Prima bezorger

Erg vriendelijk en goed bezig.

Nette aflevering

Vriendelijke knul/man Pakket netjes afgeleverd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Keurig op tijd, vriendelijke bezorger

Vlotte levering, aardige bezorger

aangegeven tijd frame klopte, kreeg keurig bericht dat bezorger onderweg was. Levering tussen 18:00 en 22:00, stond om 18.45 op de stoep. Aardige bezorger

Super!

Snelle vriendelijke klimaatneutrale bezorging Top!

Tevreden

Mooi op tijd en een vriendelijke bezorger!

Bijna goed

Zoals meerdere bezorgers( jullie zijn dus niet de eerste) bij mijn buren bezorgd op nummer 265 A ipv 265. Uiteraard was ik gewoon thuis. De A wordt heel snel over het hoofd gezien ondanks dat het toch echt groot staat aangeven.

Perfect!

Altijd vriendelijke bezorgers

Heerlijk zo een vriendelijke fietsende bezorger ! Ik hoop dat ze niet met grote haast moeten bezorgen zodat ze veilig kunnen blijven fietsen!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Waardeloos, volgens de site bezorgd maar geen pakket ontvangen.

Volgens de site zou mijn pakket om 22.03 afgeleverd zijn, maar nooit een bezorger of pakket gezien. Klantenservice alleen van 9 tot 17 bereikbaar, wat niet handig is als er tot 22.00 'service' geleverd zou moeten worden

Niet binnen gekregen

K krijg wel dood leuk en e mail met je bestelling is afgeleverd 14 april Tjalkstraat 4c Kijk ik in de brievenbus zit er helemaal niks in bel ik jullie vervolgens zijn jullie ook nog is niet bereikbaar dus moet ik wachten tot maandag terwijl het een cadeau voor iemand was !

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakje lag buiten ipv door de brievenbus

Gelukkig is het niet ontdekt door derden, maar vind t vreemd om t pakketje wat door de brievenbus past buiten naast de deur te vinden.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

punctueel en zonder kapsones: fietskoerier

ze zijn er altijd binnen het tijdvak dat per mail was doorgegeven.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Houdt niet aan de afspraak

Ik had aangegeven dat ik gebeld wilde worden bij levering Ipv aanbellen. Dat heeft de bezorger niet gedaan. de bezorger heeft mijn pakket bij de buren afgeleverd zonder mij vooraf te bellen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ik heb mijn pakket niet ontvangen terwijl er staat dat die bezorgd.

Ten eerste is mijn pakket er niet terwijl ik vandaag nodig heb en ten tweede is die verdwenen want ik heb geen briefje in brievenbus ontvangen met waar die wel is. En ik wil vandaag de klantenservice bellen die zijn niet bereikbaar dus ik kan vandaag op zaterdag dan ook geen klacht indienen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Verkreukeld pakje wat uit de brievenbus stak

Mijn pakje ( een mooi boek) zou maandag bezorgd worden. Op vrijdag zag ik in mijn mailbox dat het pakje al bezorgd was! Ik was gewoon thuis en had daar niets van gemerkt. Op zoek naar het pakje vond ik het half uit de brievenbus stekend. Het was in de brievenbus ( die staat bij ons aan de weg) gepropt en het kostte mij moeite om eruit te halen. Het pakje was beschadigd en het boek wat erin zat, ook. Gelukkig regende het niet, anders was het nog nat geworden.. Ik vind dit geen manier van bezorgen en vooral geen manier van met iemands spullen omgaan.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

I got an email saying that my parcel has been delivered but I didn't received it.

If you put it to my neighbors, please email me or leave a note.

• Would you recommend us? No
  • What is your experience about? Delivery of Cycloon

Prima netjes gebeld zoals aangegeven

Prima netjes gebeld zoals aangegeven. Vriendelijk en beleeft.

Pakket nooit ontvangen

Mijn pakket zou bij mij afgeleverd zijn wat nooit het geval is geweest

Altijd vriendelijke fietsers

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Netjes tot aan de deur bezorgd

Netjes tot aan de deur bezorgd . Zoals het hoort . Wij wonen in een appartement en post nl doet vaak niet de moeite om naar boven te komen waardoor pakketjes vaak niet juist aankomen . Bij jullie super geregeld. Top

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Netjes op tijd afgeleverd.

Netjes op tijd afgeleverd en goed te volgen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

uitstekende levering en prima timing!!

Vriendelijke bezorgers

Nette bezorging. Alleen jammer dat het pas na 16.00 uur bezorgd wordt tot 22.00 uur dat is voor mij te laat

Niets op aan te merken!

Ik was zeer verrast dat het per fiets werd bezorgd, heel blij mee!!