Erg vaak een nieuw moment bezorg moment, terwijl ik thuis was

Ik heb helaas 1,5 week op mijn pakket moeten wachten omdat het steeds op momenten werd bezorgd dat het niet goed uitkwam, of ik was thuis en alsnog werd het niet bezorgd. Uiteindelijk is het pakket bezorgd, maar niet persoonlijk - is gewoon beneden in de centrale hal neergelegd, zonder het aan mij te overhandigen. Dan hadden ze dat de eerste paar bezorg pogingen ook al kunnen doen. Ik zou niet snel weer door Cycloon laten bezorgen door de beperkte bezorgopties.

in brievenbus gegooid

er werd 2 keer kort na elkaar lang aangebeld (kon niet eens naar de deur lopen) en toen ik die opendeed was de bezorger al op zijn fiets aan het weg rijden,naar de deur lopen kost letterlijk nog geen 10 sec...dus niet blij mee,toen we riepen naar hem werd er gezegd ja ik heb het al in de brievenbus gepropt...ja natuurlijk en bedankt he...een nintendoswitch spel van 60 euro,geen goede service en zal voortaan dus opletten met een bestelling dat het niet door een fietskoerier word gebracht.

Altijd snel en op tijd

Mogelijkheid om bezorgtijden aan te passen

vroegtijdig afgeleverd

snelle levering

Snel en vriendelijk

Snelle service en een vriendelijke bezorger

te vroeg

er was een andere bezorg datum opgeven. dus ik was niet thuis doen het pakket werd bezocht.

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Cycloon

Correct aanbieden van het pakket, vriendelijke en nette bezorger

Vriendelijke en nette bezorger

Goede bezorging

De fietskoerier komt heel mooi op tijd en op de tijd die was doorgeven. Erg aardige bezorger prima service! Heb ook al eerder een positieve ervaring gehad met bezorging door Cycloon en leuk/goed dat het bezorgen met de fiets gebeurd.

Positief

Positief, fijn dat dingen ook met de fiets bezorgd worden.

Verkeerde address

Mijn pakket was op verkeerde adres geleverd. - echt slecht: geleemal andere numer.

Supersnel

Snelle bezorging,goede service, goed ingepakt

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Ben thuis, maar bezorgt bij de buren hoedat?

Hoe dat?? Geen problemen met onze bel, want een ander bezorgbedrijf heeft vandaag ook wat bezorgt en geen problemen gehad.

Genoeg te verbeteren

Allereerst heb ik geen enkel bericht gehad dat mijn pakket zou komen, laat staan wanneer het zou komen. Uiteindelijk via de verkoper (Dopper) een track & trace code gekregen na contact met de klantenservice. Volgens de code zou het pakket eerst maandag tussen 18.00 en 22.00 komen. Rond 17.45 stond er al dat ik niet thuis zou zijn en de bezorging dus was mislukt. Dit terwijl het een kwartier te vroeg was en ik bovendien gewoon thuis was (mijn bel werkt prima). Uiteindelijk is het pakket dan woensdagavond toch bezorgd, maar wederom heb ik hier geen enkel bericht over ontvangen. Als alleenstaande vrouw is het niet fijn als er 's avonds laat ineens nog wordt aangebeld en je dus eigenlijk niemand verwacht. De bezorger zelf was wel erg netjes en vriendelijk, dus daarom niet de slechtst mogelijke score. Op het gebied van de customer journey nog meer dan genoeg winst te behalen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Voor de deur van niet geadresseerde

Niet thuis (helaas) gedumpt voor de deur bij 41C, alle 3 mijn pakketjes. (Heb er een foto van).

Verkeerde post adress

Bezorger heeft op het verkeerde adres het pakket afgeleverd. 79 aan getoond 79a bezorgt

Bedankt voor bezorgen!

ik ben tevreden van jullie bezorgen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Slechte levering

Staat dat het pakketje is afgeleverd maar niks ontvangen, niet getekend en de buren ook niks…. Ben benieuwd waar het is afgeleverd…

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Op tijd en heel vriendelijk

Hele fijne bezorgservice. Snel en heel vriendelijk!

Verkeerd bezorgd

Niet op het juiste adres bezorgd terwijl alle voorgaande keren (2 jaar) wel goed gegaan is. Het is nu bezorgd op een plek waar ik niet bij kan. Super vervelend! En het gaat wel om een bedrag van ruim €60.

Nakomen

Spoed levering via Cycloon

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Geen pakketten achterlaten in de hal

Ik snap dat het pakket bezorgen geen pretje is en waarschijnlijk onderbetaald, maar er staan bij ons in de hal duidelijke aanwijzingen dat pakketten niet in de hal achter gelaten mogen worden. Voor de simpele reden: diefstal. Zou dit ajb gecommuniceerd kunnen worden met de pakketbezorgers? Ik heb nog liever dat ze het in de lift zetten, maar ajb niet in de hal.

Zeker een aanrader!

Vlekkeloze levering en vriendelijke bezorgster

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

De adresgegevens zijn niet goed overgenomen

Gelukkig keek ik uit het raam en zag de fiets van de Cycloon-koerier beneden op straat staan. Wat bleek, Cycloon had de adresgegevens niet goed overgenomen van De Koffiejongens. Hierdoor ontbrak de toevoeging achter ons huisnummer en stond de koerier bij de benedenbuurvrouw aan te bellen. Aandachtspuntje qua communicatie tussen Cycloon en De Koffiejongens. Verder prima tevreden over de koerier!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Vriendelijke, nette bezorger. Tijdig en met glimlach!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Vriendelijk, sportief en accuraat.

Een fris, voordelig en dus welkom alternatief voor Nespresso.