Snelle bezorging, nette en vriendelijke medewerkers welke zelfs netjes op de deur kloppen als de batterijen van de bel leeg blijken te zijn.
Een bezorging binnen de afgesproken tijden door een zeer correcte bezorger.
Ik heb geen pakket ontvangen. Er staat ook nergens dat het bij de buren is bezorgd of iets dergelijks
Goedemorgen Rutger, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Mijn excuses voor deze verwarring. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Anders wil ik je vragen contact op te nemen, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^T
Blijkbaar was mijn pakketje bij de buren afgegeven toen ik niet thuis was. Echte kreeg ik een mail met dat het op mijn thuisadres bezorgd was. Toen ik thuis kwam kwam ik er dus achter dat dit niet zo was. Gezocht naar een briefje die evt afgeleverd zou zijn maar ook dit was niet het geval, na aankloppen bij alle buren pas mijn pakketje kunnen bemachtingen.
Goedemorgen B, Via je T&T link kun je als het goed is zien bij welke buren het is afgeleverd. Het staat dus niet in de mail maar echt in het linkje wat je van ons per e-mail hebt ontvangen. Staat het daar ook niet in? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan ga ik voor je uitzoeken waar dit fout is gegaan zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^T
De bezorgingsroute is uitstekend te volgen. De fietskoerier levert op heel vriendelijke wijze op de toegezegde tijd het pakket!
Zonder aan te bellen is pakket bij ‘buren’ geleverd 100 meter verder op.
Hi Else, Dat is zeker niet de bedoeling. Mijn excuses voor deze manier van bezorgen. Ik heb zojuist een e-mail naar de koeriers in Groningen gestuurd en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst! ^T
Goede en snelle service. Perfect op tijd en een hele vriendelijke bezorgster
Bestelling komt op afgesproken tijd, ik beveel iedereen aan om Cycloon als koerier te gebruiken. Hoop nog meerdere keren van Cycloon gebruik te maken. TOP
Het pakketje kon in de brievenbus!
Een goed alternatief voor al die stomme bezorgbusjes.
Geleverd in het tweede uur van het tijdslot. Duidelijk en snel Top
Is niet bezorgd
Goedemorgen JW. Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Anders wil ik je vragen contact op te nemen, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Beleeft en keurig in de afgesproken tijd. Dank u wel.
Wel met wat vertraging afgeleverd, plusminus 14 dagen na bestelling en betaling en retour mails waren in het Engels dus voor mij niet te lezen.
Ik was de hele avond thuis. Er werd niet aangebeld. Ook via camera niemand gezien. Ik kreeg halverwege de avond een mail: we hebben je gemist. Je was weg. Onze fietskoerier stond voor een dichte deur. Maar we geven niet op. We gaan opnieuw naar je fietsen. Daar zit dan wel een heel weekend tussen. Hele slechte ervaring dus. Voor mij niet meer geloofwaardig. Wanneer ergens iets tussen komt, wees daar eerlijk in en breng de klant daarvan op de hoogte.
Hoi Marjo, Bedankt voor het schrijven van je review. Zo te lezen is daar iets niet helemaal goed verlopen, onze excuses voor het ongemak. Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Pakket is helemaal plat. Hij is aan de deur gebracht maar had m zo door de brievenbus kunnen doen zo plat. Gelukkig niet breekbaar maar ook zeker niet de bedoeling op zo plat te leveren.
4 dagen vertraging
Goedemorgen L.Mamedova bedankt voor uw bericht. Wij kunnen de pakketten pas bezorgen als wij het hebben ontvangen van de verzender. Om voor u uit te kunnen zoeken waarom uw pakket vertraging heeft opgelopen, wil ik u vragen contact op te nemen met onze klantenservice, dan kunnen we het voor u nakijken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Alles vlot verlopen vanaf bestelling tot levering!
Geen bezorger van 1x bellen en binnen 2 seconden wachten bij de buren bellen. Top
Vriendelijke jongeman bezorgde het pakket binnen het aangekondigde tijdvenster.
Een super snelle levering en een heel vriendelijke fietser
Goed voor het milieu en de bezorger werkt lekker aan zijn conditie en gezondheid. Top!
Is erg lang onderweg geweest
Beste Rob, Bedankt voor uw bericht. Wij kunnen de pakketten pas bezorgen als wij het hebben ontvangen van de verzender. Wellicht is uw pakket vanuit het buitenland verzonden? Ook dan kan het langer duren. Om voor u uit te kunnen zoeken waarom uw pakket vertraging heeft opgelopen, wil ik u vragen contact op te nemen met onze klantenservice, dan kunnen we het voor u nakijken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Heb dus niets ontvangen op mijn adres! Slechte zaak.
Beste Marlies. Bedankt voor je review. Helaas is me niet helemaal duidelijk wat ik voor je kan betekenen. Is het ergens anders bezorgd? Is het nog niet bezorgd? Om je verder te kunnen helpen wil ik je vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan gaan we het voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^T