Prima levering, op tijd volgens het opgegeven tijdslot. Top.
Er wordt niet aangebeld mijn paket wordt in de post kast gegooid terwijl dat niet makkelijk gaat Belachelijk
Hoi Rana, Dat is niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Rotterdam en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst. ^A
Het pakketje werd snel bezorgd. En wat ik heel belangrijk vind: het is milieuvriendelijk (en de fietser hoeft niet meer naar de sportschool).
Snelle service , goede tracking van het pakje Aanbevelen ? JA ZEKER
Fijn dat er gefietst wordt ipv al die busjes!!
Veel te late bezorging. Veel te weinig info waar je het pakketje af kan halen als je niet thuis bent.
Hoi Ron, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Almere. Mijn excuses voor de verwarrende communicatie. ^A
Lekker op tijd! Haha. Nog nooit meegemaakt. Was zo verbaasd. Echt super!!!!
Zoals afgesproken . mooi op tijd
Super snel en zonder problemen mijn pakket gekregen. Ik kon het pakket ook gemakkelijk traceren. :)
Ik heb hardloopsokken besteld bij Bever Sport. Geweldig hoe Bever Sport serieus omgaat met duurzame productie en levering. Mede door de levering door medewerker Cycloon op de fiets. Ik ben er super blij mee.
Vriendelijk en adequaat
Goede en nette verzorging. Ook instructies wat wij op de deur geplakt opgevolgd.
Vriendelijke bezorger
Thanks for fast and cool delivery
Goed per mail op de hoogte gehouden van moment van bezorging. Dat is ook mooi gelukt. Aardige, nette bezorger die het niet erg vond dat ik met mijn sleutels stond te hannesen. Pakketjes supernetjes en zonder schade of zelfs maar een krasje of deukje aangekomen. Dat heeft deze manier van bezorgen toch voor op de busjes! Beveel ze van harte aan:-)
Voor de zoveelste keer iets niet bezorgd. Soms gooien jullie het gewoon op de stoep neer terwijl mijn voordeur zich aan de straat bevindt. Dit keer gewoon niets bezorgd en wel een e-mail ontvangen van bezorgd.
Hoi Martine, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Gewoon prima, en beter voor het milieu!
Zeer vriendelijk en een mooie service zo groen bezorgt met een fiets!
Krijg donderdag een mail dat de bezorging voor dinsdag gepland staat. Dat kan, dan ben ik thuis. Tot mijn irritatie blijkt het dan maandag bezorgd te zijn: als ik niet thuis ben. Stuur dan geen mail met je bezorg moment als het toch geen waarde heeft.
De bezorger heeft niet de moeite genomen om aan te bellen en het pakketje in de brievenbus gepropt. Dit stak er half uit. Het is een geluk dat het er nog in zat aangezien ik aan een doorgaande weg woon.
Hoi Helene, Dat is niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Gouda en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst. ^A
Maanden kunnen wachten en China prul Rotzooi NIET AAN TE BEVELEN
Hoi Helma, Wij zijn de bezorger van het pakket, niet de afzender. Voor opmerkingen over de inhoud van je pakket zou ik je willen vragen om contact op te nemen met de afzender. Als je je ervaring over onze bezorging of klantenservice wilt delen, dan wil ik je vragen de review aan te passen. Gaat het over de inhoud van jouw pakket? Zou je dan jouw review willen verwijderen? Alvast bedankt ^A
Ik kreeg een telefoontje dat het adres niet bestond. Koerier ondanks verkeerd opgegeven adres toch nog omgereden om mn bestellen de zelfde avond nog te bezorgen.
Ik ben heel blij met mijn pakket en heb er twee op een dag mogen.ontvangen . MBJ Damen
Snelle reactie en levering
Fijn dat er bezorgd wordt na 17.00 uur. Jammer dat de bezorger ineens voor de deur stond, ik had een tussen aankondiging verwacht. Ondanks dat is het helemaal goed gegaan. Mss handig dat je de bezorger kunt tracken? Service is 1000 c beter dan DHL