Positief. Beter voor t milieu!!
Veel eerder bezorgd en ik had aangegeven of ze mij wilde bellen niet gebeurd. Het principe is top . Aardige bezorgers het zou alleen fijn zijn dat er gebeurd wat er aangegeven wordt
Goedenavond P, Vervelend om te horen. We gaan er mee bezig. Hopelijk gaat dit in de toekomst goed! ^C
Keurig op tijd, lief meisje, die koerier
Komen op random tijdstip, geen relatie tot track en change gegevens
Goedenavond T, Jammer op te horen. We nemen het mee naar de hub! Bedankt voor je feedback. ^C
Super vriendelijk ook als het met bakken uit de lucht valt en optijd
Pakket netjes afgeleverd met de fiets
Ik kreeg een bericht in de bus waarop stond: Zorg voortaan dat je thuis bent. Dat vind ik geen.pretiige reactie. Ik wist een halve dag van te voren de bezorgtijd en ik heb nog geprobeerd om de bezorgtijd te wijzigen..wat niet lukt .. Ik vind deze reactie zeer onvriendelijk, onbeleefd en niet professioneel.
Hoi Geesken, Wat vervelend dat de bezorging van je pakket op deze manier is verlopen. Ik wil graag voor je uitzoeken hoe deze situatie is ontstaan. Onze medewerkers van de klantenservice willen je hier graag bij helpen. Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Heel handig voor mij die acht tot five door de week werkt.
vriendelijke jonge en op tijd
Heel brede bezorgingstijden, waardoor je er geen rekening mee kan houden. Daarnaast was de bezorger niet erg vriendelijk. Kon er helaas ook geen extra bezorg instructies bij noteren.
Hoi Lisa, Dat is niet de bedoeling, mijn excuses voor deze situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. Fijne dag! ^A
Zit ook niet in de brievenbus zoals gewoonlijk..??
Hoi Merian, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Pakje kwam volledig nat, doorweekt en kapot aan. Incl de kleding die erin zat. Was echt verschrikkelijk. Ik heb er foto’s van gemaakt. De doos verpulverde in je handen. Bleef niets van over
Hoi Merlijn, Dat is heel vervelend om te lezen, allereerst mijn excuses voor deze vervelende situatie. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Dan kunnen we de situatie bespreken en kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Supersnel. Afspraak was tussen 17.00 en 22 00. Ruim.op tijd geleverd. Goede snelle en vriendelijke service. Top
Veel eerder dan gedacht!! Aardige vent
Leuk dat het milieuvriendelijk is bezorgd!
Bezorging binnen de afgesproken tijd
Reeds benoemd in titel
Geen negatieve punten. Op tijd en fietsend bezorgen is top!
Het pakketje zat helemaal verfrommeld in de brievenbus!!.
Hoi Wanita, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Leiden en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst. ^A
Snel vriendelijk
stil en snel en schoon
Ondanks het slechte weer op de fiets, zijn de bezorgers vrolijk en vriendelijk.
Snelle service en aardige bezorger, zelfs in de regen!
De bezorger was vriendelijk en correct op tijd