Best lange tijd tussen bestellen en leveren, maar daar kan de fietskoerier niets aan doen. Toen het pakket van Otrium eenmaal bij Cycloon was aangeland ging het voorspoedig.
Ik vind het een goede inzet want het is goed voor het milieu en handig omdat je dan niet in de file komt te staan misschien daardoor waardeer ik het meer, de bezorger was ook erg vriendelijk
Netjes op tijd. Beleefd aan de deur.
Was netjes en was vriendelijk.
De eerste keer vanaf 17.00u zitten wachten en nadat de bezorger om 22.00u nog niet was geweest, wat de uiterlijke bezorgtijd was, toch maar naar bed gegaan. Krijg ik een mailtje dat de bezorger om 22.15u voor de deur stond. Er was niet aangebeld, ik was nog wakker en ook op de camera was geen bezorger te zien. De tweede keer was ik wederom gewoon thuis en is het pakket bij de buren bezorgd. Ook nu geen bezorger gezien bij de camera bij de deurbel. Wat een slechte service.
Goedenavond, Wat vervelend om te horen dat het zo gegaan is. We zetten het door aan onze hub in Groningen zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Excuses voor het ongemak. ^C
Wat moet ik eraan toevoegen? levering zou vorige week donderdag zijn, uiteindelijk wordt het dinsdag.
Goedenavond, Wat jammer om te horen dat het zo lang duurt. Zou je contact met onze klantenservice willen opnemen, dan kunnen we voor je uitzoeken wat er aan de hand is. Excuses voor het ongemak. ^C
Milieuvriendelijke bezorging
Goede snelle bezorging
Zeer tevreden. Groene bezorging. Groot pluspunt En de service is prima
My parcel was delivered at my Neighbour's house in spite of the fact that I was very much at home. No one rang my bell and no attempt to deliver at the correct address was made.
Goodevening, We are very sorry to hear that this happend to you. We will forward your complaint to the depot so we can prefent this from happening again. Kind regards ^C
Goed contact, duidelijke mails rondom bezorging, klimaatneutraal, kortom fantastisch!
En ook weer ophalen. Heel handig
3 avonden achter elkaar zou iets bezorgd worden. 3 avonden achter elkaar lukt het ze niet. De 3e avond geven ze aan aan: "Pakket bezorgd". Maar in mijn brievenbus (want brievenbuspakketje) dus niets te vinden, Wat een slecht bedrijf zeg !!! En dit is helaas in een paar weken tijd al mijn 3e slechte ervaring met Cycloon. Wat mij betreft koop ik nooit meer iets bij een bedrijf dat met Cycloon pakketjes aflevert !!!
Hoi Jan, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Top! Dwars door de sneeuwstorm!
Het zou fijn zijn dat er een bericht wordt gegeven wanneer het pakket bij een ander adres wordt afgeleverd. Zoals “oeps, we hebben je gemist” zal erg gewaardeerd worden! Ik weet nu niet waar mijn pakket is namelijk.
Hoi Isa, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Er staat dat het pakket op mijn adres is bezorgd, maar ik heb niks ontvangen.
Hoi Sawsan, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Denk, kies een keer voor beste keus qua milieu, dan maar 2 dagen later. Krijg je eerst bericht dat door omstandigheden het niet lukt vandaag. Via Bol nog steeds mail dat de bezorger onderweg is. Maar ja, het sneeuwt en dan krijg je bericht dat bezorger voor een dichte deur stond. Onzin was gewoon thuis en de buren ook. Jammer, heel jammer
Hoi Ron, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Supernetjes
Ondanks het slechte weer(sneeuw) is mijn pakket keurig bezorgd.
Pakket keurig op tijd maar nadat er gebeld werd is het pakket op de natte tegels voor de deur neergezet en werd er vanaf de straat geroepen dat het pakje voor mij was. Niet erg netjes, vooral, niet omdat ik nog geen 30 seconden nodig had om bij de deur te komen. Ik ben het netter gewend.
Goedemiddag, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Zoetermeer. Mijn excuses voor deze situatie. ^A
Wat een super nette en vriendelijke jongen die het pakketje bezorgde. Door de sneeuw toch de pakketjes rond te brengen op de fiets Geweldig! Een super tevreden klant
Snel en keurig bezorgd met een vriendelijke glimlach
Keurig bezorgd
Netjes en snel eerder dan verwacht
Pakket veel te laat binnen gekregen. Klantenservice goed bereikbaar en netjes te woord gestaan, alleen in de bezorging ging het wederom fout.
Hoi Chris, Bedankt voor je feedback, hier kunnen we weer van leren! Ik heb het genoteerd. Fijne dag toegewenst. ^A