Ik hoefde er niet voor thuis te blijven. Kon in de brievenbus. Wist niet precies hoe lang de levertijd was, het viel erg mee. Ben zeer tevreden! Op de hoogte gehouden per email. Prima.
Prima bezorgd
Op woensdag e-mail dat pakket vertraagd is, kan gebeuren, geen probleem. Op donderdag track&trace gekeken, zie ik dat pakket donderdag tussen 17:00u - 22:00u wordt geleverd, aanpassing niet mogelijk omdat het door een externe koerier wordt bezorgd. Om 12:45u staat de koerier voor de deur met het pakket, ik blij en verbaasd, koerier gaf aan dat meerdere mensen verbaasd waren, ze bezorgen namelijk ook gewoon overdag. In de planning was alleen 17:00u - 22:00u beschikbaar.
Hoi Peter, Bedankt voor je bericht. Als we veel pakketten hebben, proberen we de pakketten soms ook overdag af te leveren als we in de buurt van uw huis zijn. Dit om verdere vertragingen te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat het verwarrend is, mijn excuses voor het ongemak.
Heb dit niet eerder meegemaakt, een moderne bakfiets met motertje er op (elekc) en een zeer vriendelijke bezorger, die het pakketje netjes afgeeft. Chapeau, wat een mellieu vriendelijke dienstverlening.
Per toeval komen we er achter dat ons pakket op een verkeerd adres bezorgd. Een heel andere straat waar toevallig een vriendin van ons woont
Fijn dat je een mail krijgt als het in de brievenbus gedaan is.
Netjes en op tijd afgegeven
Good delivery
Wel mail dat is afgeleverd, maar geen 60 cups ontvangen.
Hi Rolinda, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Anders wil ik je vragen contact op te nemen, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Had gevraagd of het pakketje een paar dagen later bezorgd kon worden maar is niet gebeurd. Kreeg het op de eerst geplande afspraak. Kreeg wel vandaag het bericht dat ie vandaag bezorgd was maar dat klopt dus niet.
Goedemiddag, Bedankt voor het schrijven van de review. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, ik ga er een melding van maken en dit doorsturen naar de Hub in Almelo. Een fijne middag toegewenst! ^A
Mijn pakket werd door een uiterst vriendelijke jongedame bezorgd. Voorafgaand aan de bezorging werd ik goed op de hoogte gehouden over wanneer ik mijn pakket kon verwachten. Kan niet beter!
Keurig binnen de gestelde tijd bezorgd en mijn verzoek om even tel contact te hebben voor bezorging werd gedaan. Aardige bezorger! Top!
Was bij de buren afgegeven. Was mij niet bekend
Hi Martin, Via je T&T link kun je als het goed is zien bij welke buren het is afgeleverd. Het staat dus niet in de mail maar echt in het linkje wat je van ons per e-mail hebt ontvangen. Staat het daar ook niet in? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan ga ik voor je uitzoeken waar dit fout is gegaan zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] Alvast bedankt! ^T
Netjes en vriendelijk
supergoed dat er met de fiets bezorgd wordt!
Heel goed initiatief ! Alleen jammer dat 't 'n dag later (te laat) bezorgd werd...
Ik heb bewondering voor uw fietsbezorgers. Keurig bezorgd onder verschillende weersomstandigheden.
volgens aangegeven planning
Goeie communicatie en zeer milieuvriendelijk! Deze klant is heel erg tevreden
Eerste ervaring met jullie is helaas onbetrouwbaarheid. Ik netjes thuisblijven voor bezorging. Ik krijg een email dat ik niet thuis was om 21uur. Onzin natuurlijk. Volgende dag kom ik thuis en pakket is binnen. Is het gewoon een envelopje met mijn bestelling erin. Gewoon onzin dus en als al over zoiets kleins wordt gelogen weet je niet waar zo een bedrijf nog meer niet in functioneert.
Goedemorgen C, Dat is zeker niet de bedoeling, wat vervelend dat jouw eerste ervaring met ons meteen zo verlopen is. Ik heb zojuist een mail naar de koeriers in Rotterdam gestuurd en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst! ^T
Nette en snelle levering, was voor mij de eerste keer dat op deze wijze een pakketje werd bezorgd maar zeer positief ervaring ..... TOP !!!!! Miste wel even een melding dat jullie zouden komen ... dit is wel even nog een aandachtspuntje.
Super vriendelijke en vrolijke bezorger ondanks het slechte weer!!
hele vriendelijke bezorger, kletsnat was hij door de regen en dan nog zo vrolijk! respect!
Kon mijn adres niet zelf wijzigen. Klantenservice gebeld en lukte ook niet. Baal enorm. Mijn nieuwe adres is prinses Beatrixlaan 24, 4615 KG, bergen op zoom. Zodoende had ik geen kerstcadeau voor mijn kleinkind!!!
Hi Sjany, Ik wil je adviseren deze review aan te passen. Dit is een openbare website en iedereen kan jouw adres zien. Ik kan me voorstellen dat dat niet prettig is. Ik heb je een verzoekje gestuurd om het aan te passen. Verder kunnen we jouw adres wel wijzigen mits deze wijziging op tijd binnenkomt (Voor 12.00 uur), in dezelfde woonplaats is en onder een postcode valt waar wij fietsen. Ik wil je adviseren bij de afzender ook je nieuwe adres door te geven, dan gaat dit in de toekomst niet nog een keer fout. Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Fijne dag! ^T
Veilig, vertrouwelijk, groener en snel! Ik waardeer heel erg dat jullie zo sportief aan het bezorgen zijn. Bedankt voor jullie inzet. Veilig mijn pakket bezorgd! Groet, Ratri.