Verkeerd bezorgd!!!

Jullie moesten het bezorgen op GOGELSTRAAT nr.4. Vervolgens willen jullie bezorgen op VAN SLINGERLANDSTRAAT nr.4 Wat om de hoek is. Om daar achter te komen dat daar niemand thuis is…. Daar een kaartje in de bus gegooid dat het afgegeven is bij nr.2 (om de hoek) wat dus Gogelstraat nr2 is en naast Gogelstraat nr.4 is. Hoe dan???? Gelukkig hebben we een fijne buurman die de pakketjes heeft ophaald bij nr2 en daarnaast bij ons heeft afgegeven.

Slecht

Ik Heb mijn pakketje voor de voordeur op de stoep getroffen toen ik thuis kwam. Het pakketje had zo gestolen kunnen worden.

Super mooie dienst!

Ik ben erg tevreden over de service die ik heb gekregen. Ten eerste wil ik graag vermelden dat de bezorging op tijd was. Ik kreeg een berichtje dat mijn pakketje onderweg was en de bezorger stond op het afgesproken tijdstip voor mijn deur. Dit was erg prettig, omdat ik hierdoor niet de hele dag thuis hoefde te blijven wachten. Verder was de bezorger ook erg vriendelijk Ik waardeerde zijn vriendelijkheid en professionaliteit. Toch zou het nog fijner zijn als ik een wat specifieker tijdstip had gekregen voor de bezorging. Ik begrijp dat dit niet altijd mogelijk is, maar het zou handig zijn om te weten wanneer ik precies mijn pakketje kan verwachten, zodat ik mijn avond beter kan indelen. Al met al was ik erg tevreden over de bezorging en ik zou deze service zeker aanraden aan anderen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Instructies niet nageleefd en kwam op andere dag dan aangekondigd

Had gevraagd om niet aan te bellen, maar er werd keihard aangebeld. De bezorger kwam op een andere dag dan werd aangekondigd (weliswaar een dag eerder, maar jullie informatie klopt dus gewoon niet).

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Netjes en op tijd bezorgd!

Netjes en op tijd bezorgd

Snelle en goede bezorging

Snelle en goede bezorging

Prima service helemaal gericht op bewustzijn mileu en mens

Prima service helemaal gericht op bewustzijn mileu en mens

Verkeerde pakket bezorgd

Verkeerde pakket

Gewoon perfect

Was de eerste keer met jullie maar zeker geen klagen

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Snelle en vriendelijke bezorging

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Onbehouwen niet oplettende postbezorger

Slecht, de meneer rost t pakket met brute kracht door de brievenbus, sloopt daarbij de tochtstrip. Wordt direct aangesproken door mijn man en reageert vol onbegrip en zonder sorry te zeggen. Onbeschoft en brievenbuspakketten passen niet altijd in de brievenbus, zo nu ook niet. Beetje inzicht in wat wel en niet kan, zou handig zijn als bezorger. Heb dit nog nooit meegemaakt, normaal wordt er gewoon aangebeld, had in dit geval ook tijd gescheeld, omdat we in de gang stonden.

Afspraak is afspraak

Prima in het aangegeven tijdslot bezorgd

Met een vertraging van 3 dagen goed aangekomen

Pakketje is goed aangekomen. Minpunten zijn de opgelopen vertraging van 3 dagen en het tijdvak wat vrij ruim is aangegeven. Verder geen klachten en bezorger heeft mijn bezorginstructie (kapotte bel) goed gevolgd.

Keurige communicatie en nette levering

Keurige communicatie en nette levering

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

DRAMA:Zoveelste keer verkeerd adres bezorgd!!!!

Ik heb weer een bericht met bezorgd maar geen pakket

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Op tijd bezorgt en vriendelijke bezorger!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Niet bezorgd opgemelde tijd.

Als ik een pakketje bezorgd krijg door Cycloon, blijf ik daarvoor thuis. Jammer van de onterecht verstuurde mededeling.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ik was ten eerste gewoon thuis en ten tweede is het pakketje niet bezorgd bij de buren

Om half 8 krijg ik een email dat pakketje bij de buren op nr 18 is bezorgd. Ik zat gewoon op de bank en er is niemand aan de deur geweest. Om 19.34 ben ik naar de buren op nr. 18 gegaan en op nr. 22 gegaan. Niemand heeft pakketje in ontvangst genomen. Pakketje is nog steeds spoorloos

Perfect geleverd

Op tijd en fijn met de fiets. Bedankt!

Zoals beloofd.

Goede en snelle bezorging.

Goed! Koerier wel 75 min te vroeg

Prima ervaring

Zeer slecht

Het pakket is afgeven bij de buren maar er staat niet bij op welk nummer? Ik kan het pakket dus nu niet ophalen.

Altijd erg tevreden!

Altijd vriendelijke bezorgers helemaal top

goed bezorgd

goed bezorgd