Tot mijn verbazing vonden we het pakje voor de deur, terwijl we thuis waren. We hebben de bel geprobeerd, maar die deed het gewoon. Misschien niet goed gedrukt? In principe fijne en snelle levering, prima per fiets, sta ik achter, maar liever toch persoonlijk aangepakt. Kan een keer gebeuren.
Hoi Marjolein, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je voor de deur heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Niet na 2 seconden al wegrijden als ik niet direct opendoe
gewoon goed!
I am very happy It was on time
Pakketbezorge heeft het pakketje op een onmogelijke plek in de tuin verstopt. . Had door de brievenbus gekund. Chatfunctie ok
Hoi Marja, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Eindelijk een vriendelijke bezorger aan mijn deur !! Mijn pakje werd netjes op tijd met een glimlach bij mij afgeleverd aan mijn deur ☺️
Gisteren besteld en vandaag in huis. En dan op zulke milieuvriendelijke manier. De fietskoerier was vriendelijk. Dus een 10
en ik krijg mail van een noreply adres. dat is lastig beantwoorden.
Hoi Reinier, Zou je hiervoor contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Het pakket wordt snel geleverd nadat het besteld is. Ook is het pakket goed te volgen en komt het binnen de beloofde tijdsindicatie bij u thuis. Daarnaast was de bezorger erg vriendelijk met een goede uitstraling
Brievenbuspakket 2 x niet bezorgd, 3e keer moest het door DHL worden afgehandeld. Cycloon had aangegeven dat het pakket te groot was om op de fiets te vervoeren. Het was een brievenbuspakket!!! De leverancier had als tegemoetkoming in de overlast iets kleins opgestuurd. Cycloon liet weten dat ze het bezorgd hadden, maar wederom niets in de brievenbus. Later bleek dat ze het BRIEVENBUSPAKKET bij de buren hadden afgeleverd. Maar dat hadden ze nergens vermeld.
Hoi Madelon, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Zoetermeer. Fijne dag! ^A
Zondag besteld en dinsdag door de brievenbus. Maandag bericht dat er vertraging was. Ik vind binnen twee dagen nog steeds razendsnel.
Fijn om een pakket te bestellen en te ontvangen zonder co2 uitstoot
Snelle en nette bezorging
Super dat er met de fiets bezorgd wordt en dan ook nog zo'n vriendelijke bezorger die het pakketje afgeeft! Helemaal top!
Superfijne koeriers. Bellen netjes aan. Wachten tot er wordt open gedaan. Zijn altijd vriendelijk en vrolijk. Ik zou willen dat alle pakketten door jullie bezorgd werden!!
Gewoon prima en snel en geleverd zoals aangegeven
Nooit van fietskoerier gehoord,zo leuk en precies in de tijd die ze opgaven, Bedankt hiervoor. H groeten Regina.
Wij zaten in de kamer die veel licht had. Zoon zat ziek op de bank naar buiten te kijken. Hij zag iets bewegen meer niet. Toch maar een bij de deur gan kijken. Bezorger stond al bij de fiets en pakket twv 125 euro stond voor de deur. Als er binnen veel licht is en je staat voor een raam in het donker wordt je niet gezien.... iets met spiegeling... Meneer had gewoon moeten aanbellen.
Hoi Gilbert, Dat is niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Het pakket is precies op tijd bezorgd zoals aangegeven in de mail
Vandaag zouden DHL en cycloon beiden een pakketje bezorgen bij mij thuis en cycloon kwam als enige de afspraak na
Groen, snel en aardig!