Snel, aardige jongen, super!
Perfect geleverd en goede communicatie over het bezorgtraject
Goede en snelle levering. Alleen lastig dat er geen afhaalpunt is.
Levering werd al paar dagen op vrijdag voorspeld. We waren op dat tijdstip thuis dus dat kwam mooi uit. Helaas zonder opgaaf van reden is de levering verplaatst naar maandag. Terwijl volgens de track-and-trace de levering "al in onze stad was gearriveerd". We wonen in een stadje van circa 7000 mensen dus of je daar nou een heel weekend voor nodig hebt...
Hoi Lucy, Vervelend om te lezen dat je pakket met vertraging is geleverd, onze excuses voor het verloop! Een fijne dag toegewenst. ^A
Pakketten worden gewoon op de deurmat gedumpt, midden in Amsterdam. Vervolgens verdwijnen ze, goh wat gek, niet iedereen is eerlijk.... De status van het pakket is dan " Geleverd" . Niet correct. Stop ermee, op een deurmat, buiten neerleggen is niet veilig, ook niet in een portiek. Al 3 keer over gebeld en jullie blijven het op de deurmat dumpen.
Hoi Kate, Wat vervelend dat de bezorging van je pakket op deze manier is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses. Ik wil graag voor je uitzoeken hoe deze situatie is ontstaan. Onze medewerkers van de klantenservice willen je hier graag bij helpen. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Hele nette bezorger hij bracht het pakketje netjes 2 hoog aan de voordeur.
Op tijd bezorgd Vriendelijke bezorging Fijn dat de bezorging "groen" is De mensen van de Klantenservice zijn erg vriendelijk, behulpzaam en denken met je mee
Prima levering en ik vind het heel fijn dat dit milieuvriendelijk is!
Goed gedaan
Prettig
Mijn pakketje is niet bij mij bezorgt, heb alle buren gevraagd, helemaal niets, klantenservice heeft ook niets opgeleverd. Ben zeer teleurgesteld en wil dat dit opgelost wordt ik ben te bereiken op telefoonnummer: 0618516477
Hoi Trea, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Kon makkelijk bezorg dag verplaatsen en was mooi optijd, bezorgster was klantvriendelijk
Snel en prima voor milieu.
Aangegeven bezorgtijd klopte Ik was thuis op het moment van bezorgen maar pakket is bij de buren afgegeven. Ik heb de bel gecontroleerd, die doet het
Hoi Natascha, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is verlopen. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Zwolle en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst. ^A
Ik heb een mail ontvangen d.d 9 januari waarin de zending werd aangekondigd op 10 januari tussen 17 en 22 uur. Uiteindelijk is de zending geleverd op 16 januari om 19 uur, zonder aankondiging, via de brievenbus. Een zeer negatieve ervaring terwijl ik het juist als pluspunt heb ervaren dat de zending per fietskoerier bezorgd zou worden.
Hoi Annemie, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Goed!
Eerst krijgen we bericht dat jullie aan de deur zijn geweest. Is onmogelijk, want ik ben altijd thuis! Nu krijgen we bericht dat het pakket succesvol bezorgd is, maar we hebben totaal niets ontvangen. RaRa! Waar is het pakket gebleven??? Ans de Beer
Hoi Ans, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Zie boven
Product is niet geleverd
Hoi Erik, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Goed voor het milieu, en snel geleverd!
Een vriendelijke bezorger en een prima verzorgd cadeau.
Houd zich keurig aan de afspraken
Mijn pakket was zoek. De telefonische service spoorde het op bij de leverancier en zorgde alsnog voor bezorging. Dat ging goed.
Alles goed verlopen. Fietser moest helaas door de mega regen maar kwam met glimlach aan de deur.
het duurde een tijdje maar bezorger was heel vriendelijk en aardig