Keurig op tijd zoals aangegeven via de mail!
Op maandag bezorgd, top!
Niet aangebeld, en het pakket bij een ander nummer gewoon voor de deur neergelegd.
Hoi Wendy, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt ^A
Vlot en goed
Beleefd en hij was heel netjes top!
Dit is nu al de 4e keer dat er staat dat mijn pakket is geleverd terwijl ik niet thuis ben. En ook niet bij mijn buren bezorgd…. Mega irritant
Hoi Dionne, Dat is vervelend! Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Hele goeie ervaring
leveren zoals beloofd
Via e-mail updates ontvangen in de bezorging
Eerst krijg ik een mail dat er tussen 17.00 en 22.00 bezorgd zal worden en dan, terwijl ik ruim voor 17.00 uur thuis was, krijg ik een mail dat het product om 16.08 uur bezorgd is. Mijn buurvrouw heeft het aangenomen, wat niet nodig zou zijn als ik de juiste tijd had geweten. Dit is mij al eerder overkomen bij een bezorging via jullie. Als de timing zo moeilijk is, begin er dan niet aan.
Hoi Jan, Bedankt voor je bericht. Als we veel pakketten hebben, proberen we de pakketten soms ook overdag af te leveren als we in de buurt van uw huis zijn. Dit om verdere vertragingen te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat het verwarrend is, mijn excuses voor het ongemak. ^A
Friendly and good delivery all the way to the door. The delivery man didn't ask to put the package in the lift like all the other companies. So you have a more personal friendly service. Thank you!
Vriendelijk en snel.
En reageren ook niet op klachten via Whatsapp.
Hoi Jolina, Je geeft aan dat we slecht bereikbaar zijn. Wist je dat we naast Whatsapp ook per telefoon en per e-mail bereikbaar zijn? We zitten iedere doordeweekse dag klaar met een team enthousiaste mensen om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. ^A
Gewoon toppie!
Aardig en goed geleverd
Hoi Lisette, Voor vragen en of opmerkingen over de inhoud van je pakket zou ik je willen vragen om contact op te nemen met de afzender. Als je je ervaring over onze bezorging of klantenservice wilt delen, dan wil ik je vragen de review aan te passen. Gaat het over de inhoud van jouw pakket? Zou je dan jouw review willen verwijderen? Alvast bedankt ^A
Originele beoordeling
Wat een afzetterij en dat voor zo’n knuffel €25 betalen. Nooit meer
Hele fijne bezorgdienst, en een attente bezorger die zelfs een stuk vroeger was dan verwacht. Veel dank!!
Goed product, erg netjes en goed ingepakt.
Het is nu de 2e keer dat ik een mail krijg dat mijn pakket tussen 17:00 en 22:00 wordt bezorgd. Vervolgens wordt het overdag bezorgd voor 12:00. Als ik een mail krijg dat het vanaf 17:00 plan ik mijn dag daarop aan. Erg vervelend want dan ben ik niet thuis. Stuur dan op z'n minst dat de bezorgtijd is gewijzigd.
Hoi Latifa, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Veghel. Mijn excuses voor de verwarrende communicatie. ^A
Mijn pakket is op het verkeerde adres voor de deur neergezet. Fietser liep al weg voor de buren konden reageren. Zal een foutje zijn wat huisnummer betreft. Buren waren verbaasd iets in de handen gedrukt te krijgen. Vriendelijke groet, Els Tan
Hoi Els, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Zwolle. Fijne dag! ^A
Vorige keer kwam het pakketje na een week pas. Nu weer een melding dat mijn pakket bezorgd is maar ik heb niks. Ook geen brief dat het bij de buren is bezorgd.
Hoi Tim, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
vriendelijke bezorging
Pakket is niet op thuis adres bezorgd maar verderop in de straat. Echter bij een soort bedrijf wat nooit open is en ook niet op internet te vinden is… ik ben niet blij want ik weet niet hoe ik nu mijn pakketje moet krijgen.
Hoi Laura, Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Het principe van fietskoeriers is top, dus ga er mee door!! De jongen die pakket kwam brengen was alleraardigst ook. Alleen nu 2x in 1 week dat er iets met een pakketje is dat via Cycloon komt. Eerste pakket is na 1 mislukte bezorgpoging meteen retour gestuurd en geen idee waar die nu is. Pakket 2 kwam vanavond 21:58 (vind ik te laat op avond) en doos half nat. Nu maakte het qua producten in dit pakket gelukkig niet uit deze keer, maar toch Idee van fietskoeriers omarm ik, dus ga door. Maar de logistieke planning en berichtgeving vind ik mager.
Ze zeggen dat mijn pakketje is afgeleverd, maar er ligt helemaal niks !! Zelfs niet bij de buren of in m’n tuin. Verschrikkelijk !
Hoi Elise, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Weer of geen weer, je pakket komt tot aan de deur!