Vreselijke bezorger

De bezorger drukte 2x op de bel en klopte tegelijk hard op het raam om kwart voor 9 avonds. Terwijl wij binnen ik denk 10sec de deur open deden. Toen we hem vroegen of dat ook wat zachter kon, zei hij dat bellen het vaak niet doen en dat hij het nog eens zou proberen en drukte weer hard op de bel terwijl we voor hem stonden. Met 2 slapende kindjes boven echt belachelijk dit. Nooit meer voor ons via cycloon.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Keurig binnen het aangekondigde tijdelijk geleverd

Zeer vriendelijke bezorger, ondanks het slechte weer !! Keurig binnen het aangekondigde tijdslot afgeleverd, Duidelijk afleverinfo, zowel vooraf als achteraf.

Onvriendelijke bezorger

Kon nog geen goedeavond af.

Is prima.

Was heel goed. De bezorging was op tijd en de bezorger was beleefd.

Door weer en wind !! En nog steeds vriendelijk

Geweldige ervaring !! Vriendelijke bezorgster !! En dan ook nog door de regen

Prima!

Netjes op tijd, vriendelijk

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Duurzaam bezorgen is een goed initiatief!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Alles snel en vlot verlopen

Geweldig!! Op tijd

Pakket is niet bezorgd

Ik heb een mail ontvangen dat mijn pakket is bezorgd maar er is nog niemand aan de deur geweest!!! Nog geen pakket v Zara ontvangen Waar blijft mijn Zara jas??!

Alweer te vroeg

Goedenavond, Vorige bezorging was ook te vroeg. Ipv 17 uur kregen mijn buren mijn pakket om 15.38. Ik heb gelijk die dag een review daarover geplaatst. Vandaag was het bezorgmoment op de website van de bezorger vanaf 18.00 gepland. Wij waren de hele dag niet thuis en rond 17.20 waren wij aan het parkeren met de auto. Toen al zag ik een fietskoerier die mijn pakket alweer aan onze buren gaf aan. Jullie hebben me opnieuw in een ongemakkelijke positie gebracht tegenover mijn buren. Later kreeg ik een bevestiging per e-mail alsof mijn pakket was om 18.22 uur bezorgd. Dat is een leugen. Het was 1 uur eerder. Hoe kan ik op jullie tijdstip en jullie service vertrouwen als in werkelijkheid krijg ik mijn pakketten op het verkeerde moment? Ik gaf nog aan, dat de fietskoerier op mijn mobiele telefoon moet bellen IPV deurbel gebruiken. Ik had geen oproep gehad. Dus de fietskoerier heeft mijn verzoek genegeerd. Absoluut onprofessioneel. Als het aan mij zou liggen, zou ik nooit de bezorgoptie als fietskoerier gebruiken.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

En zo stoer van de man. Ik vergat een fooi te geven. Zo spijtig. Ik hoop dat hij een goed salaris bij jullie heeft.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Door weer en wind, vind het echt super dat jullie zo werken!!

Top fietser

Fietskoerier was mooi op tijd en heel vriendelijk!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Mooi op tijd, zoals aangegeven.

Pakketje van Bever werd keurig en binnen de aangegeven tijdsperiode bezorgd.

Keurig afgeleverd

Vriendelijke koerier en netjes afgeleverd bij de 2e poging.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ik vind het TOF, als ik die regen zie buiten.

Ik heb nog geen persoon met Cycloon zien rijden, een beetje medelijden heb ik wel met ze, als ik aan die regenweken moet denken, straks weer de gladheid die voorspelt is. Het zijn echte Hollandse bikkels. Bedankt.

Aardige jongen!

Zelfs na een enorme bult in de regen was de koerier heel vriendelijk!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Keurige jongen,keurig op tijd,heeft ook daadwerkelijk aangebeld,iets wat bij DHL níet gebeurt…wordt gewoon neer gekwakt waar iedere voorbijganger het mee kan nemen.. Dus dit was een verademing…

Helemaal goed

Primq

Heel goed

Netjes delivery !

Mijn bestelling veilig en netjes aangekomen. Bedankt !

Great super

Great and super fast . Bedankt

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Prima. Ruim op tijd en dat per fiets in het noodweer

Ruim op tijd en snelle levering per fiets

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Super en zelfs op maandag!

Ben zeer tevreden

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice