De medewerker was heel vriendelijk.
Misschien is het ook mogenlijk om de firma te vermelden van het pakket!
Al 2 keer gehad dat ze levering of ophalen van een pakket niet op het afgesproken tijdstip gebeurt maar eerder. Nu was ik toevallig thuis, maar wel vervelend wanneer dit niet zo is..
Hoi Melanie, Bedankt voor je bericht. Als we veel pakketten hebben, proberen we de pakketten soms ook overdag af te leveren als we in de buurt van uw huis zijn. Dit om verdere vertragingen te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat het verwarrend is, mijn excuses voor het ongemak. ^A
Keurige bezorging ,alleen niet op de afgesproken tijd!
Bezorger probeerde pakketje door brievenbus te duwen wat overduidelijk niet pastte. Hierdoor beschadig je artikelen, wmb laatste keer met fietscycloon.
Hoi Naomi, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Amersfoort. Mijn excuses voor het verloop. ^A
Bericht ontvangen dat het pakket van afzender YUN per Cycloon en via fietskoerier bezorgd is. Ik was thuis op vrijdag 10 februari om 20:31 en heb niks ontvangen!!! Er is nooit aangebeld en bij mijn buren is ook niks achtergelaten. Ben erg boos en teleurgesteld!!!
Hoi Ute, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik heb een onvoldoende gegeven omdat het nog een zoektocht opleverde bij wie de bestelling was afgegeven. Op de kaart stond een cijfer dat gelezen kon worden als 46 of 40. De 4 was duidelijk te lezen, de 6 niet. Omdat het vakje op de kaart erg klein is, paste het gehele cijfer er niet goed in. Uiteindelijk bleek het door de bezorger afgegeven op nr 36. Gelukkig dus wel gevonden, maar heel onhandig dat het onjuist was ingevuld.
Hoi Ton, Dat is niet de bedoeling, mijn excuses voor deze situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Rotterdam. Fijne dag! ^A
Ik heb mijn pakket niet ontvangen. Er staat er afgeleverd maar ik heb niks binnen. Ook is mijn deurbel niet gegaan. Ik was op het moment dat er afgeleverd staat gewoon thuis.
Hoi Berber, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik heb het niet gezien maar het is een gezonde en handige manier om pakjes te bezorgen!! Ga zo verder
Mail gekregen dat het bezorgd is maar niks ontvangen, ook geen kaartje in de brievenbus.
Hoi Karima, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik ben de hele dag thuis en toch wordt mijn pakket op een ander adres afge.leverd. Ik ben slecht ter been. Het andere adres is ver weg. Onzorgvuldig, geen moeite gedaan om juiste adres te vinden.
Hoi Loon, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is bezorgd. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Blij dat bezorging zo duurzaam kan. Ben goed op de hoogte gehouden van de komst van het pakket en deze werd geleverd met een grote glimlach.
Duurzame manier van bezorgen en tijdige levering
Fijn dat het moment van bezorging aangepast kon worden. Het was merkbaar dat de bezorger met plezier zijn werk deed. Fijn hoor!
Snel en goed
Supersnel!
Het is dat ik een mailtje krijg dat mijn pakket is bezorgd, zodat ik ga kijken, maar anders had mijn pakketje de hele nacht in de tuin gelegen naast de brievenbus, niet overdekt, aan een pleintje waar veel jongeren zitten. Waarom niet even 10 stappen verder naar de bel of ín de brievenbus????
Hoi Gerda, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Het pakket was goed te volgen en in afgesproken tijdvak geleverd.
Op tijd en vriendelijk
Bezorging volledig volgens afspraak en op een zeer mileuvriendelijke wijze.
Alles aangenaam verlopen
Vriendelijke jongen en mijn pakketje was al een kwartiertje voor tijd geleverd. gaaf om te zien dat er ook geleverd wordt met de fiets.
alles voor de natuur!!!