Zeer slecht

Het pakket heb ik niet ontvangen. Het is nu 20.16 uur. Daarnaast heb ik twee honden die niet hebben geblaft en ten slotte hebben wij een ring bel en deze is niet afgegaan!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Super. Milieu vriendelijk en bewust.

Fijne bezorging

De bezorging was fijn: hij klopte op de deur (had ons briefje zien hangen) en feliciteerde mij met onze pasgeboren baby. Heel attent!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Geleverd op een verkeerd huisnummer.

Ik hoop dat mijn pakje er nog ligt, want in mijn eigen bus ligt hij niet. Morgen maar snel kijken of de buren aan het einde van de straat niet met mijn paarse crop top rondlopen

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

De bezorger ringt mijn deur bel niet en bezorgd mijn pakket meteen naar mijn buurman.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Prima informatie over de bezorging.

Correcte bezorging door koerier.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Alles compleet & met een smile

Goede bezorging, snel en vriendelijk

Slechte communicatie

Fiets koerier was aardig zei de buurvrouw. Ik zou een melding krijgen wanneer mijn pakket onderweg ging…. Niet gehad. Ik moest tekenen voor ontvangst en legitimeren….. gewoon bij buren afgegeven op goed geluk zonder legitimatie van buren. Er zat iets kostbaars in dus had zo mis kunnen gaan en dan was niet te achterhalen waar hij was. Bloktijd is erg ruim en niet haalbaar voor werkende mensen. Ook word er geen andere oplossing geboden. Ik ben zeker voor minder uitstoot en duurzamere bezorging maar niet op deze manier.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Snelle levering, goed verpakt.

Overal op het internet zie ik reviews staan over de slechte service van Cycloon. Het zal allemaal best, maar als er iets goed gaat moet dat ook vermeld worden vind ik. Woensdag 24 mei 2023 heb ik een bestelling gedaan bij Infinitea te Rotterdam, en op 25 mei 2023 is het netjes door Cycloon afgeleverd binnen de tijd. Mijn pakket zou afgeleverd worden tussen 18:00 uur en 22:00 uur, en werd om 20:38 uur netjes bij mij bezorgd. Ondanks dat ik geen bel heb aangezien ik in een studio woon, werd het toch netjes bezorgd. Een zeer tevreden klant, Top gedaan Cycloon medewerker.

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Het was een leuke verrassing toen de bezorger aan de deur stond.

Verfrissend en leuk zoals iemand zijn energie kwijt kan en daardoor vrolijk aan de deur verschijnt. De bezorger straalde uit dat hij het helemaal naar zijn zin had. Het maakte het in ontvangst nemen weer net wat vriendelijker dan anders.

Superrrr

Super goede service

Ik ben heel tevreden.

Ik waardeer de betrouwbaarheid van de service en de vriendelijkheid van de bezorger.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Wachten in de auto voor de deur

Mijn pakket is de eerste dag niet bezorgd nadat de bezorger IN DE AUTO, niet de fiets, zat te wachten totdat iedereen van het kantoor weg was. Volgende dag kwam dezelfde gast weer MET DE AUTO het pakket bezorgen, dit keer heeft hij wel aangebeld.

GEEN BEZORGING ONTVANGEN

Ik zag de dame in kwestie stoppen deed wat op een automaatje en reed verder!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket was wel 4 uur vroeger bezorgd dan dat u had gepland, maar gelukkig was ik thuis.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Krijgt nog geen tijd deur open te doen

Hij zou het pakket al bij de buren leveren, heeft nog geen paar seconden geduld. Krijg ik te horen dat hij het pakket bijna bij de buren had bezorgd terwijl ik bij horen van de bel gelijk na de deur ging. Zorg eens voor minder werkdruk het leven is al zo kort

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ik ben blij dat mijn webshop kiest voor Cycloon

Geen reden niet te kiezen voor Cycloon, als je de keuze hebt. Ik heb er zelfs een account bij klantenvertellen voor gemaakt! Naast de voordelen die Cyloon zelf noemt (groen en sociaal), vind ik het prettig dat er geen ronkende stinkdiesel in de straat staat tot de bezorger een bewoner heeft gevonden die het pakje van de buren wil aannemen. Verbeterpunten: * Emails sturen die ook zonder HTML-client leesbaar zijn * Fijnmaziger tijdslot, als dat privacy-technisch mogelijk is Niet te beoordelen bij gebrek aan slecht weer: waterdichtheid van de fietstassen. Ik vertrouw er op dat dat wel goed zit.

Correct bezorgd.

Bezorging tussen 17:00-22:00 Werd om 18:00u correct afgeleverd.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Als ik weer bestel zal ik proberen via Cycloon

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Goede communicatie!

Super handige info vooraf en aardige bezorger!

Helemaal super! Vriendelijk en attent

Jullie bericht meldde dat het pakket door de brievenbus zou passen, dus ik had geen rekening gehouden met thuis zijn. Toevallig was ik thuis toen de bezorger het pakket wilde bezorgen en erachter kwam dat door de brievenbus wel een “next level proppen” actie zou zijn. Dus belde hij aan en met de grootste glimlach en vriendelijk praatje kreeg ik mijn pakket. Hartelijk dank!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Levering was keurig binnen de aangegeven tijd.

Wat ik erg onhandig vind is dat je eerst een mail krijgt dat het pakket is aangemeld (je kunt dan nog niets aanpassen of wijzigen) en snel daarna dat het pakket bij de hub is aangekomen. Mogelijkheden tot wijziging afleveradres of andere dag/tijdstip worden dan niet meer gegeven. Jammer!

Snel en vriendelijk

Vriendelijke bezorger

3 dagen thuis gezeten voor een pakket in de brievenbus

Dag 1 zou het bezorgd worden tussen 5 en 10, maar zonder bericht kwam er niemand opdagen om te bezorgen. Dag 2 werd gezegd dat er niemand thuis was (ik was wel thuis). Na een gesprek met klantenservice kon er toch nog iemand langskomen op dag 3 ipv mijn pakketje terug sturen naar de afzender, indien ik er voor zou zorgen dat de bezorging goed zou gaan. Blijkt het pakketje gewoon makkelijk in de brievenbus te kunnen.