Binnen de tijd afgeleverd

Wederom goede service

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Heel fijn en snel bezorgd! Precies optijd!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Aangebeld en ook netjes even gewacht ipv binnen 5 sec weer aanbellen . Er werd keurig gedag gezegd en erop gewezen dat het pakket zwaar was.

No package at all

says "Delivered" but there is no package at all. Neither do I receive any phone call or messages

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket bij het verkeerde huis bezorgd

Het pakket is niet bij mij thuis bezorgd maar bij de buren. Ik heb hier verder geen melding van gekregen (ik was ook gewoon thuis). Het is dat de buurman van verderop zo aardig is geweest het pakket even te komen brengen…

Prima verzorgd

Gelukkig weet deze bezorger dat een plat pakje gewoon in de brievenbus kan.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Hij pleurde het zo voor de deur

Met hun man zij .voor het raam ik kom eraan .hij loopt niet zo snel .dus ik deed daarom de deur open .en hij was me toch kwast die bezorger .niet normaal meer .dat heb ik nog nooit meegemaakt .wij wonen .beneden ..maar hij had geen geduld .

Goede snelle levering

Fijn dat het met de fiets bezorging is gebracht.

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Fijne bezorgers, pakje onbeschadigd

Heel fijn dat ze na 17.0p komen want dan ben ik ten minste thuis. Pakje was droog, onbeschadigd geen kreukels. Is prettig!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Snel en op tijdbezorgt helemaal top

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ik heb mijn pakket niet ontvangen.

Gisteravond kreeg ik een melding dat het pakket is bezorgd. Vanmorgen H&M gebeld. Ik moest nog een dag geduld hebben. Net terug van een verjaardagsfeestje …en had gehoopt dat het pakket is bezorgd bij thuiskomst . Helaas. Zo raar niet bezorgd en dan toch een melding krijgen en een mail dat het pakket bezorgd is. Ik baal hier echt van. Stiekem hoop ik dat er iets mist is gegaan eh dat het pakket alsnog komt. Morgen maar weer bellen met H&M en wellicht ook even met de klantenservice van Cycloon. Normaal gaat het namelijk altijd goed. En er is een pakket bezorgd ; maar waar????

Het is een brievenbuspakketje

Brievenbuspakketje werd niet in de brievenbus gedaan (ondanks het feit dat hetzelfde formaat pakketje eerder wel in de brievenbus is gedaan). Het kostte vier pogingen voordat het werd aangenomen, omdat ik in de avond meestal niet thuis ben en er (volgens mij) geen poging werd gedaan om het bij de buren af te leveren. Daarnaast is er geen pakketpunt waar ik het eventueel zelf kon ophalen. De klantenservice was wel vriendelijk en de twee keren hiervoor is het wel goed gegaan, waardoor ik ook niet helemaal begrijp waarom het dit keer misliep.

Milieuvriendelijk

Op de fiets bezorgd, gezond en goed voor het milieu. Mooi initiatief! En ook de service ‘bel doet het niet’ met 2 opties is super handig. Veel succes

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Veel waardering voor de bezorgers. Correct, vriendelijk, volgens afspraak, milieuvriendelijk.

Pakketje netjes afgeleverd.

Geheel tevreden.

Prima vlotte vriendelijke bezorging

Omdat het brievenbus pakketje toch niet door mijn brievenbus paste, belde de bezorger aan. Vriendelijke jongen. De bezorging viel prima op de aangegeven tijd.

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Topper

Zo snel geleverd! En vriendelijke bezorgster. Jullie zijn de leukste bezorgers altijd

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Prima bezorging

Vriendelijk en correct

Aardige bezorger

Aardige bezorger

Keurig op tijd Vriendelijke bezorger

Zeer vriendelijke bezorger

Wij wonen in een hoog appartementen gebouw, normaal ga ik naar beneden, uw bezorger stond boven voor de deur, fantastisch !

Super geregeld

Een uitstekende bezorging

Goed geïnformeerd, een zeer vriendelijke bezorger en mooi op tijd. Prima service

Top service!

Altijd netjes binnen de aangegeven tijd en netjes door de brievenbus. Hele fijne dienst!

Niks ontvangen

Volgens de mail moet ik mijn pakketje hebben ontvangen, nou nee hoor. Niks bevoegd.