Ik kreeg een mailtje met het bericht dat mijn pakketje was bezorgd. Ik was gewoon thuis en er is niemand aan de deur geweest. Toen ik klikte op de tracking stond er dat hij was bezorgd bij de buren. Vind het raar dat dat is gebeurd, terwijl ik gewoon thuis was op dat moment. Voor de rest heb ik geen slechte ervaring, maar wel jammer dit keer.
Goedemorgen, Dat is vervelend en uiteraard niet de bedoeling! Onze excuses voor dit ongemak. Gelukkig is je pakketje terecht! Fijne middag toegewenst. ^A
Op pakket staat goede adres en nog verkeerd afleveren
Hoi Sam, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Vandaag ontving ik mijn bestelling van Bever BuitenSport, welk ik gister pas heb geplaatst. Tot mijn grote verbazing, verrassing zag ik de jonge bezorger, op een bakfiets komen, helemaal uit Gouda. Never experienced before. Ik woon in Moordrecht 9 km verwijderd van Gouda. Ik had best medelijden met deze jongeman (het weer was fris en gelukkig droog. ) GROOT respect voor deze jongeman. Ik gaf hem 6,-euro fooi. Not much misschien. Me is HappY. Snelle bezorging en het milieu toch bespaard. CHAPEAU voor Cycloon en de bezorger!!
Gewoon netjes bezorgd
Blij met deze milieuvriendelijke aflevering!!!
Ik wist niet dat het pakketje door de bus werd gedaan ben eerder naar huis gekomen dat zou fijn zijn als dat vermeld werd Verder geen klachten
Snelle en milieuvriendelijke levering. Bezorger was zeer vriendelijk. Top koerier?
Heel fijn dat je niet een halve dag hoeft te wachten op je bestelling. De avond leveringen op de fiets zijn helemaal prima.
Echt goed bezorgd en de bezorger was ook super
Snel en milieu vriendelijk.
Héle vriendelijke en keurige gast! Top!!
Kerstcadeautje besteld alleen werd deze eind januari geleverd. Dit alles zonder enig bericht.
Hoi Dennis, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Pakketje keurig afgeleverd, volgens planning. Goeie communicatie daarover.
Attent
ik vindt het slecht met bezorgen dat ze niet aan bellen dat het paket bezorgd is of aan de deur komen vandaar slechte cijfer en vandaar dat ik niet weet of mijn paketje bezorgd is
Hoi Maureen, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
De bezorging via de groene en sociale fietskoeriers is prima geregeld. We maken er al een tijdje gebruik van en het blijft uitstekend verzorgd. Niets dan lof.
Aardige bezorger, pakket in prima staat
Topgozer
Uw koerier gooide het pakket in een krat bij de begaande grond met oud papier en hij vertrok
Hoi Arash, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Amsterdam en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst. ^A
Ik zou alleen dat het eerder dan 22.00 bezorgd kan worden ik vind 10 uur erg laat maar voor de rest ben ik tevreden
Pakketje wordt op juiste tijd keurig afgeleverd. Retourafspraak maken kan snel en eenvoudig.
Het is weer eens wat anders dan lang op je pakketje te moeten wachten. Ik had een bepaalde bezorgdatum aangegeven maar het pakketje is 2 dagen eerder bezorgd (bij de buren).
Ik woon boven en slecht ter been, de bezorger wist dit niet maar heeft rustig even gewacht, hoewel het buiten winderig en koud was
Pakketjes zijn volgens de mail geleverd terwijl ik niet thuis was en geen briefje in de bus. Geen reacties op whatsapp. Totaal geen servicegericht bedrijf.
Hoi Latifa, Inmiddels had je al contact via de klantenservice en bleek dat het bij je buren is bezorgd. Inderdaad onhandig dat er geen niet-thuiskaartje is achtergelaten. Onze excuses en alsnog veel plezier gewenst met je bestelling. ^A