Altijd Top ! Super vriendelijk en op tijd!

Vooraankondiging accuraat, bezorging Altijd op tijd en de bezorgers Super vriendelijk en gemotiveerd, Top club !

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Snelle bezorging aan huis.

Beschermend verpakt.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Slecht ,je makkelijk er vanaf maken.

Slecht verkeerd bezorgd bij een wildvreemde kerel die een kluizenaar is en niet opendoet ,de zogenaamde buurman woont op Dorastraat 3 ,ik woon op het wilderinksplein 21 hoezo buurman?! Ik vind het als bezorger een verantwoordelijkheid hebt om je werk te doen er is voor je service betaald en dan flikker je het niet in een willekeurige brievenbus

Prettig.

Aflevering volgens tijdschema, vriendelijke en correcte bezorgster. Het regende pijpenstelen, de kartonnen verpakking was erg nat.

Heel vriendelijke bezorger

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Om 22.15 een mail dat mijn pakket is bezorgd om 22.17! Bizar! En NIETS binnen!!!

Altijd gedoe met dit bedrijf…stelletje amateurs..

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Zo’n aardige jongen. Op de fiets en t regende…

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Geweldig. Vriendelijke fietsers en op tijd geleverd.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Op tijd netjes even gewacht voor de deur en niet na 2 sec al wegrennen en geweldig voor het milieu !!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Super; bezorgd met de fiets!! Mooi op tijd, ondanks t mindere weer.

Superrrr, pakerjes per fiets gebracht!!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Aardige jongen, door dat weer op zn fiets en dan nog zo aardig

Vriendelijke jongeman!

Keurig geleverd.

Proppen het gewoon brievenbus

Had 2 mooie ronde rieten placemat die heet ie ff lekker gevouwen in vieren en zo gepropt in brievenbus!! Fietskoerier m'n reet!!

Netjes en vriendelijk

Keurig bezorgd en ook nog ‘schoon’ per fiets... en dat met dit winterweer, respect!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Een paar verbeterpunten - erg vriendelijke fietskoerier

De tracking werkt niet naar behoren. Bij de tracking stond de informatie dat het pakket in mijn plaats aangekomen was en er een update volgt zodra de koerier onderweg is. Nou, de koerier bleek al voor mijn deur te hebben gestaan. Er zat een briefje in de bus dat het bij de buren was afgegeven. Toen ik de deur open deed stond de koerier er nog en was zo attent en lief het pakket bij de buren weer op te halen. Wat me meteen bij het volgende niet werkende punt brengt. Ik had aangegeven dat de bel niet werkt en de koerier kan bellen op mijn mobiele nummer als hij/zij er is. Dat is dus niet gebeurd.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Very bad - the package was lost although it said it was delivered.

My package was never delivered. According to the track and trace information it has been delivered to the correct adddress but I have not received anything. There is nothing in the mailbox and nothing left at the neigbours. There is no note wheter it has been deleivered somewhere else. The Customer service was also not able to help.

Ik heb niets ontvangen

Vrijdag zou een pakketje bezorgd worden. Rond 17.50 stopte een fietskoerier voor ons huis, zocht in de bak en pakte zijn telefoon. Ik ben toen naar buiten gelopen, maar de koerier fietste inmiddels weg en reageerde niet toen ik riep. Maandag stond de bezorging opnieuw ingepland. Wij waren thuis en zagen om 18.15 dat het pakketje om 18.10 bezorgd was. Ik vraag me af, waar dit dan bezorgd is, maar niet op ons adres. Tussen 18 uur wn 18.15 zat mijn zoon in de auto op onze oprit te telefoneren. Hij heeft ook geen koerier gesignaleerd in onze straat. Wij waren zowel vrijdag 3 maart, als vandaag maandag 6 maart thuis en hebben niets ontvangen. Een slechte zaak. Wat nu? Hoe wordt dit opgelost?

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Top bezorging

Mooi op tijd en erg vriendelijke bezorger

Duurde te lang

De webshop heeft mijn bestelling woensdag verstuurd en zou donderdag geleverd worden....dit werd vrijdag en uiteindelijk maandag. Helaas was ik de inhoud van dit pakketje nodig bij een uitvaart op maandag, dus ik heb mijn pakket te laat ontvangen De bezorger was wel heel vriendelijk, maar dat tot 2x toe het pakketje niet in jullie fietst beland en er dan nog een weekend over heen gaat moet eigenlijk niet kunnen.

Prima!

Conform afspraak en op tijd.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Supersnel gebracht en milieuvriendelijk ingepakt en vervoerd!

Ik was blij dat het een kartonnen doosje was met papieren plakband en ook papierstroken en glas of papieren verpakking waarin alles was verpakt. Dus, top!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Slecht!

Gewoon verkeerde straat verkeerd nummer bezorgd, terwijl we gewoon thuis waren! Ook geen briefje door de bus.. klantenservice was wel vriendelijk maar daar heb ik ook nu niets meer van gehoord. Ik heb het nu wel, na bij een paar buren aangebeld te hebben..

waardeloos,

Op vrijdag 3 maart ontving ik een mail waarin werd beweerd dat mijn pakketje om 19.30 uur was bezorgd. Niet dus!! moet ik weer meerdere acties verrichten om te achterhalen waar mijn pakket is en hoe het mogelijk is dat er een mail naar mij verstuurd is met een leugen. Het pakket, online gekocht bij Platomania Amsterdam kostte mij meer dan 60 Euro. Moet ik daar ook weer achteraan. Dankzij Cycloon, de sociale bezorgservice.

Hier

Netjes op tijd bezorgd