt er nu een onderzoek ingesteld dat 3 werkdagen kan duren.

Bezorger had haast ofzo

Ik loop slecht. Mijn vriend was boven. Er word aangebeld. We lopen allebei naar de deur. Ondertussen was er alweer aangebeld en ging hij een beetje staan klepperen met de brievenbus, zo van schiet eens op!!!! Best wel asociaal vind ik. Ik kon niet sneller. Ik wist niet eens dat jullie vanavond kwamen. Had geen email ontvangen. Dat het afgeleverd is, is wel doorgemaild. Oftewel werk aan betere communicatie en zorg voor beleefde en geduldigere bezorgers. Niet iedereen kan heel snel bij de deur zijn

Topper

Goed geleverd!

Duurzaam , snel en netjes

Eindelijk een bezorger die wacht tot je de deur opendoet . Daarnaast ook nog duurzaam en snel

Top!

Netjes afgeleverd in de stromende regen! Dapper!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Keurige koerier en op tijd.

Een opluchting na alle slechte ervaringen met DHL.

Mooi op tijd bezorgd

Binnen de beloofde tijd bezorgd, heb bewondering voor de bezorger, hij kwam in de stromende regen het pakket brengen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Vriendelijke bezorger en mooi optijd

Vriendelijke bezorgen en kwam op een perfect tijdstip! Niet te laat en niet te vroeg

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Met het slechte weer buiten en gefietst respect

Gefietst terwijl het regent en mijn pakketje afgegeven RESPECT! En optijd geleverd erg fijn!

Top service

Ik vind het een top bedrijf ga zo door

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Snelle geleverd

Ik werd super op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Mooi op tijd gelverd. Respect voor de mens op de fiets!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Goed voor het milieu en precies op tijd bezorgd.

Goede communicatie en op tijd bezorgd.

Very good

Very good

Top bezorging

Zoals aangegeven in mail , uitstekende bezorging

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Blij met shortcut den bosch

Goede snelle service!

Fijne levering

Heel netjes en fijn bezorgd! En heel vriendelijk bedankt voor de bezorging

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Niet bezorgt maar krijg wel bezorgt mail

Ik ben gewoon thuis aan het werk als ik ineens een mail krijg dat mijn pakket bezorgt is. Maar ik heb niets ontvangen, buren ook niet. Het giet van de regen misschien dat daar iets mis is gegaan? Ik hoop dat ik vanavond alsnog iets ontvang maar vindt dit wel heel raar. Krijg ook vanuit hm nu de mail dijn dat u het ontvangen heeft! Maar ik heb niets ontvangen

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket werd geleverd zonder verpakking

Ik ben helemaal voor groene levering en was blij verrast dat mijn H&M pakketje werd geleverd door een fietskoerier. Helaas werd het pakketje zonder verpakking geleverd. Schijnbaar was de verpakking erg nat en had de koerier de verpakking niet meer. Hier ben ik ontevreden over.

Mooi gedaan !

blij mee!

Weliswaar kwam de koerier eerder dan afgesproken, maar ik was thuis, dus geen probleem. Vriendelijke meneer. Hij kwam zelfs het portaal in om het pakje te overhandigen Kortom, zeer tevreden.

Keurig bezorgd

Goed bezorgd Was ik de eerste keer niet thuis Kwam er een 2de bezorg afspraak

Verkeerde adres, nummer 13 ipv 11

En ik was gewoon thuis

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ik vind een avondbexorging niet prettig

Vrijdag waren we thuis maar kregen we bericht dat we niet thuis waren. Tevrrgeefs gewacht op de bezorging. Na 19.00 uur niet prettig om de deur open te doen. Na 21.00 uur al helemaal niet