Wederom top.
Fijn ,aardig en top op tijd!!!
Zoals aangegeven kreeg ik het pakket thuis bezorgd rond 20.16.
Pakket is niet bezitgd itt het berucht
Hoi Stephanie, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Jullie zijn beter met bezorgen
Keurig op tijd geleverd
Wordt gezegd pakketje ontvangen. Heb geen pakketje ontvangen.
Hoi Riky, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Jammer dat het drie dagen duurt, dat wist ik niet. Daardoor niet op tijd voor verjaardag. Verder prima!
Het is mijn eerste keer en mijn ervaring is heel goed. Ik ga zeker vaak een fietskoerier gebruiken.
precies zoals beloofd
Er stond dat het door de brievenbus bezorgd zou worden en ik was gewoon thuis. Toch hebben jullie het bij de buren afgegeven
Goedemiddag, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner. Mijn excuses voor de verwarrende communicatie. ^A
Er is niet aangebeld en mijn pakketje is niet geleverd, terwijl er staat dat het wel is geleverd. Belachelijk
Hoi Esra, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Correct, en vriendelijk
Snelle en nette levering Tijdstip levering oke
Post of pakket: ik vind het altijd in keurige staat terug in mijn brievenbus. Als een pakket afgeleverd wordt aan de voordeur, dan is dat altijd met een vriendelijke groet!
Correcte afhandeling.
Er werd netjes aangeklopt, de bel doet het niet. De fietskoerier had nog tijd voor een kort babbeltje, en bij het weggaan zag ik dat hij zijn fiets netjes had geparkeerd. Al met al, zeer tevreden over de bezorging
Nooit problemen gehad
Uitstekend bezorgd door de fietskoerier. Pakket is te volgen en er zijn mogelijkheden om het op een ander moment te laten bezorgen
Op 24 maart werd mijn bestelling van Shampoo Bars bezorgd door een bezorger van Cycloon. Dat ging heel vriendelijk en vlot!
Na de gemaakte bestelling kon ik de levering goed volgen en werd het pakket op de gewenste dag heel snel thuis bezorgd.
Ik krijg een bericht over dat mijn pakket is bezorgd, maar dat is het niet.
Hoi Klaartje, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Altijd gaat het fout.ik heb niets ontvangen.mijn trac is FKSOXNCE10KM Mijn naam is hj boekaar-Becks Kraneweg 1 _ 2 Groningen. Hij is niet bezorgd
Hoi Henny, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A