Makkelijk bestellen Wat er beloofd wordt gedaan en net en aardige bezorgers Geweldige producten
Kei leuk bedrijf.
Zelf vind in dat de mogelijke aflevering tot 22.00, telaat is. Gelukkig was het nu niet zo. Maar wij hebben wel daar rekening mee gehouden en ons daarop moeten aanpassen.
De bezorging was ‘s avonds terwijl de kids op bed lagen. De attente en vriendelijke bezorger drukte slechts 1x heel kort op de bel, zodat onze kids er niets van hebben gemerkt. Top!
Super, zo’n vlotte bezorging!
Mail ontvangen dat pakket is bezorgd maar ik heb niks ontvangen
Hoi Clarissa, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Goede service. Duidelijke informatie.Correcte en vriendelijke bezorger.
Alhoewel we zelf gewoon thuis waren, is er alleen bij de buren aangebeld. En dat vonden wij erg ongemakkelijk en vervelend aangezien onze buren onbedoeld lastig werden gevallen om vijf voor tien 's avonds! Heeft de bezorger zich vergist?
Hoi Johanna, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Oegstgeest. Fijne dag! ^A
Vriendelijke bezorger, Netjes binnen het tijdslot geleverd.
x
Prima levering door een aardige vent!
Vriendelijk, fris en fruitig!
Pakket is niet bezorgd ik heb geen enkel idee waarom ik de melding krijgt dat er wel bezorgd is
Hoi Birsen, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Mijn bestelling vandaag ontvangen. In goede orde bezorgd! helemaal tevreden
Op tijd geleverd en zeer vriendelijk en natuurlijk op deze manier super milieu vriendelijk.
Mijn deurbel had ik afgesloten vanwege migraine (en geen idee dat mijn bestelling zo snel geleverd ging worden), maar de bezorger klopte gelukkig op de deur en het raam, zodat ik wakker werd en alsnog de deur kon openen. Dus ik ben erg blij met het geduld en begrip van deze bezorger! En erg milieuvriendelijk, zo op de fiets.
Ik heb mijn pakket nooit ontvangen bezorger heeft pakket ergens anders afgeleverd maar geen idee waar.
Hoi Jaidy, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Aangegeven dat het op ons adres waa bezorgd, terwijl het bij de buren lag. Nu moest ik uitzoeken waar het pakket was...
Hoi Nico, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw online T&T pagina. Is dit niet gebeurd, dat is natuurlijk niet de bedoeling en onze oprechte excuses voor het verloop! ^A
Zie boven
Bezorging: vertraging (al niet 1ste keer), maar uiteindelijk - bezorgt. Ophalen (retour): 3 keer had ik een pakketje aangemeld voor het ophalen. Elke keer moest ik achten (ze komen ophalen tussen 17 en 22 uur), maar ze kwamen niet (hierbij elke keer was aangegeven alsof ik niet thuis was, terwijl ik juist al die dagen thuis gebleven en op cycloon gewacht had). Leugenaars!
Hoi Almaran, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt ^A
Goeie service, snelle levering en netjes!
vlotte bezorging
Per mail wordt aangegeven dat het pakket tussen wordt 17:00-22:00 uur bezorgd. Ik ben thuis aanwezig vanaf 17:00 uur. Om 19:45 uur per mail de melding dat het pakket bezorgd is, niemand aan de deur geweest geen pakket ontvangen
Hoi Brenda, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Het pakketje paste makkelijk in de brievenbus, maar deze aardige jongen nam de moeite om het pakketje aan de deur te bezorgen (woon op de 17e verdieping). Kunnen heel wat bezorgdiensten een voorbeeld aan nemen.
Het pakje hing half uit de brievenbus, gelukkig regende het niet op dat moment anders was het nat geweest En gelukkig niet door een ander uit de brievenbus getrokken
Hoi Hanneke, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Almere. Fijne dag! ^A