Goede en snelle service, al kwam het pakketje wel één dag later dan verwacht :)

Goede en snelle service, al kwam het pakketje wel één dag later dan verwacht :)

Kwam veel te vroeg

De bezorger zou na 17.00u komen, maar tot onze verbazing was ons pakketje vroeg in de middags al afgeleverd, bij de buren. Wij hadden met onze planning rekening gehouden met avondbezorging en vinden het niet tof dat iemand op eigen houtje besluit de boel ineens op een heel ander tijdstip te bezorgen!

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Kleine voldoende

Heb mijn pakket half in de brievenbus gevonden, terwijl het handiger was geweest het pakket bij de voordeur op de veranda meer te leggen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Mooi initiatief, goed verzorgd.

Geen bezorgpoging gedaan

"Je artikel is geretourneerd naar bol.com omdat je bij meerdere bezorgpogingen niet thuis was." Dit krijg ik voor mijn kiezen. Ik weet 100% zeker dat er niemand bij mijn deur is geweest.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Wat een super bezorger, altijd vriendelijk en opgewekt!

GOED!

Ik gaaf jullie 100% en heel bedankt met succes

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

pakket bij buren terwijl ik gewoon thuis ben

mijn pakket wordt bij de buren bezorgt terwijl ik gewoon thuis ben wat een onzin : FKSIN01573568

Slecht

Bezorger heeft niet eens de moeite gedaan om intercom te bellen. Ik ben hele dag thuis gebleven alleen om een mail te krijgen dat de bezorgen voor een dichte deur stond wat logisch is want het is een flatgebouw dus hij moet gewoon de intercom bellen met de nummer die op de pakket staat echt belachlijk dit.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Veel vroeger dan de afgesproken tijd

Heel blij dat het per fiets bezorgd is

Geweldig zo'n fietskoerier!

Jammer dat hij niet aanbelde. Ik heb altijd een fooitje gereed. Eer ik bij de voordeur was, was hij al te ver weg!

Veel te laat bezorgd

Veel te laat bezorgd, was een cadeau voor mijn moeder haar verjaardag afgelopen Zaterdag, vandaag bezorgd, dat is dus te laat, terwijl het pakket al 6 dagen bij Cycloon ligt, werkelijk slechte service, hier moeten bedrijven ook geen zaken mee doen.

Niet erg positief

Mijn pakkettje zou donderdag tussen 09:00 en 17:00 bezorgd worden op de zaak van mijn ouders. Dit was niet het geval, deze stond 21:32 voor de deur (en de zaak was dicht). Volgende dag zou het opnieuw tussen dezelfde tijden worden geprobeerd, met de levertijd in achterhoofd omdat het een bedrijf is. Dit was zoals omschreven: “niet gelukt”. Pas bij de 3e bezorgpoging (de dinsdag erop) is het uiteindelijk bezorgd…

Voor de deur gezet

Ik hoorde de deurbel toen ik onder de douche stond, toen ik bij de deur kwam, was de bezorger weg en lag het pakketje voor de deur. Dat laatste vind ik bijzonder slecht, het had zo door iemand kunnen worden meegenomen

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Altijd weer verheugend om een goedgemutste en ontspannen fietskoerier de deur te treffen,!

Prachtig initiatief, bezorgen op de fiets! Ik bestel zelden iets, maar van die paar bedrijven waar ik af en toe iets bestel, zijn er nu al twee die door jullie laten bezorgen (,Bever, Barefoot&More). Kleine opmerking over deze bezorging ( alhoewel het geen enkel probleem was): de bezorger kwam 3 uur eerder dan in de track&trace vermeld stond. Gelukkig is er bijna altijd wel een buur, die bereid is het pakketje aan te nemen, zo ook deze keer. Bedankt voor de bezorging zonder lawaai en stank! :)

Snelle, vriendelijke fietsers!

Cycloon doet wat ze beloven. Snel, vriendelijke en heldere communicatie!

Perfecto

Perfecte bezorgers , beleefd en attent. Allemaal !!!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Geen idee waar mijn pakket is afgeleverd.

Zeer slecht en teleurstellen!

Niet tevreden

Mijn pakketje zou bezorgd worden tussen 17.00 en 22.00 uur. Ik krijg rond 11.00uur een e-mail dat hij bezorgd is. Ik heb geen pakketje gezien en ook geen briefje waar hij wel is. Na rondvragen in de straat uiteindelijk mijn pakketje gevonden.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Duidelijke communicatie en op tijd.

Vanaf het moment dat het pakketje aan Cycloon was afgeleverd, was de communicatie over se levering duidelijk. En het werd bezorgd zoals afgesproken. Heel fijn. Nog fijner natuurlijk dat het met de fiets bezorgd wordt.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Mooi bericht en pakket afgeleverd met de fietskoerier.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Vriendelijke en nette bezorger mooi op tijd

Mooi initiatief om kleinere pakketten op een milieuvriendelijke te bezorgen.

Duur pakket buiten neergelegd

Vandaag zou het pakket bezorgd worden, maar bij thuiskomst lag het pakket buiten. Niet netjes bij de buren of de volgende dag opnieuw geprobeerd. Nee buiten en niet eens onopvallend. Het is een pakket van 170 euro, die leg je niet even op de grond. Ik moest al een spin eraf vegen.

Prima zoals aangegeven

Snel en vriendelijk