I DIDNT REVCEIVE MY PARCEL

I had a delivery planned on 14 February between 17-22 pm to Elandstraat 1C 2315GL The Hague/Netherlands. I didnt receive a parcel on that date or time. Today (15th February) when ı checked the status it says the delivery has been made but I did not receive anything yesterday. Today I have even asked all the neighbors next to my apartment and even the street behind Elandstraat, assuming it has been delivered wrong but they also didn't receive my package. I do not have any card or paper in my mail box or at the door saying anything. The content of the box is worth more than 100 euros. I tried contacting the client service via phone and whatsapp but I am not receiving any feedback or whereabouts of by parcel! I kindly request immediate action and delivery of my parcel to me. Please start the investigation process on my parcel. This is the tracking number: FKSIN01481246

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Ik wist niet wie Cycloon was. Bericht van te voren gekregen, netjes afgeleverd door vriendelijke jongeman. Tevreden klant.

Mooi optijd bezorgd!

Jullie hebben goed aangegeven wanneer het pakketje binnen kwam. En uiteindelijk optijd bezorgd!! Dankjewel.

Geweldig!

Aardige jongen die alles snel deed!

Goed en netjes

Dit kan eigenlijk niet in deze tijd dat er om +20,20u nog wordt aangebeld voor een pakketje vooral bij oudere mensen Met de erge criminaliteit is dit onverantwoord

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Op de aan gegeven tijd bezorgd

Vind het jammer dat er na 18 uur bezorgd wordt nu had ik een brievenbus pakketje maar heb geen zin om na 18 uur open te doen om pakket aan te nemen

Slecht

Eerste 3 x bezorging niet gelukt, zonder aan te bellen bij buren etc. Wij hebben contact gezocht met cycloon en gevraagd om het ergens om te halen maar dat ging niet in het weekend. Pakket is toen teruggestuurd naar fabrikant. Ik heb toen wéér contact gezocht met cycloon en dit ook aangegeven bij de medewerkster. Zij gaf aan dat ze hier niks aan konden doen en ikzelf contact moest zoeken met fabrikant. Het is uiteindelijk opnieuw verstuurd en na poging 2 heb ik eindelijk mijn pakket, na ruim 2 weken ontvangen. Bij andere postbezorgers zoals PostNL/DHL etc. Nooit problemen gehad, bellen gewoon aan bij de buren mocht wij er niet zijn. Ik weet niet of het aan jullie als bedrijf ligt of een bezorger die niet echt moeite wilt doen voor de klant! Het gevolg is in ieder geval dat ik niet tevreden ben over jullie bezorging.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Vriendelijke bezorger en netjes op tijd!

ze waren er gewoon niet

Volgen de mail zou mijn pakketje er tussen 17:00 en 22:00 zijn. Ik woon bij mijn ouders en had het address van mijn vader ingevult die er niet was deze week en kom dit niet meer aanpassen (ik woon bij mijn moeder) er stond op de website dat het dat dit wel kom maar ik kon de optie nergens vinden (mischien heb ik het over het hoofd gezien) na ruim 5 uur watchen was het packetje er nog steeds niet ik heb verder ook niets gehoord nog hoop het snel te ontvangen maar verwacht er niet veel meer van jammer

Conform afspraak

Klopt met wat er wordt gemaild

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Mijn pakket kwam kapot aan.

Doos was zwaar beschadigd, 2 grote gaten en gescheurd

Op tijd

Op tijd zoals afgesproken is top.!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Niet op het juiste adres bezorgd

Op de online factuur staat het adres correct, maar bij de bezorging is het kennelijk alsnog mis gegaan. Vervelend!

Super!

Last minute mijn bezorgadres kunnen aanpassen. Snel opgepakt allemaal! Complimenten

Prima bezorging

Liep op rolletjes

Snelle bezorging

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Word niet goed gekeken naar bezorginstructies

Ik geef altijd bezorginstructie weer opnieuw door, maar jammer genoeg word er niet naar gekeken, en dat is gewoon heel vervelend!!! Ik kies altijd dat er geklopt moet worden. Dit kies ik met opzet omdat ik een kind heb die slaapt. Maar toch blijft iedereen elke keer weer opnieuw aanbellen. Dit begint nu heel irritant te worden!!!

Wachten op een pakketje

Na een avond tot bijna 22:30 gewacht te hebben . Werd het de dag erna keurig bezorgd op een christelijke tijd .

Snelle, vriendelijke service

Zie vorige :-)

netjes bezorgd

Prima bezorgd . Netjes tot aan de deur in mijn appartementsgebouw

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Het pakketje was netjes op tijd bezorg door een zeer vriendelijke man. En dat allemaal gezond en milieu bewust op de fiets! Top.

Super snelle levering

Zeer vriendelijke en beleefde bezorger! Chapeau!

Geweldig milieuvriendelijk

Véél te lang op mijn bestelling moeten wachten. De bezorger was vriendelijk!

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Slecht

Mailtje ontvangen dat pakket is bezorgd maar niets ontvangen!

Excellent.

Goed bezorgd.