Heel tevreden

Makkelijk bestellen Wat er beloofd wordt gedaan en net en aardige bezorgers Geweldige producten

Lieve koerier

Kei leuk bedrijf.

Helemaal top

Zelf vind in dat de mogelijke aflevering tot 22.00, telaat is. Gelukkig was het nu niet zo. Maar wij hebben wel daar rekening mee gehouden en ons daarop moeten aanpassen.

Top!

De bezorging was ‘s avonds terwijl de kids op bed lagen. De attente en vriendelijke bezorger drukte slechts 1x heel kort op de bel, zodat onze kids er niets van hebben gemerkt. Top!

GEWÉLDIG

Super, zo’n vlotte bezorging!

Pakket is niet bezorgd

Mail ontvangen dat pakket is bezorgd maar ik heb niks ontvangen

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Goede service. Duidelijke informatie.Correcte en vriendelijke bezorger.

Teleurstellend

Alhoewel we zelf gewoon thuis waren, is er alleen bij de buren aangebeld. En dat vonden wij erg ongemakkelijk en vervelend aangezien onze buren onbedoeld lastig werden gevallen om vijf voor tien 's avonds! Heeft de bezorger zich vergist?

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Op tijd en netjes afgeleverd

Vriendelijke bezorger, Netjes binnen het tijdslot geleverd.

x

x

Prima dienst

Prima levering door een aardige vent!

Fris en fruitig!

Vriendelijk, fris en fruitig!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Er is hier geen pakketje bezorgd zoals in de mail wordt aangegeven

Pakket is niet bezorgd ik heb geen enkel idee waarom ik de melding krijgt dat er wel bezorgd is

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Mijn bestelling vandaag ontvangen. In goede orde bezorgd! helemaal tevreden

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Super en super milieu vriendelijk

Op tijd geleverd en zeer vriendelijk en natuurlijk op deze manier super milieu vriendelijk.

Perfect!

Mijn deurbel had ik afgesloten vanwege migraine (en geen idee dat mijn bestelling zo snel geleverd ging worden), maar de bezorger klopte gelukkig op de deur en het raam, zodat ik wakker werd en alsnog de deur kon openen. Dus ik ben erg blij met het geduld en begrip van deze bezorger! En erg milieuvriendelijk, zo op de fiets.

Pakket nooit ontvangen

Ik heb mijn pakket nooit ontvangen bezorger heeft pakket ergens anders afgeleverd maar geen idee waar.

Bezorgd bij de buren

Aangegeven dat het op ons adres waa bezorgd, terwijl het bij de buren lag. Nu moest ik uitzoeken waar het pakket was...

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Keurig, prima op tijd en groen!

Zie boven

erger kan niet!

Bezorging: vertraging (al niet 1ste keer), maar uiteindelijk - bezorgt. Ophalen (retour): 3 keer had ik een pakketje aangemeld voor het ophalen. Elke keer moest ik achten (ze komen ophalen tussen 17 en 22 uur), maar ze kwamen niet (hierbij elke keer was aangegeven alsof ik niet thuis was, terwijl ik juist al die dagen thuis gebleven en op cycloon gewacht had). Leugenaars!

Altijd OP tijd

Goeie service, snelle levering en netjes!

super snel!

vlotte bezorging

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Melding pakket bezorgd maar niks ontvangen

Per mail wordt aangegeven dat het pakket tussen wordt 17:00-22:00 uur bezorgd. Ik ben thuis aanwezig vanaf 17:00 uur. Om 19:45 uur per mail de melding dat het pakket bezorgd is, niemand aan de deur geweest geen pakket ontvangen

Netjes

Het pakketje paste makkelijk in de brievenbus, maar deze aardige jongen nam de moeite om het pakketje aan de deur te bezorgen (woon op de 17e verdieping). Kunnen heel wat bezorgdiensten een voorbeeld aan nemen.

Slecht

Het pakje hing half uit de brievenbus, gelukkig regende het niet op dat moment anders was het nat geweest En gelukkig niet door een ander uit de brievenbus getrokken