Fijn bezorgd!!
Snel en efficient!
Ik heb twee maal mail ontvangen dat de bezorger was langs geweest maar geen bel gehoord. Terwijl ik echt thuis was. Daarnaast zijn jullie alle 3 de keren veel eerder langsgekomen dan in de email en online tijdsvak werd aangegeven. Erg verwarrend
Hoi Lichelle, Bedankt voor je bericht. Als we veel pakketten hebben, proberen we de pakketten soms ook overdag af te leveren als we in de buurt van uw huis zijn. Dit om verdere vertragingen te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat het verwarrend is, mijn excuses voor het ongemak. ^A
Helaas werd de bezorging uitgesteld en op een ander tijdstip dan volgens de email afgeleverd. Het werd echter helemaal niet afgeleverd. Wat is er dan gebeurd met mijn betaalde pakket?
Hoi Helen, Bedankt voor je bericht. Als we veel pakketten hebben, proberen we de pakketten soms ook overdag af te leveren als we in de buurt van uw huis zijn. Dit om verdere vertragingen te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat het verwarrend is, mijn excuses voor het ongemak. Mochten wij je kunnen helpen met vragen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Titel zegt het al, was verder ook een spontaan persoon dus ik ben zeer tevreden.
zie boven (ik geef eigenlijk nooit een 10, maar in dit geval mijn eigen regel opengebroken)
Duurzame bezorging
Het is 3 weken geleden dat ik het bericht kreef, we hebben het pakketje aan de bezorger afgegeven. Ondertussen had ik al contact gehad met de verkoper en aangegeven dat mijn pakket niet is aangekomen. Intussen hadden ze me al van een nieuw Otem voorzien dat door jullie vorige week binnen 1 dag was bezorgt. Deze kwam als verrassing alsnog maar dan wel 3 wkn te laat
Hoi Läslo, Wat vervelend dat de bezorging van je pakket op deze manier is verlopen. Ik wil graag voor je uitzoeken hoe deze situatie is ontstaan. Onze medewerkers van de klantenservice willen je hier graag bij helpen. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Mijn pakket zou vr bezorgd worden en kwam uiteindelijk op di avond zonder voorbericht, dus geluk dat ik thuis was.
Hoi Kim, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Snelle verzorging en aardige bezorger en fijn dat het ook zo kan ipv met de auto
Gemakkelijk besteld, snelle bezorging. Keurig ingepakt met een leuk kaartje. Bezorging per fiets. Ook nog eens zonder co2 uitstoot door een auto. Netjes, hoor.
Pakket zat netjes in de brievenbus
Kwam net terug van trainen en zag de bezorger aan komen fietsen dus ik had me pakketje al snel
Fijne bezorging.
Gewoon goed en op tijd geleverd.
Snel bezorgd!
Snelle levering en op tijd.
Communicatie 1: Op vrijdag 31 maart via de site terug te vinden dat het pakketje geleverd zou worden. Tussen 18:00 en 22:00 uur. Geen pakketje gekregen, maar ook geen uitleg of aanpassing van de gegevens op de site. Volgende dag stond er ineens: levering onbekend. Communicatie 2: Er werd netjes aangebeld. Vervolgens fietskoerier via intercom proberen te vertellen dat hij naar binnen moest en daar nogmaals moest bellen. Jammer dan.... hij spreekt geen Nederlands!!!!!!! Nederlandse bestelling, Nederlandse "vervoerder" en dan geen Nederlands spreken.....
Hoi Gerard, bedankt voor je feedback. We willen graag met je mee kijken waarom jou pakket vertraging opgelopen heeft. Wil je contact opnemen met onze klantenservice? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Aardige jonge man.,helemaal 2023! Save a planet!
Milieuvriendelijke bezorging daar ga ik voor. Het was ook nogeens snel en vriendelijk. Het sociale karakter van Cycloon spreekt me aan.
Jullie zeggen dat je tussen 17.00 uur en 22.00 uur komt. Perfect. Ik werk overdag zou mooi uitkomen Vervolgens ben je er om 12.00. logisch dat ik niet thuis was. Kan nu vervolgens naar de buren Bovendien was er aangegeven dat het pakket door de brievenbus kon, dus waarom niet gedaan?
Hoi Erik Jan, al met al kan ik begrijpen dat je niet tevreden bent met de bezorging van jou. Om uit te zoeken waarom jou pakket bij jou buren geleverd is en waarom deze overdag is aangeboden, mag je contact met onze klantenservice opnemen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Mijn pakketjes komen altijd op tijd aan, vaak zelfs te vroeg! Nooit schade meegemaakt en ook vind ik de communicatie ideaal, happy customer! :)
Dom systeem, moet een hele avond thuisblijven voor een retourzending
Hoi Lars, bedankt voor je review. We bergrijpen dat het tijdvak wat aan de lange kant is, we kunnen op de dag van de afspraak altijd even voor je kijken of we een tijdsindicatie kunnen geven. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Prettige ervaring. Aardige vent!