Niet op juiste datum

Ik had mijn bezorgdatum gewijzigd naar vrijdag. En daar heb ik ook bevestiging van gekregen. En dan is er nu toch een kaartje met: helaas, jammer, zonde. Zonde voor mijn buurvrouw, die ik nu toch moet lastig vallen....

Het pakket was te vroeg

Het tijdslot gaf aan 17.00 tot 22.00, maar het pakket is bezorgt om 16.33. Dat had beter gekund. Het is al een vrij groot tijdslot.

Prima makkelijk en hele snelle levering

Het is een top branche ben er erg blij mee

Pakket niet ontvangen

Eerst was er een sorteerfout,toen een berichtje rond half 6 bezorger is onderweg,volgens een melding het pakketje is om 16.45 bezorgd???? Waar dan?

Gewoon top, lekker optijd en altijd vriendelijk.

Ik vind jullie gewoon toppers door weer en wind bezorgen en altijd vriendelijk en beleefd. Ik ben zeer tevreden. Grtjes Sonja.

prima bezorging op afgesproken tijd.

Snelle en goede bezorging op een gunstig tijdstip in de afgesproken tijdsspanne.

Lekker op tijd

Lekker op tijd en bezorgd op de fiets. Hoe wil je het anders hebben?

Pakket voor de deur gezet

Zeer slecht, pakket is voor de deur/stoep gezet. Terwijl ons huis midden in het centrum staat.

I did not receive any packages but it said 'delivered'

Been waiting for my package for a whole day just to have it said 'delivered' 3 minutes after it's on the way, but I received nothing. Hopefully I might get it somehow.

Wordt niet groen bezorgd

Komen niet op de fiets maar met zo'n smal autootje. Ze gooien met pakketjes.

Bezorgd niet volgens afspraak

Je krijgt tijd door tussen 17:00 en 22:00 en pakket wordt om 14:13 bezorgd.

Bezorging TOP!

Goede informatie wanneer het pakketje geleverd wordt en het is ook daadwerkelijk op het genoemde tijdstip bezorgd.

Milieuvriendelijke bezorging

Met oog voor het milieu en vaak nog sneller ook

Twee keer achter elkaar mijn bestelling niet ontvangeno

Geen bestelling ontvangen

pakket is onbeheerd voor de deur in de regen achter gelaten

Zeer slecht, ik was niet thuis en het pakketje is voor de deur achter gelaten, onbeheerd en in de regen

Pakket onbeheerd achtergelaten

Pakket zou volgens berichten een brievenbus pakketje zijn. Helaas toch een doosje, maar de bezorger nam niet de moeite om even aan te bellen en heeft het pakket onbeheerd achtergelaten in de gezamenlijke portiek waar iedereen bij kan. Jammer! Ben beter gewend van Cycloon.

Geweldig dat jullie op de fiets bezorgen, goed bezig. Het enige minpunt wat ik kan verzinnen is dat het tijdslot vrij ruim is. Misschien de koeriers uitrusten met GPS zodat de klant met een app kan zien of hij/zij al in de buurt is.

Verkeerd bezorgd

Ik krijg een meldi g dat het pakket bezorgd is. Ik ben gewoon thuis. Loop naar de brievenbus en zie: niks.

Prima levering

Fietser was vriendelijk terwijl hij door de regen moest.

Melding bezorgd klopt niet

Ik krijg een e-mail met de mededeling dat het pakketje om 17:51 bezorgd is op mijn adres. Niets ontvangen. Volgens de website moet ik de buren vragen. Allemaal gedaan. Niemand heeft het pakje. Om 20:25 wordt het pakje bezorgd door de koerier. Veel gedoe om niets!

helemaal blij

de eerste keer ooit dat ik een pakketje heb ontvangen dat gebracht is door een fietskoerier, fantastisch dat op deze manier positief is bijgedragen aan een schone wereld!

Super!

Goede en aardige bezorging Aardige jongen! Dank je wel

Prima op tijd en netjes overhandigd!

Prima op tijd en netjes overhandigd.

Snelle en correcte levering

Goed initiatief!