Blij met de service

Duidelijke levering mail. Vriendelijke bezorgers. Pluspunt dat ze je retour pakket weer komen afhalen en dat je dit in de zelfde mail kan regelen

Snel en zorgvuldig

Positief, niets op aan te merken

Super,aardige bezorger. Bedankt

Netjes en beleefd

De bezorger belde aan met het pakket in zijn handen. Fijn dat deze manier van bezorgen geen “voetstappen in de wereld” achter laat Blij met mijn keuze in de winkel blij met de keuze voor Cycloon

verkeerde bezorgdag

wat is het nut dat je de bezorgdag kunt veranderen en dat is akkoord en dan krijg je het toch op de verkeerde dag ! en nu het bericht dat het op de veranderde dag is bezorgd. erg raar . gelukkig was ik nog thuis. maar het is wel wat vreemd

slecht afgeleverd

Het boek was geen brievenbuspakket, dus hangt er een briefje op de deur dat het pakket naast de voordeur in de schuur mag. Nee hoor, het pakket wordt in de brievenbus gepropt, hangt er half uit en bij regen volledig nat kunnen worden. Er uitvallen en beschadigen. Knullige bezorger! Hoe simpel kan het zijn om het gewoon in de schuur te leggen, naast de voordeur.

Goeie service

Jullie zijn toppers

Ik vindt jullie service in één woord geweldig en hele aardige medewerkers dankjewel succes nog verders

Zeer positief

Precies volgens afspraak afgeleverd!!!

Slecht

De bezorgster heeft niet aangebeld en het pakket op 13a afgegeven. De bewoonster vertelde mij dat de fiets voor haar deur werd geparkeerd, de bezorgster om haar heen keek en aanbelde op 13a. Ik was gewoon thuis.

Geweldig!

Vriendelijke bezorger!

Klimaat-vriendelijk èn snel

Klimaat-vriendelijk èn snel

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Zeer slecht slap dun plastic dat meteen vervormd

Een hoop geld voor een stukje plastic, gammel spul bijzonder lang op moeten wachten, zeker als er op de website staat vandaag voor 23:00 besteld zelfde dag verzonden/geen verzendkosten. Beide is niet waar. De hand-juicer van Ikea van € 1,50 id degelijker en werkt beter.

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Cycloon

Slecht

Geven een tijdvak waar totaal niet aan gehouden word, vervolgens is het bezorgd maar ze zeggen niet waar….

Duurzaam en sociaal

Wat een attente bezorger! Ik deed de deur open met onze kleine baby in 1 arm. Bij het aannemen van het pakket had ik geen hand meer over. Dus stelde de fietskoerier voor om dit voor me te doen. Das toch fijner en sociale dan een pakketje droppen en weglopen, wat ik gewend ben bij andere vervoerders.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Super! Ook voor het milieu!!

Geweldige service

Klantvriendelijk, milieuvriendelijk en ook nog netjes bezorgd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Niks ontvangen! En veel te late bezorgingstijden

Pakket zou om 22:31 zijn bezorgd. Niks ontvangen en overigens een veel te late tijd om nog ergens iets te bezorgen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ik heb het niet in handen ontvangen

Is niet bij mij in handen afgeleverd ik mis mijn pakketje

Helemaal goed!

Betrouwbare bezorging, vriendelijk en milieuvriendelijk. Fijn!

In orde

Altijd dik in orde!

Vandaag ontvangen Tevreden!

Goed bezig!

Pakket nooit ontvangen

Pakket is volgens de t&t code afgeleverd maar dit is niet het geval. Erg teleurstellend

Pakketje is kwijtgeraakt

Na meer dan een maand wachten is mijn bestelling binnengekomen, omdat cycloon het pakketje was kwijtgeraakt. Kan gebeuren maar de communicatie van Cycloon was uitermate slecht.