Duidelijke levering mail. Vriendelijke bezorgers. Pluspunt dat ze je retour pakket weer komen afhalen en dat je dit in de zelfde mail kan regelen
Positief, niets op aan te merken
Super,aardige bezorger. Bedankt
De bezorger belde aan met het pakket in zijn handen. Fijn dat deze manier van bezorgen geen “voetstappen in de wereld” achter laat Blij met mijn keuze in de winkel blij met de keuze voor Cycloon
wat is het nut dat je de bezorgdag kunt veranderen en dat is akkoord en dan krijg je het toch op de verkeerde dag ! en nu het bericht dat het op de veranderde dag is bezorgd. erg raar . gelukkig was ik nog thuis. maar het is wel wat vreemd
Hoi Annelies, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt ^A
Het boek was geen brievenbuspakket, dus hangt er een briefje op de deur dat het pakket naast de voordeur in de schuur mag. Nee hoor, het pakket wordt in de brievenbus gepropt, hangt er half uit en bij regen volledig nat kunnen worden. Er uitvallen en beschadigen. Knullige bezorger! Hoe simpel kan het zijn om het gewoon in de schuur te leggen, naast de voordeur.
Hoi Jan, Dat is heel vervelend om te lezen, allereerst mijn excuses voor deze vervelende situatie. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Dan kunnen we de situatie bespreken en kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Goeie service
Ik vindt jullie service in één woord geweldig en hele aardige medewerkers dankjewel succes nog verders
Precies volgens afspraak afgeleverd!!!
De bezorgster heeft niet aangebeld en het pakket op 13a afgegeven. De bewoonster vertelde mij dat de fiets voor haar deur werd geparkeerd, de bezorgster om haar heen keek en aanbelde op 13a. Ik was gewoon thuis.
Hoi Marianne, Dat is vervelend en uiteraard niet de bedoeling, onze excuses voor het ongemak! Ik zal er een notitie van maken en dit intern bespreken. Fijne dag ^A
Vriendelijke bezorger!
Klimaat-vriendelijk èn snel
Een hoop geld voor een stukje plastic, gammel spul bijzonder lang op moeten wachten, zeker als er op de website staat vandaag voor 23:00 besteld zelfde dag verzonden/geen verzendkosten. Beide is niet waar. De hand-juicer van Ikea van € 1,50 id degelijker en werkt beter.
Hoi Peter, Voor vragen en/of opmerkingen over de inhoud van je pakket zou ik je willen vragen om contact op te nemen met de afzender. Als je je ervaring over onze bezorging of klantenservice wilt delen, dan wil ik je vragen de review aan te passen. Gaat het over de inhoud van jouw pakket? Zou je dan jouw review willen verwijderen? Alvast bedankt ^A
Geven een tijdvak waar totaal niet aan gehouden word, vervolgens is het bezorgd maar ze zeggen niet waar….
Hoi Jessica, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Wat een attente bezorger! Ik deed de deur open met onze kleine baby in 1 arm. Bij het aannemen van het pakket had ik geen hand meer over. Dus stelde de fietskoerier voor om dit voor me te doen. Das toch fijner en sociale dan een pakketje droppen en weglopen, wat ik gewend ben bij andere vervoerders.
Klantvriendelijk, milieuvriendelijk en ook nog netjes bezorgd
Pakket zou om 22:31 zijn bezorgd. Niks ontvangen en overigens een veel te late tijd om nog ergens iets te bezorgen.
Hoi Paul, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Is niet bij mij in handen afgeleverd ik mis mijn pakketje
Hoi Kübra, Wat vervelend dat de bezorging van je pakket op deze manier is verlopen. Ik wil graag voor je uitzoeken hoe deze situatie is ontstaan. Onze medewerkers van de klantenservice willen je hier graag bij helpen. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Betrouwbare bezorging, vriendelijk en milieuvriendelijk. Fijn!
Altijd dik in orde!
Goed bezig!
Pakket is volgens de t&t code afgeleverd maar dit is niet het geval. Erg teleurstellend
Hoi Max, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Na meer dan een maand wachten is mijn bestelling binnengekomen, omdat cycloon het pakketje was kwijtgeraakt. Kan gebeuren maar de communicatie van Cycloon was uitermate slecht.
Hoi Robert, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt ^A