Bedankt voor het goed op tijd bezorgen en voor de mail om je op de hoogte te houden.
Prima service ondanks het slechte weer.
Jaaa doen!!
Ik heb net een berichtje gekregen dat mijn pakket is bezorgd. Ik ben echter niet thuis. Ik wist ook niet dat mijn pakket bezorgd zou worden, anders was ik er wel voor thuis gebleven. Er staat alleen dat het is bezorgd op mijn thuisadres, niet waar. Er staat niet bij dat het bij de buren is bezorgd. Ik ben nu bang dat het voor m'n deur staat. In dat geval hoop ik dat het er maandag nog staat, want dan ben ik weer thuis. Dit voelt niet fijn! en vind ik niet netjes. Vandaar dat ik ook niet tevreden ben.
Hoi Sarena, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Milieu vriendelijk
Tussentijds goed geïnformeerd en volgens afspraak geleverd
Heel goede vriendelijke bezorger netjes aan de deur.
Tevreden
Toppie!
Erg prettig dat mijn pakket ruim op tijd kwam (aangegeven: tussen 17 en 22 uur)! Aardige jongeman. Bedankt!
Fijne, duidelijke communicatie betr. de bezorging maar vooral GROEN! :)
Vanavond stond de bezorger aan de deur met mijn pakketje. Vriendelijke man, grote glimlach, stralende ogen. De rust zelve. Hij vertelde dat hij een pakketje had voor Ilse. Leuk vrolijk contact. Maakt echt wel verschil! Mijn complimenten!
Ik heb een langdurige correspondentie met de Koffiejongens omdat de bezorging nooit klopte. Ik heb dan ook het abonnement opgezegd. Omdat in een hernieuwd contact mij werd verzekerd dat het nu echt zou gaan lukken heb ik opnieuw besteld: het pakje komt echt door de deur! Gelukkig was ik vandaag thuis, er werd aangebeld. Ik liet zien dat het pakje ( inderdaad met enige moeite) door de brievenbus ging. De koerier leek beledigd: dat doet Cycloon niet ! Wat nou als ik over 2 w niet thuis ben?
Hoi Peter, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt ^A
De koerier heeft het pakket niet bij de deur van het appartement afgeleverd. Toen ik beneden naar de begane grond van het gebouw kwam, waren er 2 pakketen van Bol.com geleverd door cycloon, maar niet de mijne van Zara. Dus ik heb mijn pakket niet ontvangen.
Hoi Kseniia, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Duidelijk en snel, vriendelijk. Vooral heel fijn dat het s avonds kan!
Duurzame variant van bezorgdienst. Prima, al hoeft van mij die extreme snelheid niet persé.
Snelle levering en vriendelijke bezorger.
Voor de zekerheid mijn telefoonnummer achtergelaten zodat de bezorger kon bellen voor bezorging. Dit deed hij waardoor ik erachter kwam dat hij het pakket bij de ‘buren’ in een andere straat had achter gelaten. Na het terug bellen heeft hij dit hersteld. Echter als ik niet terug had gebeld was het pakket nu kwijt geweest. Wel super klantenservice die vooraf aan de bezorging een adres wijziging heeft kunnen doorvoeren.
Hoi Mireille, wat vervelend dat de koerier het pakket verkeerd bezorgd heeft. Wel fijn om te horen dat het achteraf allemaal goed gekomen is. We zullen Tilburg op de hoogte brengen van je bericht, zodat er beter opgelet wordt waar pakketten bezorgd worden. Onze excuses hiervoor. ^I
Pakket gewoon voor de deur gelegd in de regen.
Hoi Amber, wat vervelend om te horen dat jou pakket buiten in de regen is achtergelaten. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Om uit te zoeken welke koerier hier verantwoordelijk voor is zouden we graag de track and trace code van jou pakket ontvangen. Op die manier kan de koerier hier op aangesproken worden . Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere werkdag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Na drie dagen wachten kwam het pakketje midden op de dag ipv de avond
Hoi Evalien, wat vervelend om te horen dat de service niet naar wens is. Om uit te zoeken wat er gebeurd is ontvangen we graag de track and trace code van je pakket. Zou je hiervoor contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere werkdag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Heel goed. Je wordt keurig op de hoogte gehouden. Klimaatvriendelijke bezorging. Geweldig.
Optijd en top
Helaas na een fout in sorteer centrum pakket pakket weer te laat geleverd. Dat moeten ze toch eens oppakken om de service te verbeteren
Er staat op de website dat het pakket is aangekomen. Dat is helemaal niet waar. Het is er niet en heb het nodig
Hoi Emily, wat vervelend dat jij jou pakket nog niet in ontvangst hebt mogen nemen. Om dit voor je uit te zoeken, wil ik je vragen contact op willen nemen met de klantenservice. Onze medewerkers zijn iedere werkdag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Ik ben zeer tevreden met de bezorgservice van Cycloon. Wat een geweldige en efficiënte bezorgmethode! Zo mooi dat mensen fietsen gebruiken voor de koerier! Makkelijk met Cycloon pakketen te ontvangen of afspraken te maken voor bezorgingen of retours. Het is waarlijk geniaal! Bovendien, hoef ik niet eens ergens naartoe om een retour in te leveren, Cyclon komt langs naar jou en klaar is Kees. Zo comfortabel en aangenaam is dat! Ik ben dankbaar en zal Cycloon graag aanbevelen!