Vriendelijke dame, drukte op de juiste bel en niet op alle bellen tegelijk

Best lange tijd tussen bestellen en leveren, maar daar kan de fietskoerier niets aan doen. Toen het pakket van Otrium eenmaal bij Cycloon was aangeland ging het voorspoedig.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Goed voor het milieu en handig

Ik vind het een goede inzet want het is goed voor het milieu en handig omdat je dan niet in de file komt te staan misschien daardoor waardeer ik het meer, de bezorger was ook erg vriendelijk

Top bezorger.

Netjes op tijd. Beleefd aan de deur.

Goede ervaring!

Was netjes en was vriendelijk.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Eerste keer te laat na 22.00u, tweede keer bij de buren terwijl ik thuis was.

De eerste keer vanaf 17.00u zitten wachten en nadat de bezorger om 22.00u nog niet was geweest, wat de uiterlijke bezorgtijd was, toch maar naar bed gegaan. Krijg ik een mailtje dat de bezorger om 22.15u voor de deur stond. Er was niet aangebeld, ik was nog wakker en ook op de camera was geen bezorger te zien. De tweede keer was ik wederom gewoon thuis en is het pakket bij de buren bezorgd. Ook nu geen bezorger gezien bij de camera bij de deurbel. Wat een slechte service.

Vier dagen te laat

Wat moet ik eraan toevoegen? levering zou vorige week donderdag zijn, uiteindelijk wordt het dinsdag.

Top!

Milieuvriendelijke bezorging

Goede snelle bezorging

Uitstekend en duurzaam

Zeer tevreden. Groene bezorging. Groot pluspunt En de service is prima

terrible

My parcel was delivered at my Neighbour's house in spite of the fact that I was very much at home. No one rang my bell and no attempt to deliver at the correct address was made.

• Would you recommend us? No
  • What is your experience about? Delivery of Cycloon

Klimaat neutraal!

Goed contact, duidelijke mails rondom bezorging, klimaatneutraal, kortom fantastisch!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Super, geen vervuiling. Netjes wachten aan bij deu met pakket. r

En ook weer ophalen. Heel handig

VRESELIJK SLECHT bedrijf

3 avonden achter elkaar zou iets bezorgd worden. 3 avonden achter elkaar lukt het ze niet. De 3e avond geven ze aan aan: "Pakket bezorgd". Maar in mijn brievenbus (want brievenbuspakketje) dus niets te vinden, Wat een slecht bedrijf zeg !!! En dit is helaas in een paar weken tijd al mijn 3e slechte ervaring met Cycloon. Wat mij betreft koop ik nooit meer iets bij een bedrijf dat met Cycloon pakketjes aflevert !!!

Top!

Top! Dwars door de sneeuwstorm!

Waar is mijn pakket?

Het zou fijn zijn dat er een bericht wordt gegeven wanneer het pakket bij een ander adres wordt afgeleverd. Zoals “oeps, we hebben je gemist” zal erg gewaardeerd worden! Ik weet nu niet waar mijn pakket is namelijk.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ik heb mijn pakket niet ontvangen en er is geen brief in de brievenbhs

Er staat dat het pakket op mijn adres is bezorgd, maar ik heb niks ontvangen.

Zo slecht

Denk, kies een keer voor beste keus qua milieu, dan maar 2 dagen later. Krijg je eerst bericht dat door omstandigheden het niet lukt vandaag. Via Bol nog steeds mail dat de bezorger onderweg is. Maar ja, het sneeuwt en dan krijg je bericht dat bezorger voor een dichte deur stond. Onzin was gewoon thuis en de buren ook. Jammer, heel jammer

Supernetjes

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ondanks het slechte weer(sneeuw) is mijn pakket keurig bezorgd.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket voor de deur gezet

Pakket keurig op tijd maar nadat er gebeld werd is het pakket op de natte tegels voor de deur neergezet en werd er vanaf de straat geroepen dat het pakje voor mij was. Niet erg netjes, vooral, niet omdat ik nog geen 30 seconden nodig had om bij de deur te komen. Ik ben het netter gewend.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket is netjes afgeleverd!

Wat een super nette en vriendelijke jongen die het pakketje bezorgde. Door de sneeuw toch de pakketjes rond te brengen op de fiets Geweldig! Een super tevreden klant

Jullie zijn toppers!!!

Snel en keurig bezorgd met een vriendelijke glimlach

Nette jongen man

Keurig bezorgd

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Cycloon

netjes bezorgd ondamks het rot weer .

Netjes en snel eerder dan verwacht

Bezorging is waardeloos

Pakket veel te laat binnen gekregen. Klantenservice goed bereikbaar en netjes te woord gestaan, alleen in de bezorging ging het wederom fout.