Goed!

In het begin was ik erg boos omdat de levering is lang geduurd en ik kreeg in 3 verschillende datum mijn bestelling binnen, tussendoor dacht dat ik de rest van mijn bestelling zou niet krijgen maar toch heb ik het binnen!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Een vriendelijke jonge man netjes afgeleverd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Zo zouden meer bezorgdiensten het moeten doen: met de fiets!!

Zo zouden meer bezorgdiensten het moeten doen: met de fiets!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Mijn pakje staat op bezorgd maar is er niet

Er staat dat mijn pakje geleverd is, maar dat is niet zo. Ik was het hele bezorgwindow thuis

Is goed

Goede dienstverlening bezorging en via email bericht,

Goede info? Fijne bezorging

Goed bezorgd, zoals aangekondigd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Supersnel, prettig deel van de dag, hoef er niet voor thuis te blijven en mooi groen! Heel goed over nagedacht. Compliment!

Goed aangekomen

In me hand en mooi op tijd

***

***vhorloge en nog niet eens in het Nederlands. Ik stuur hem zsm terug. Niet zoals gezegd in de reclame. Bah bah, schaam je eigen

Zeer vriendelijk

Verkeerd bezorgd

De achterbuurman kwam het pakje afgeven, was in de verkeerde straat bezorgd

Didnt get my package

Package not delivered even tho i got an email saying it was

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Prima, mijn eerste ervaring was goed!

Vriendelijk en op tijd!

Dankje

Heel positief.

Hier kan ik geen beter woord voor gebruiken. De bezorgster was heel nat van de motregen, maar desondanks heel vriendelijk.

Goede bezorging

Eerste keer dat cycloon bezorgt bij mij. Eindelijk een bezorger die daadwerkelijk aanbelt en wacht tot ik de deur open doe. Heel fijn!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

de track en trace is helder

pakket werd geleverd per fiets niet eerder meegemaakt, erg mllieu bewust en heel klantvriendelijk.

Prima,

Fijne bezorging, op de fiets . Super. Maaarrr, jullie bezorgen mijn pakket bij de buren zonder mij dat te laten weten! Daar snap ik nou niks van. Het is dat een buurvrouw het zelf maar komt brengen...maar ik had anders 20 buren af kunnen gaan om mn pakket te zoeken. Dat is gewoon niet netjes

De tijd

Er staat van 17.00 tot 22.00 Zijn ze er weer te vroeg Gelukkig kon het deze x door de brievenbus

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

fijn dat de volgende dag opnieuw wordt bezorgd

Zeer slechte bezorging

De eerste keer dat mijn pakketje bezorgd werd was ik helaas niet thuis. Daarna is 3x de bezorging niet door gegaan vanwege 'onmacht'. Waarna de 4e keer het is bezorgd maar niet op het goede adres en ze konden mij ook niet vertellen op welk adres het dan bezorgd is. Nu moet ik wachten tot ze contact hebben gekregen met de koerier. Ik vind het een zeer slecht beleid dat als je een pakketje bij de buren bezorgd je dan niet laten weten welke buren en dat de bezorging tot 3 keer toe geannuleerd wordt. Kan deze bezorgservice zeker niet aanraden en de volgende keer zal ik dan ook niet bestellen bij een website die deze bezorgservice heeft.

Klantvriendelijk

Goede bezorging en vooral zeer klantvriendelijk telefoongesprek om mijn vraag te beantwoorden.

uitstekend

Cycloon goed bedrijf alleen jammer dat er door Nina Directie in een vlot en modern bedrijf met volop vrouwen en jonge mensen aan leeftijds discriminatie wordt gedaan. Iemand die met 66 jaar zo een beetje de snelste en de beste klimmer was en met Edo,Ruud en Eric H. met afstand de 4 beste waren. Edo zei je kan nog 10 jaar door.Vraag Nini en Sara en Peter Deegens. Mickey e mail we kunnen je leuke baan aanbieden bij Cycloon bleek vrijwillegerswerk. Ik wou in ieder geval 4jaar door en dacht dat Nina zou zeggen geen probleem prima,fijn.Natuurlijk zeer Teleurstellend. Vooral dat als je kijkt op internet er steeds meer bedrijven zijn die oudere werknemers vragen langer door te gaan. Jammer ik was in Topvorm en moest plotseling ineens stoppen fiasko totaal onnodig voor mij en voor Cycloon. Groeten Robert.

keurig afgeleverd

Een nadeel De tijd van bezorgen heeft een marge van vijf uren

Te laat bezorgd

Zou op dinsdag bezorgd worden maar het werd woensdagochtend.