slecht

pakket is zonder aanbellen bij de voordeur geplaatst,

Verkeerd bezorgd

Op het pakket staat duidelijk t/o nr. 84 en ook nog aan boord. Dus moet het een schip zijn en kan het niet een huis zijn. Dus geen bestellingen meer bij H & M, want ik wil niet dat mijn overburen onnodig lastig gevallen worden.

Komt niet op beloofde tijd.

Beste, het pakket zou donderdag tot 10 uur ‘s avonds bezorgd worden . Maar dit is niet gebeurd . Wij zijn vrijdag om 1:00 uur ‘s middags Weggegaan voor het weekend . Ik ben dus nu niet thuis en begrijp niet hoe het nu wel bezorgd zou kunnen zijn. Als het bij de buren is Zou dit in dit bericht moeten staan . Ik ben wel heel blij met fietsbezorging, maar bezorg informatie moet wel kloppen. Met vriendelijke groet, Suzanne Schmidt

Snelle en nette bezorgers chapeau!

Al meerdere keren iets bezorgd met medewerkers cycloon, hele fijne ervaring, de medewerkers zijn altijd op tijd en leveren netjes de bestelde artikelen, fijne ervaring hiermee!

Uitstekende bezorging!

Ik hoop dat Cycloon meer gaat bezorgen in Breda voor bedrijven. Dit bedrijf is echt top! Pakket wordt aan de deur gebracht door een vriendelijke fietskoerier, dus niet ergens in een hal gedumpt zoals andere!

Delivery times past 8 pm are very undesirable.

The delivery happened around 21:30. I actually had to wake up.

Beste manier van bezorgen

Dit zouden meer bedrijven (en klnten) moeten doen.

Pakket voor de deur gezet

Pakket is voor de deur gezet. Er was niemand thuis. Pakket heeft een uur voor de deur gelegen. Echt belachelijk

Vriendelijke bezorger die keurig en netjes op tijd kwam

Efficiënte en spoedige bezorging. En emissievrij!

Uitstekende service!

Pakket gewoon bij de voordeur achtergelaten

Pakket zou komen tussen 17 en 22 uur. Om 16:55 werd ik door mijn hond gealarmeerd dat er iemand aangebeld had. Toen ik de voordeur open deed stond het pakket op de stoep en was er geen bezorger te bekennen. Note: het pakket was aangetekend verzonden. Dat houdt toch in dat de ontvanger er voor moet tekenen?

Als de fietser een bijpassende beloning krijgt, is dit een mooie bezorgdienst voor het fijnmazige werk.

Degelijk verpakt en vlot bezorgd

Uitstekend verpakt en bezorgd op aangegeven tijdstip

Keurig

Niet bezorgd!!

Volgens een bericht is het pakketje drie dagen! Te laat bezorgd in de brievenbus. Misschien idd in een brievenbus, maar niet die van mij.

Stipt en groen

Vaker doen

Volgens afspraak (Op tijd) bezorgd

Meer valt er niet over te zeggen

Goede communicatie wat betreft tijdsvak, ga zo door! Fijn weekend.

Raar!!

Jullie geven aan in de mail dat je op vrijdag komt om het pakketje af te leveren en zonder melding staan jullie de donderdagmiddag er voor, voor de deur om pakketje af te leveren.

Snel en op tijd

Snel en op tijd en vriendelijke bezorger

Normaal goede ervaring nu niet

Normaal heb ik een goede ervaring, nu alleen niet. Er wordt gezegd dat mijn pakket bezorgt is, alleen het is niet bij mij in de brievenbus gedaan. Ik ben heel benieuwd waar mijn pakket gebleven is. Ik weet niet maar zou graag een reactie willen. [email protected]

Alles prima

Vriendelijk en netjes

Pakket niet bezorgd

Eerst wordt de bezorging op het laatste moment geannuleerd. Twee dagen later alsnog ingepland. Dan krijg ik de melding dat we niet thuis waren, terwijl we gewoon thuis waren en zaten te wachten. Vervolgens zou het pakket twee dagen later bezorgd worden en komt de melding dat het bezorgd zou zijn, maar hebben we het pakket niet gekregen. Terwijl we weer gewoon thuis waren. Bizarre gang van zaken en heb ik het pakket nog steeds niet. Volgens de site moet ik nu twee dagen wachten omdat het wellicht alsnog komt…

onduidelijke berichten en pakket onvondbaar

Allereerst was mijn pakket als brievenbuspakketje gekwalificeerd en hoefde ik dus niet thuis te blijven. Vervolgens kwam er bericht dat men mij gemist had. Dus blijkbaar kon het niet door de brievenbus? Lijkt me sterk want is redelijk groot. Daarna bericht dat men maandag langs zou komen, nog steeds voor een brievenbuspakketje. Ik kon ook verder geen andere mogelijkheid aangeven. Als laatste dan het bericht dat pakketje bezorgd was. Er zat echter geen pakket in de brievenbus, en ook geen bericht waar het dan wel bezorgd was. Navragen bij directe buren leverde ook niks op. En dan bij de FAQs lezen dat ik dan maar contact op moet nemen met de winkel waar het vandaan komt. Zal ik zeker doen met het verzoek een andere, betere bezorger te kiezen voortaan.

Floresstraat 9

8022AD Zwolle

Over Cycloon

Wij zijn die groene en sociale bezorgexpert. We halen en bezorgen post en pakketten door heel Nederland: snel, duurzaam en sociaal. Wij hebben het grootste fietskoeriernetwerk ter wereld, waarmee wij de veiligste en schoonste keuze zijn als het gaat om pakketbezorging in de stad. Daarnaast werken in onze organisatie veel mensen met een voormalig afstand tot de arbeidsmarkt. Die nu gewoon post ophalen, verzendklaar maken en bezorgen. Hiermee zijn wij één van de grootste sociale werkgevers van Nederland. Steeds meer mensen kiezen voor Cycloon, omdat wij laten zien dat de bezorgmarkt socialer en duurzamer kan.