Er staat bezorgd? Ik heb niks ontvangen, was ook niet thuis. Ook geen gemist briefje ontvangen. Weet op dit moment ook niet waar mijn pakket is, of bij welke buren het is bezorgd ? Staat ook nergens bij? Graag wil ik hier zsm bericht op terug, omdat mijn pakketje een cadeau is. Mvg Gizem
Hoi Gizem, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Geen blokkade in de straat! Door stoppende leverancier busjes. Maar heerlijk een frisse kop op de fiets die een pakketje aflevert wat zorgvuldig verpakt is, in een doos die precies groot genoeg is!
Leuke nette meid die kwam bezorgen dat maakt het nog leuker je pakketje in ontvangst te nemen
Ik krijg een mailtje dat het pakketje bezorgd is. Niets in de brievenbus. Bezorger is nog in de straat. Had alleen op Google map gekeken en niet naar huisnummer. Heeft het zomaar ergens afgegeven. Heeft het pakketje op mijn verzoek daar opgehaald. Inmiddels is het pakketje in mijn bezit.
Hoi Je, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt ^A
Mijn pakket is niet ontvangen ondanks dat er staat van wel.
Hoi Simone, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Milieu vriendelijk bezorgd door een sympathieke fietskoerier ... hier word ik blij van!
Pakketje bij compleet verkeerd adres afgeleverd, stond aangegeven als “bezorgd op juiste adres”. Zat ook voor het raam te wachten op bezorger, dus was gewoon thuis. Zelf buurt rond moeten gaan om pakketje te vinden.
Hoi, wat vervelend om te horen dat jou pakket niet correct bezorgd is. Om er achter te komen welke koerier hier verantwoordelijk voor is en hem/haar hier op te wijzen, ontvangen we graag de track and trace code van jou pakket. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Vriendelijke jongeman maar mijn verzoek werd niet opgepakt. Niet zijn schuld want sprak geen Nederlands. Onhandig dat de bezorger niet een translate functie heeft in zijn device zodat hij dit kon begrijpen. Puntje van aandacht voor Cycloon :).
Hoi Onur, bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons deze feedback te geven!
Ik was net de ene broek aan het passen en constateerde dat die net krap zat,(misschien ook fietskoerier worden...) blij dat de koerier op dat moment op de bel drukte!
Bezorger, op tijd en vriendelijk. Dank U
... iets van negatieve kritiek te geven op Cycloon en vooral met betrekking tot hun fietsende bezorgers. De planning is perfect, dat wil zeggen ze bezorgen exact zoals ze beloven (heb ik meermalen kunnen constateren), de info per e-mail vooraf en na bezorging is duidelijk en uiteraard is de manier van bezorgen, per fiets, DE manier om duurzaam en verantwoord te werken. Veel dank daarvoor!!
Zeer vriendelijke bezorger. Bedankt!
Mijn pakket is nooit afgeleverd. Na een “onderzoek” geven ze aan dat het bij de buren afgeleverd is. Bij de buren gecontroleerd en die geven aan niks te hebben ontvangen. Voor de rest kan er niks meer voor mij worden betekent. Ik vind dit heeel onprofessioneel en onverantwoord. Nu ben ik mijn geld en mijn pakket kwijt!
Hoi, wat vervelend om te horen dat uit het onderzoek niet naar voren is gekomen waar jou pakket bezorgd is. Heb je hierover al contact gezocht met de afzender van jou pakket? Hopelijk komt het pakket alsnog snel boven water. Onze excuses voor het ongemak.
Mijn pakketje was bezorgd, maar ik was niet thuis. De buren hadden het ook niet. De dag erna gooide ik een vuilniszak in de containerbak buiten, zie ik daar toevallig het pakketje in liggen! Belachelijk!!
Hoi Lonneke, dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses hiervoor. Om uit te kunnen zoeken welke koerier hier verantwoordelijk voor is zodat hij/zij hier op aangesproken kan worden, zouden we graag de track and trace code van jou pakket ontvangen, Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^I
Op tijd en zoals aangegeven in mijn brievenbus!
Zie mijn reactie in een zin
Netjes afgeleverd top !
Tot twee keer toe heeft desbetreffende bezorger niet bij mij aangebeld. Na gisteren voor het eerst te zijn geweest en ik de mail die jullie hebben verzonden ontving dat de bezorger mij helaas niet thuis aantrof was ik daaroverzeer verbouwereerd Ik ben de hele dag/ avond thuis geweest. Dus dacht. Misschien heeft hij bij het onjuiste adres aangebeld. Daarom heb ik op via jullie verstuurde berichtje gereageerd dat mijn bel het niet doet. Ik dacht dan belt hij in ieder geval aan en kan ik hem vertellen dat hij bij het onjuiste adres staat. Ik was dus vanavond wederom de hele avond thuis. (Zelfs de deurbel nog gecheckt) en heb de hele tijd mijn telefoon gecheckt en bij mij gehouden in het geval de bezorger zou bellen. Wederom heeft er niemand bij mij aangebeld. Ik ben niet gebeld, maar warempel ligt het paket in de centrale hal waar andere bewoners van dit pand het pakket zou mee kunnen nemen. Er is dus gewoon willekeurig ergens aangebeld zodat de centrale deur open zou gaan en het pakket is gelijk achter de deur neergelegt. Heel raar alemaal, mijn naam staat net als die van andere bewoners op de voordeur met daarnaast de bel waarop gedrukt moet worden. Dus mijn conclusie… aub bezorger ga je werk doen en waar je salaris voor uitbetaald. Vind jij je werk niet leuk. Ga aub wat anders doen wat je wel leuk vind. Daarnaast geef jij ook het bedrijf waarvoor je werkt een slechtje naam. Ik hoop dat jij je dag niet had. Vandaar de beoordeling slecht. Groet, Peter Mellens
Hoi Peter, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt ^A
Heel vriendelijke fietskoerier, snelle service.
Vriendelijke bezorger. Mooi op tijd.
On de middag bezorgd ipv in de avond zoals was aangegeven
Hoi Frooders, Bedankt voor je bericht. Als we veel pakketten hebben, proberen we de pakketten soms ook overdag af te leveren als we in de buurt van uw huis zijn. Dit om verdere vertragingen te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat het verwarrend is, mijn excuses voor het ongemak. ^A
Vandaag weer eens een pakketje ontvangen van de bikkels van Cycloon. Netjes en altijd vriendelijk werd het afgegeven. Door weer en wind zulke bezorgingen doen, vind ik echt: petje af!
Op tijd vriendelijk
Ik heb alleen vooraf geen mail gekregen wanneer ze het af zouden geven. Dus het was een verrassing toen ze aan de deur kwamen. Gelukkig was ik thuis. Op het pakket stond dat het door de brievenbus kon.