Het tijdsbestek dat jullie kiezen vind ik echt te ruim. Tussen 18.00 en 22.00 is onacceptabel in vergelijking met de concurrentie, als jullie dit minstens halveren kan ik een positievere score geven. Ook de T&T werkte niet echt naar behoren en ik zag dat er een sorteringsfout gemaakt was waardoor, ik waarschijnlijk in het later blok terecht kwam. Als laatste is het zeer teleurstellend om niet een fietskoerier van jullie te zien maar iemand die jullie maar lokaal inhuren.
Hoi Erwin, De medewerkers van onze klantenservice kunnen je beter helpen met deze vraag. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan vragen we naar je T&T code en gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Fijne benadering ook
Vriendelijke nette bezorger
Heel goed dat er wordt gewerkt met fietskoeriers! Kan natuurlijk lang niet altijd, maar dit is heel fijn voor de planeet. Aardige, beleefde koerier ook een netjes binnen de aangegeven tijd. Top!
Netjes bezorgd.
Vriendelijk persoon die mij bij mijn voornaam noemt en het pakket netjes naar boven brengt en netjes overhandigt onbeschadigd.
De verwachting van mij was tussen 18.00u en 18.45u. Top Cycloon en bezorger.
Zeer goed en snel. Goed voor milieu
Mijn pakket is NIET thuis afgeleverd maar waarschijnlijk bij buren maar ik heb geen idee bij welke! In de mail die ik ter bevestiging krijg staat mijn adres maar dit is dus niet zo. Nu kan ik overal gaan aanbellen?
Hoi Jolande, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik zal nooit meer uw products bestellen.
Hoi Jimmy, Voor feedback over de inhoud van je pakket zou ik je willen vragen om contact op te nemen met de afzender. Als je je ervaring over onze bezorging of klantenservice wilt delen, dan wil ik je vragen de review aan te passen. Gaat het over de inhoud van jouw pakket? Zou je dan jouw review willen verwijderen? Alvast bedankt ^A
ik heb heel lang moeten wachten maar het is jullie toch gelukt om dat hier te krijgen . en nu kijken of ik het nog wel nodig heb . vr gr jo .
Hoi Jo, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Prima bezorgservice!
Mailtje zegt dat pakket is bezorgt, ik heb echter niks ontvangen
Hoi Gerben, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
prima. Flexibele bezorgopties!!
Besteld en gekozen voor Cycloon. Bij de optie stond vandaag besteld, zelfde dag in huis. Ik werd meteen bericht dat het pakket onderweg was (door webshop). Dag thuis gebleven, kwam niet binnen. Weekend leveren ze niet. Aankomende dagen meerdere malen checken op track and trace, geen updates. Maandag avond wordt er plots aangebeld, hallo pakketje voor -naam-. Pakket afgeleverd, maar nog steeds geen update ingevoerd. Hier mag aan gewerkt worden, zodat de klant niet 24/7 thuis hoeft te zitten en wachten op het pakje.
Hoi Ocki, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Hengelo. Mijn excuses voor de verwarrende communicatie. ^A
Jammer dat Cycloon allen tussen 17 en 22:00 uur bezorgd, zakelijke klanten moeten dan iemand tot misschien wel 22:00 uur op kantoor houden.
Hoi Charly, Bedankt voor het schrijven van de review. Voor zakelijke klanten is het mogelijk dit aan te passen naar 'overdag' levering. Zou je hiervoor in het vervolg contact willen opnemen via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik kreeg heel duidelijke informatie over wat ik wanneer kon verwachten. En dat ging ook zo. Bovendien was de bezorger supervriendelijk, lette goed op of ik het pakket ook goed beet had (was breekbaar namelijk). Heel fijn!
Heel mooi optijd en hele vriendelijke, leuke man.
Levering zou tussen 18:00-22:00 plaatsvinden. Om 22:00 ging de bel. Het was een hele vriendelijke bezorger!
Tevreden
Jullie bezorgers zijn altijd snel, vriendelijk en bescheiden. Vanavond ook weer
Bezorger heel aardig. 13 februari 2023
Zie boven is de eerste keer dat wij wat krijgen via cycloon