Prima afgeleverd, vriendelijke bezorger

Prima service vriendelijke bezorger ondanks het slechte weer.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Zeer snel en zeer vriendelijke jongeman.

Zie boven

geweldig

leuke ervaring, aardige koerier, had het weer niet mee met die regen

netjes

leuk beschaafd personeel

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ondanks hoosbui werd pakketje in de beste staat gebracht.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket gewoon buiten de deur neergelegd

Omdat ik niet aanwezig was, werd mijn pakket gewoon in de portiek neergelegd, op de openbare trap, buiten mijn voordeur, waar iedere voorbijganger het had kunnen meenemen. Geen briefje in mijn brievenbus, niets. Het is dat de buurvrouw het pakket zag liggen, anders was ik het kwijt geweest. Slechte manier van bezorgen.

Altijd fijn

Goede communicatie, goed verzorgd

Pakket niet bezorgd

Track en trace geeft aan dat pakket is bezorgd. Echter geen pakket ontvangen. Klantenservice onbereikbaar. Om 2030 gebeld en bericht dat klantenservice bereikbaar is van ma-vr van 900-2200 uur. Hoe kan dit? Ook de klantenservice link op de website werkt niet goed. Deze verwijst door naar een pagina voor zakelijke klanten.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Het is uiteindelijk toch goed gekomen

Voorop gesteld, helemaal tof, met de fiets. Maar de bezorger heeft eerst het verkeerde pakje afgegeven bij de buren, die op 238 wonen, niet zoals vermeld op 2388. Uiteindelijk wel hersteld. Beginners fouten, meer niet. Succes verder. Groetjes Ton.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Keurig netjes afgeleverd door een vriendelijke jongeman!

Het pakketje is keurig netjes afgeleverd door een vriendelijke jongeman!

Werd ik blij van

De frisse jongeman van de fietskoerier bracht uiterst vriendelijk mijn pakketje. Hij had er zin in en daar werd ik blij van

Monika

Very kind boy, thanks

Perfecte bezorging

Pakketje op tijd en in perfecte staat ontvangen. Bezorgd door een zeer vriendelijk fietsheld.

Prima!

Netjes op tijd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Netjes op tijd en een vriendelijke bezorger.

Netjes op tijd en een vriendelijke bezorger.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Prima en op tijd bezorgd

Netjes bericht gehad v bezorgtijd. Super dat het op de fiets gebracht werd. Tent was niet voorradig in de winkel, dus moest ik wel online bestellen, maar al die rijdende bezorgbusjes staan me tegen. Dus blij met deze milieubewuste bezorging.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Blij met pakket minder met de bezorging

Kwam een uur eerder dan het tijdvak en pakket werd voor de deur gelegd.

Vriendelijk en netjes bezorgd

Netjes en vriendelijk

uitstekende bezorging

Uitstékend!! Ik woon in een appartementencomplex (1e verdieping), de bezorger was zo vriendelijk om de pakketjes voor mijn deur (inpandig) neer te leggen, aangename verrassing toen ik thuis kwam!

Waar is mijn pakket????

Zit ik thuis te wachten. Krijg ik ineens een mail dag mijn pakket is bezorgd…. Nou….. ik weet niet waar je hem hebt bezorgd maar niet op mijn adres!!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Schiet lekker op doe tijde die jullie aangeven

Waarom komen jullie nooit in jullie aangegeven tijd half 3 is geen tussen 17 en 22. Vorige x 12 ipv 17 en 22

Waardeloos 1

Waardeloos

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Pakket niet op aangegeven nummer

Het pakket is niet bij de buren afgegeven zoals aangegeven. Alle huizen op het hofje zijn gecheckt en niemand heeft het pakket.

Pakket niet bezorgd ,

Zeer slechte ervaring , wel een melding krijgen dat het pakket bezorgd is . Maar wat blijkt het is nooit bezorgd .. het gaat hier om een kado wat bezorgd zou worden .. wat een teleurstelling..diep triest ..

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Een TOPBEDRIJF draait als een machine,komt alle afspraken na.

Op afgesproken tijdstip afgeleverd,netjes verpakt,nette en beleefde jongen die mijn pakket kwam afleveren. Ik ga alleen nog mijn producten bij jullie aanschaffen,retourneren is ook heel prettig.