Fijn. Op zich heldere communicatie

Een beetje vertraging is niet erg. Het was niet direct duidelijk wanneer wel bezorgd kon worden. Maar de volgende dag werd het pakketje al gebracht. Fijn. Vooral in de binnenstad is een fiets koerier erg prettig omdat een auto niet overal mag komen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Pakket niet goed afgeleverd

Pakket lag in de hal van de flat op de grond. Het plastic was op 2 plaatsen kapot. Wij waren gewoon thuis. Wel fijn dat het per fiets bezorgd word, maar aub netjes met de spullen van een ander om gaan.

Fietsbezorging

Prima goed voor milieu

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Topppp

Helemaal toppp

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Niet liegen over dat je voor een dichte deur stond wanneer de bezorger niet in de buurt is geweest

Dan ook nog op een andere tijd komen dan als aangekondigt

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Bezorger gooide letterlijk packet naar binnen

We wonen op 1 hoog en deden de deur open. We kwamen meteen de trap af maar de bezorger gooide letterlijk het pakketje naar binnen en ging snel weg. Nog nooit zoiets meegemaakt.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket steekt uit de brievenbus.

Bij thuiskomst zag dat het geleverde artikel gedeeltelijk uit de brievenbus stak . Dit was bij de vorige leveringen ook zo . Als het niet past , prop het er dan niet in , maar bel aan. Is er niemand thuis , lever het dan bij buren af . Nu stak het er zo uit , dat het ook had meegenomen kunnen worden door vreemden .

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pas 5 dagen ná de verwachte levertijd....

Ik zou een eenvoudig brievenbuspakje aanvankelijk op de vrijdag vóór Pinksteren ontvangen, werd eerst met veel tamtam aangekondigd: Niet dus, een blijkbaar "bekend excuus" in de koerierswereld luidde dat de koerier dan pas uiterlijk 22:00 's-avonds zou langskomen : Gebeurde OOK AL NIET, als vólgende bezorgmomenten werden dinsdag (wéér niet!), woensdag(ALWÉÉR niet!), en Nee maar zeg ik moet de krant nog bellen : Eindelijk in de loop van donderdag lag het dan op de deurmat : Ja, ik zei al dat het om een brievenbuspakje ging : Lekker makkelijk voor de koerier : Metéén een sprint de straat uit vóórdat de klant eens zou gaan klagen... : Dus : Één ster(2 punten) voor de "moeite" die het 4 dagen extra kostte, en nóg een vanwege géén beschadigd pakje. Ik zit overigens ook NIET te wachten op email met een excuusverhaal dus het verplicht in te vullen emailadres is er een die ik juist voor zulk soort mails heb geopend, dan weet U dat vast.

Vriendelijke jongen

Vriendelijke jongen met een lach op z'n gezicht. Jongen met lang haar. Ik hoop dat dit complimentje ook bij hem terecht komt.

Alles ging goed

Goede communicatie vooraf en de bezorging precies zoals van te voren in de mail vermeld , top !

Slecht

Goede concept, maar slechte uitvoering. Al 2e keer mijn pakketje gewoon op grond neergelegd zonder aan te bellen.

Super snel bezorgd

Duidelijk gecommuniceerd en snelle bezorging

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Het brievenbuspakketje ondanks bevestiging niet aangetroffen!

Zie hierboven

Prima!

Keurig op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger

Keurig op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger

Perfect 10

Snel en enthousiaste bezorger

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Duurde beetje lang maar wel gewoon toppie

Beroerde bezorg tijden

Ik werk zelf van 14 uur tot 22.00 uur en ben dus nooit thuis en moet een oppas regelen om de deur open te doen. Jammer dat er niet overdag wordt bezorgd.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Te laat, ik was thuis en doos gescheurd

- Als eerste, kwam het te laat en werd er een andere bezorgdatum gekozen. Hierdoor werd vrijdag dinsdag. - Ten tweede, was ik die dinsdag heel de avond thuis voor het pakketje. Terwijl ik rustig (zonder harde geluiden om me heen) op de bank zat, kreeg ik een email met de melding dat jullie me gemist hebben "want ik was niet thuis". De bel doet het gewoon, geen mogelijkheid dat ik het gemist hebt. - Ten derde, zat er een groot gat aan de bovenkant van het pakket (circa 10cm lang en 5 cm breed) en een aantal scheuren aan de zijkant. Het kan allemaal een keer gebeuren, maar dat het alle drie tergelijk gebeurd is uitermate slecht.

Gewoon goed

Komt op het verwachte moment. Helemaal goed.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Super met de fiets gebracht

Goed aangekondigd en prima op tijd.

Top service.

Precies op tijd gekomen. Top

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Snelle bezorging en zeer vrolijke en vriendelijke courier

Correct en volgens opgave

Gewoon goed