Op dinsdag mailtje gekregen dat de bezorging wat langer zou gaan duren. Daarna via linkje moeten kijken (geen berichten meer via mail), en daar stond op 3 achtereenvolgende dagen dat de bezorging niet gelukt was (brievenbuspakket). Op vrijdag was het door de bus gegooid. Vraag me af waarom het een van de eerdere dagen niet door de bus gegooid is…
Hoi Josefa, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. ^A
In de mail staat dat er tussen 17:00 uur en 22:0p uur wordt geleverd. Ontvang ik een email dat het pakket om 15:22 uur is geleverd, alleen ze geven niet aan waar het is geleverd, maar niet bij mij thuis.
Hoi Bianca, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Bezorger was mooi op tijd En vriendelijk
Zie titel
Op donderdag zou het geleverd worden tussen 17.00 en 22.00. Wat wel een hele ruime periode is. Later vaak gekeken maar deze tijden bleven staan. Pas om 20.30 zag ik dat het niet meer geleverd zou worden. Pas de dag er op.
Hoi Jos, Onze excuses voor de vertraging. Bedankt dat je de tijd hebt genomen deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. Fijne dag! ^A
Stond dat het pakket geleverd was, maar ik heb niks ontvangen en ik was gewoon thuis. Geen briefje, niet in de brievenbus, niks.
Hoi Willianne, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Bol.com heeft ongevraagd een bestelling via avondbezorging verstuurd. In de avond ben ik nooit thuis, en je kan het bij Cycloon ook niet ophalen. Nu moet ik het artikel opnieuw bestellen en moet Cycloon het pakketje terugsturen. Wat een tijdverspilling en wat een flutbedrijf.
Hoi Tobias, Bedankt voor je review. Ik kan me voorstellen dat het laat is. We bezorgen tussen 17.00 en 22.00 uur, omdat we graag alle pakketten graag zo snel mogelijk bij de mensen willen afleveren. ^A
Goede informatie en op tijd bezorgd
Positieve ervaring. Vriendelijke bezorger
Bijna week gewacht op pakketje. Slechte communicatie op site staat in behandeling maar verder weinig info. Begrijpelijk als er weinig personeel is maar regel dan iets met de achterstand in pakketten.
Hoi Vincent, Bedankt voor je review. Mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Oegstgeest. Fijne dag! ^A
Mooi op tijd. Vriendelijke bezorger.
Ik had gevraagd om gebeld te worden, niet zonder reden. gelukkig is het pakket op een veilig adres afgeleverd. Een huis verder en ik had het niet ontvangen (een adres waar de politie wekelijks komt). Vandaar mijn verzoek om gebeld te kunnen worden ipv maar blind ergens af te leveren. Erg slordig al met al.
Goedemiddag, Dat is niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is verlopen. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Den Bosch en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst. ^A
Staat dat pakket geleverd is maar is dus niet zo. Niet in brievenbus, niet bij buren, niet afgeleverd.
Hoi Marlein, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Vriendelijke bezorger. Jammer dat de tijd niet wat nauwkeurig was en alleen in de avond kon verder prima
Ik word geacht van 17 - 22 uur beschikbaar te zijn. Dat de fietskoerier daadwerkelijk komt wordt niet bevestigd, evenmin dat hij toch morgen komt. Het tijdvak wordt ook niet nauwer gemaakt. Ik spreek als eenpersoonshouden. Daar zijn er veel van. Denk je nou echt dat ik het aanvaardbaar vind 2 dagen beschikbaar te zijn om 1 pakket in ontvangst te nemen?
Hoi Gerard, Ik kan mij goed voorstellen dat dit vervelend is, onze excuses voor het verloop! Ik zal er een notitie van maken. Fijne dag toegewenst. ^A
Pakket kon door de brievenbus makkelijk want ik was ziek
Heel aardig en kwam heel sociaal over top!
Netjes op tijd
We zijn gewoon thuis, er wordt niet aangebeld...maar het wordt door de brievenbus gepropt. Het past niet en hangt aan de buitenkant grotendeels naar buiten. Ik betaal keurig voor mijn bestelling en de bezorging, geen zin in beschadigde spullen omdat het teveel moeite is om aan te bellen!
Hoi Elsbeth, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Noordwijk. Mijn excuses voor het verloop! ^A
Wat ik als titel al schreef, keurig op tijd en altijd vriendelijk
op de fiets netjes bezorgd
Precies op aangegeven tijdstip hoorde ik het pakketje door de brievenbus gaan en zag de fietskoerier, in het groen met fietshelm (heel goed!) nog net opstappen. Groener en beter kan het niet, chapeau!!
Als tip zou ik u willen meegeven dat als u een pakket afleverd, er bij gemeld waar. Dit voorkomt dat je bij alle buren moet aanbellen om te kijken of zij jouw pakket hebben ontvangen.
Soepeltjes afgeleverd, met de fiets, dat is mooi!