Er staat dat mijn pakket geleverd is. Echter was ik uiteten en niet thuis. Ik kom zojuist thuis en zie geen pakket. Ik check in de ochtend bij de buren anders maak ik een melding. Ik was er al bang voor gewone ik een mailtje kreeg en niet thuis was., Met vriendelijke groet, Kim Citrowske
Hoi Kim, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Snelle levering vriendelijk
prettig persoon
Ntb.
Prima melding dat het geleverd zou worden en is ook gedaan
Hier kan DHL nog wat van leren.
I have not received my package even though the status is delivered to me
Hi Eirini, Would you like to contact our customer service? Then we ask for your T&T code and we will find out for you asap. We are available every working day from 09:00 to 22:00. Please contact us on: Telephonenumber: 085-273 74 42 (Only WhatsApp) +31 6-14 43 51 93 Mail: [email protected] Thanks! ^A
Prima service!
Prima service, bezorgtijd komt overeen met aangegeven tijd, milieubewuste manier om pakketjes af te leveren. TOP!
Tussen afgesproken tijd. Vriendelijke bezorgers. Helemaal goed
Met al dat sneeuw en kou toch nog netjes en vrolijk mijn pakketje net bezorgd. Respect!
Mooi milieuvriendelijk
Voor het eerst met cycloon te maken ben positief netjes aan mij overhandigd
Pakketje in de lift gegooid ! Door een medebewoner gevonden en bij mij gebracht !!
Hoi Nelleke, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Pakketje zat vast in de brievenbus. Om hem eruit te kunnen halen moest ik de verpakking kapot scheuren.
Hoi Joan, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Delden. Fijne dag! ^A
Bezorger belt aan, zwijgt, later blijkt legt pakketje op postkast beneden en vertrekt. Laat pakket onbeheerd achter. Hoeft van mij niet 4 hoog gebracht te worden, hoewel anderen dat wel doen. Maar vertel me wat je gaat doen dan weet ik waar ik aan toe ben.
Hoi Jan, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Vlotte bezorging door vriendelijke bezorger
Informatie klopt perfect. Hele nette bezorging. Top!
Ondanks juiste adressering op verkeerd adres geleverd.
Hoi Ron, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt! ^A
De bezorger was attent, correct, vriendelijk, en stond open voor even een korte persoonlijke uitwisseling.
Blij met klimaatneutrale bezorging!
Had een boek besteld dat in beginsel door de brievenbus had gekund. De bezorger nam echter de moeite om even aan te bellen en mij het boek te overhandigen, zodat ik het keurig en onbeschadigd in handen kreeg.
Ik zei door de hiistelegoon dat de deur lectrice ging. Meneer heeft pakketje gewoon in 1e enteren neergelegd zonder door de centrale deur heen te lopen. Iedere koerier neemt de moeite om even pakketje iig netjes in de centrale hal neer te leggen als mijn voordeur ( 1 stap ) verder teveel moeite is. Kortom te haastig en daarom slordig
Keurig afgeleverd
Een 10