Hele lieve koerier die helemaal in de sneeuw mijn pakket kwam afleveren!
In de stromende regen! Mijn complimenten voor de fietskoerier! En dus ook de organisatie!
Geweldig.. de bezorger kwam met de bakfiets..
Wat BEZIELT jullie in godsnaam om NU nog om 10 voor half 11 op een doordeweekse dag een pakket te bezorgen? Kinderen wakker geworden hier. 22:00 is al laat überhaupt, dan heb je het lef er 22:20 van te maken wat een troep service ….
Hoi Elise, Dat is niet de bedoeling en heel vervelend om te lezen. Onze excuses voor het verloop! Ik heb er een notitie van gemaakt. ^A
snelle levering, en dat zelfs op de avond met slecht weer op de fiets, top hoor
Zojuist m’n hm pakket ontvangen in een doorweekte doos! De doos valt van ellende uit elkaar Doordat ie zo extreem nat is.
Hoi Suheyla, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Weer of geen weer ze staan altijd met een glimlach en een goed humeur aan de deur
Aardige bezorger, geen min punten!
Betrouwbare bezorging. Jammer van de beperkte tijdvakken: met verschuivende werktijden (en meer werk vanuit thuis) verwacht je ook bezorgmogelijkheden gedurende de dag (ochtend/middag)
Hoi Mike, Bedankt voor je feedback, ik heb het genoteerd :) Fijne dag toegewenst! ^A
/ I
Zeer vriendelijke bezorging, ook al is het ijskoud en nat.
Als mijn pakket een dag later was afgeleverd, dan had ik daar alle begrip voor gehad. Maar Cycloon rijdt gewoon. Die arme jongen. Betere Thumbs up
Goed geregeld
Het geeft je een veel beter gevoel dat een pakketje door een fietskoerier wordt bezorgd.
Zegt dat het pakket is bezorgd maar er is niemand geweest en zit ook niets in de brievenbus. Hang al gedurende tijd aan de telefoon voor de klantenservice maar die word ook niet opgenomen.
Hoi Angelique, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Afgeleverd voor de prognose tijd.. en
geen product ontvangen
Goedemiddag, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Mijn eerste ervaring met jullie is alles behalve positief
Hoi Vittorio, Ik kan me goed voorstellen dat dit vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Zoetermeer. Mijn excuses. ^A
Mijn huisgenoot ging beneden de post pakken toen jullie bezorger er stond. Hij had toen mijn pakket in zijn hand die tevens helemaal open gemaakt was. Hij deed heel verbaast en apart zei mijn huisgenoot dus ik weet niet wat er aan de hand was maar het leek erop alsof hij het niet door de brievenbus wilde doen. Ik vind dit echt schandalig en sws al belachelijk dat mijn pakket helemaal open was gemaakt. Weet natuurlijk niet of hij het heeft gedaan maar het is wel apart.
Hoi Marit, Dat is vervelend om te lezen, allereerst mijn excuses voor deze vervelende situatie. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Dan kunnen we de situatie bespreken en kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik was gewoon thuis. Het pakket is aan de overkant van mijn huis bezorgd.
Hoi Margit, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Leiden. Mijn excuses voor het verloop. ^A
Pakket is door de brievenbus gepropt terwijl het niet pasten. Klep van de brievenbus is nu afgebroken. Als het niet past. Bel gewoon even aan. We waren duidelijk gewoon thuis.
Hoi Anouk, Dat is heel vervelend om te lezen, allereerst mijn excuses voor deze vervelende situatie. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Dan kunnen we de situatie bespreken en kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Volgens track en trace wordt mijn pakket tussen 1700 en 2200 bezorgd . Om half acht geeft track en trace aan dat het pakket onderweg is en om half negen is bezorgd . Thuis gebleven maar waar is dan het pakket wel bezorgd . Blijkt het in de straat in de ochtend al bezorgd te zijn zonder berichtgeving waar het pakket is Mensen aldaar wachten op mijn komst en ik weet van niets . Thuis gebleven en gewacht ip niets af . Hoe kannteack en trace aangeven dat het pakket ‘s avonds bij mij is bezorgd?
Hoi Helma, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is verlopen. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Alkmaar en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst.^A
Bezorging was ruim binnen het tijdslot, vriendelijke bezorger. En dat terwijl het slecht weer was. Top.
Keurig op tijd